Lisää päivät

Møre ja RomsdalEsteetön pääsy pyörätuolilla

Suosituksemme kategoriassa Møre ja Romsdal Esteetön pääsy pyörätuolilla

Ålesund: 1 päivän Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu Ålesundin nähtävyyksiin

1. Ålesund: 1 päivän Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu Ålesundin nähtävyyksiin

Tutustu Ålesundin ihmeelliseen kaupunkiin Hop-on Hop-off-tuplakerrosbusseilla omaan tahtiisi. Hyppää kyytiin, istu alas ja nauti, kun ohitat kiehtovia maisemia, arkkitehtonisia ja historiallisia kohteita. Tutustu kaupungin jännittävään historiaan viihdyttävän ääniopastuksemme avulla, joka on saatavilla seitsemällä eri kielellä (englanti, saksa, espanja, ranska, hollanti ja norja). Tutustu vuoden 1904 tuhoisaan tulipaloon, joka tuhosi puurakennukset, ja Saksan keisari Vilhelmin aloitteesta tapahtuneeseen jälleenrakennukseen. Terävöitä tietämystäsi jugendtyylisestä arkkitehtuurista. Ihastuta silmiäsi käymällä Fjellstuan näköalapaikalla ja katsomassa panoraamanäkymiä kaupunkiin. Tutustu Ålesundin akvaarioon, joka on yksi Skandinavian suurimmista suolaisen veden akvaarioista. Helppo ja miellyttävä tapa tutustua mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin. Voit hypätä kyytiin ja pois niin monta kertaa kuin haluat 1 päivän lipulla. Tervetuloa kyytiin ja pidä hauskaa!

Åndalsnes: Romsdalsgondolen Liput meno-paluu

2. Åndalsnes: Romsdalsgondolen Liput meno-paluu

Ota oikotie upeaan vuonoon ja nauti panoraamanäkymistä vuoristoon Romsdalsgondolenista. Varaa yksisuuntainen lippu ylhäältä tai alhaalta tai edestakainen matka, joka alkaa joko ylhäältä tai alhaalta. Nauti näkymistä ja syö vuorenhuippuravintolassa tai lähde vaellukselle. Sähkököysirata, Norjan ensimmäinen kestävän kehityksen periaatteille rakennettu gondoli, vie sinut 1 679 metriä vuonosta Nesaksla-vuorelle (700 metriä merenpinnan yläpuolella), joka sijaitsee aivan Åndalsnesin kaupungin yläpuolella. Matka ylös kestää noin 10 minuuttia. Nauti 360 asteen näkymästä kuuluisille Romsdalen-vuorille, mukaan lukien vaikuttavalle Romsdalshorn-vuorelle, Vengetindenelle, kaupungin keskustaan, vehreille laaksoille ja smaragdinvihreälle Rauma-joelle. Yläosan Eggen-ravintolassa voit istua aterialla ja ihailla upeita näkymiä. Tutustu alueeseen lyhyitä, helppoja polkuja pitkin vuoren huipulla eri näkökulmille. Valitse vaeltaa takaisin satamaan jyrkkää polkua ja kiviportaita pitkin ohittaen Rampestrekenin näkökulman tai ajaa gondolilla takaisin alas nopeampaan, mutta ei vähemmän kiehtovaan kaupunkimatkaan.

Alesund: Hop-On Hop-Off bussikierros

3. Alesund: Hop-On Hop-Off bussikierros

Alesund on viehättävä kaupunki Norjassa, ja se on tunnettu siitä, että se kärsi suuresta tulipalosta vuonna 1904. Sen seurauksena suurin osa kaupungista rakennettiin uudelleen, ja nykyään se on kaunis, värikäs ja historiallinen kaupunki. Hyppää kyytiin ensimmäisellä pysäkillä, risteilyterminaalissa, saadaksesi täyden kiertoajelukokemuksen, tai jos haluat, voit hypätä kyytiin missä tahansa reitin varrella olevista 8 pysäkistä. Kiertoajelubussi vie sinut uskomattomalle matkalle Alesundin läpi ja näyttää sinulle upeimmat nähtävyydet, kuten suositun ulkoilmamuseon ja Fjellstuan näköalapaikan. Tämä on loistava paikka hypätä kyydistä ja nauttia unohtumattomista näkymistä Alesundin vuonoille ja vuorille. Voit hypätä kyydistä myös muissa upeissa paikoissa, kuten Parken Kulturhusissa, josta löydät monia matkamuistomyymälöitä, ja Alesundin akvaariossa, jossa voit viettää hauskan päivän. Kun olet laivassa, voit nauttia hauskasta ja mielenkiintoisesta äänikommentista, joka on saatavilla 8 eri kielellä. 24 tunnin hop-on hop-off -lipulla nautit myös tarjouksista ja alennuksista useissa kaupungin kaupoissa ja ruokapaikoissa, mukaan lukien 10 prosentin alennus Fjordbuda Souvenirs -lahjakaupassa. Alla on nähtävyysreitin varrella olevat bussipysäkit: - Risteilyterminaali - Sunnmøren museo - Akslan näköalapaikka / Fjellstua - Parken Kulturhus (ostosalue) - Matkailuneuvonta - Jugendtyylinen keskus / kaupungin keskusta - Ålesundin kirkko - Ålesundin akvaario / Ålesund Aquarium / Atlanterhavsparken

Åndalsnesista: Nesaksla-vuoren jooga ja gondoliajelu

4. Åndalsnesista: Nesaksla-vuoren jooga ja gondoliajelu

Romsdalenin gondoli ja Eggenin ravintola Paikallinen joogaopettaja tapaa sinut Romsdalin gondolin luona ja teette yhdessä 5 minuutin gondolimatkan Nesakslan huipulle ja Eggen-ravintolaan. Täällä saat aikaa katsella ympärillesi ja löytää rauhan ennen joogatunnin alkua. Sertifioitu joogaopettajamme vie sinut tunnille hatha-, vinyasa- tai yin-joogaa, josta avautuu näkymä hienoimmille vuorille. Pidä huolta kehostasi ja mielestäsi joogalla hyvin erityisessä ympäristössä. Päätämme aina hyvään rentoutumiseen. Ennakkotietoja ei tarvita, tunti sopii kaikille. Tunnin jälkeen keittiö on valmistanut herkullisen terveellisen ja ravitsevan smoothien (vegaaninen). Lisäksi on mahdollisuus lähteä vuoristovaellukselle ja/tai nauttia ateria Eggen-ravintolassa. Gondoli kulkee täyden ja puolen tunnin välein, joten pääset takaisin alas aina kun sinulle sopii.

Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

5. Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

Luo unelmiesi kiertomatka Alesundiin, jonka voit räätälöidä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tutustu kaupungin kuuluisaan jugendarkkitehtuuriin, jota ympäröivät vuoret, viehättävät vuoret ja vuonot. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi ja valitse sinua eniten kiinnostavat nähtävyydet. Voit halutessasi lähteä kävelylle "Pikku-Venetsiaan" ja oppia kaupunkia aiemmin piirittäneestä köyhyydestä ja siitä, miten se on muuttunut vauraaksi ja moderniksi kaupungiksi. Seuraavaksi voit suunnata Aksla-vuoren huipulle ihailemaan panoraamanäkymiä Alesundiin ja sen ympäristöön. Ihaile värikkäitä taloja, Sunnmore-vuoristoa ja lukemattomia viehättäviä saaria. Vieraile lopuksi talossa, joka selvisi kaupungin liekkeihin nielaisseesta tulipalosta, ja opi, miten tämä puutalo onnistui selviytymään.

Kaupunkikierrokset Postschiffrouten varrella Norjassa (saksa)

6. Kaupunkikierrokset Postschiffrouten varrella Norjassa (saksa)

Tutustu Norjan rannikon kaupunkeihin yksilöllisesti ja omaan tahtiisi, mutta saat silti kokeneen oppaan tiedot älypuhelimeesi. Hurtigrutenin ja Havila Kystrutenin postilaivat käyvät 34 satamassa Norjan rannikolla. Suuremmissa kaupungeissa on runsaasti aikaa kävelykierrokselle. Tutustu jugendtyyliseen Ålesundiin, Norjan vanhaan pääkaupunkiin Trondheimiin, Bodøn, arktisen alueen pääkaupunkiin Tromssaan, Kirkkoniemeen, Hammerfestiin ja Svolværiin Lofooteilla pidemmillä kaupunkikierroksilla ja lyhyemmillä kävelyretkillä. Alesundissa kuulet mielenkiintoisia faktoja suuresta kaupunkipalosta ja jugendtyylisestä jälleenrakennuksesta. Nidarosin katedraali on varmasti Trondheimin kierroksen kohokohta. Mutta myös historiallinen työläiskortteli Bakklandet ja entinen satama-alue Nedre Elvehavn ovat näkemisen arvoisia. Hieman omituinen on maailman ainoa polkupyörähissi. Tromsoe oli pitkään arktisten tutkimusretkien lähtöpaikka. Nykyään Polaarimuseo vie kävijät norjalaisten naparetkeilijöiden Amundsenin ja Nansenin aikaan. Kuuluisa Mack-öljyhalli houkuttelee kävijöitä maistelemaan olutta maailman pohjoisimmassa panimossa, joka oli aikoinaan maailman pohjoisin panimo.

6 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Møre ja Romsdal, Esteetön pääsy pyörätuolilla

Esteetön pääsy pyörätuolilla: Mitä muuta kokemista on kohteessa Møre ja Romsdal?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Møre ja Romsdal ovat:

Møre ja Romsdal, Esteetön pääsy pyörätuolilla: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Møre ja Romsdal, Esteetön pääsy pyörätuolilla: Covid-19-lisävarotoimia sovelletaan.

Møre ja Romsdal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Møre ja Romsdal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.