Lisää päivät

Møre ja RomsdalNaapurustokierrokset

Suosituksemme kategoriassa Møre ja Romsdal Naapurustokierrokset

Ålesundista: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour

1. Ålesundista: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour

Ihailkaa tämän luonnon fantasiamaailman kunnioitusta herättäviä näkymiä. Liity oppaasi mukaan tälle oivaltavalle päiväretkelle, joka näyttää sinulle upeimmat vuoristonäkymät, ainutlaatuiset vuonot ja upeat kalliomuodostelmat. Ohita matkan varrella viehättäviä perinteisiä kyliä tutustuaksesi paikalliseen kulttuuriin.Matkalla pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Bussi vie sinut Ålesundista läpi norjalaisten pikkukaupunkien ja lopulta peikkojen maahan. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Kokarsteinen, upea valokuvauskohde aivan vuonon yläpuolella. Ohitat Sjoholtin, joka on tunnettu huonekalu- ja puuteollisuudestaan, ja Valldalin, joka on kuuluisa maukkaista mansikoistaan. Seuraavaksi siirry Gubrandsjuvetiin, 5 metriä leveään ja 20 metriä korkeaan rotkoon, jossa voit kävellä luonnonkauniin sillan yli. Sen jälkeen bussi vie sinut Trollstigeniin, jotta voit nauttia majesteettisesta näkymästä luonnonmaisemaan ja upeasta vuoristotiestä, jossa on yksitoista hiusneulaa. Ajomatkalla nauti ylimääräisestä valokuvauspysähdyksestä Stigefossenilla, joka on 240 metriä korkea, voimakas vesiputous. Viimeinen pysähdys on Trollvegenillä, joka on Euroopan korkein pystysuora kallioseinämä. Ennen kuin seikkailusi päättyy, nauti ihanasta ajelusta Åndalsnesin läpi.

Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

2. Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

Tutustu Bergenin historiallisiin nähtävyyksiin ja paikallisiin nähtävyyksiin opastetulla kävelykierroksella. Tutustu kaupungin historiaan ja nykyelämään asiantuntevan paikallisoppaan johdolla.Hyvästi. Tapaaminen Rosenkrantz-tornilla, joka on Bergenhusin linnoituksen sisällä sijaitseva rakennus. Aloita opettelemalla Bergenin kuninkaallisesta ja poliittisesta menneisyydestä ja tutustu kaupungin mahtavaan linnoitukseen.Hyvästi. Kävele lyhyen kävelymatkan päässä Bryggeniin, Bergenin Unescon maailmanperintökohteeseen. Vaeltele kapeilla kujilla ja tutustu yli 500 vuoden historiaan, ja ehkä pääset jopa maistamaan, mitä menneisyyden hansakauppias kävi täällä kauppaa. Kun olet tutustunut kaupungin historiaan, on aika lähteä pois kuljettujen polkujen varsilta. Kuljeskele historiallisen asuinalueen kapeilla kujilla, joissa opit Bergenin puuarkkitehtuurista, keskivertoihmisen elämästä 1700- ja 1800-luvuilla ja myös siitä, millaista on asua täällä nykyään. Kierroksen viimeinen osa vie sinut Bergenin suosituimpien ruokapaikkojen ohi, jossa voit oppia lisää kaupungin vilkkaasta elämästä ja siitä, mitä norjalaiset rakastavat syödä. Ohitat Floibanenin köysirata-aseman, joten kun päädyt matkailutoimistoon, sinulla on jo paljon ideoita siitä, mitä tehdä Bergenissä loppuelämäsi aikana.

Fagernesista: Jotunheimenin kiertomatka

3. Fagernesista: Jotunheimenin kiertomatka

Lähde unohtumattomaan seikkailuun, joka alkaa luonnonkauniilla bussimatkalla Fagernesista Bygdiniin, jota seuraa viehättävä laivamatka lumoavan Bygdin-järven poikki ikonisella M/B Bitihorn -aluksella. Tämä veneretki tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan korkeimmista, sillä se on 1 060 metriä merenpinnan yläpuolella. Saavuttuasi Eidsbugardeniin sinulla on 1,5 tuntia vapaa-aikaa, jonka voit viettää haluamallasi tavalla. Nauti Fondsbussa sisältyvä herkullinen ateria ja tutustu rauhassa ympäröivään alueeseen. Matkasi päättyy saumattomaan bussimatkaan kulttuurimaiseman halki takaisin Fagernesiin. Koe saumaton ja vaivaton päivä Jotunheimenin henkeäsalpaavan kauneuden keskellä, jossa kestävyys on asetettu etusijalle hyödyntämällä olemassa olevaa julkista liikennettä. Tämä saumaton ja viehättävä reitti kutsuu sinut uppoutumaan Jotunheimenin upeisiin maisemiin ja ihmettelemään sen majesteettisia huippuja ja kunnioitusta herättäviä luonnonihmeitä. Älä missaa tätä tilaisuutta tutustua Norjan vuoriin, järviin ja viljelymaisemiin kätevästi ja ympäristöystävällisesti.

Ålesund: Food Walk

4. Ålesund: Food Walk

Olitpa sitten foodie, joka etsii ainutlaatuisia makuja, matkailija, joka haluaa keskustella paikallisten kanssa, tai yksinkertaisesti joku, joka arvostaa gastronomian taidetta, ruokakävely Ålesundissa lupaa unohtumattoman matkan makujen, kulttuurin ja löytöjen parissa. Food Walk Ålesund sopii kaikille! Yksinmatkaajille, pariskunnille, ryhmille ja perheille. Paras tapa kokea kaunis Ålesund on kävellen. Kävellessämme ympäriinsä pääset kokemaan upeat näkymät, raikkaan meren tuoksun ja nauttimaan kauniista jugendtyylisistä rakennuksista. Ålesund on viehättävä rannikkokaupunki Norjassa, joka on tunnettu jugendarkkitehtuuristaan, upeista vuonoista ja vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan. Olitpa sitten ihastunut sen arkkitehtoniseen kauneuteen, innokas tutkimaan luonnonihmeitä tai vain maistelemaan herkullisia mereneläviä, Ålesund tarjoaa ihastuttavan kokemuksen kaikille vierailijoille.

Jotunheimen: Lounaalla

5. Jotunheimen: Lounaalla

Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus tutustua upeaan ympäristöön omatoimisella lumikenkäilyllä ja nauttia herkullinen lounas viihtyisässä paikallisessa Fondsbun majatalossa, mikä kaikki sisältyy kokemukseesi. Lumibussimme kulkevat päivittäin kiinteällä aikataululla Tyinin (tie 53) ja syrjäisen Eidsbugardenin kylän välillä. Kuhunkin moottorivaunuun mahtuu enintään 12 henkilöä. Matka Eidsbugardeniin kestää noin 45 minuuttia ja on elämys sinänsä - istut näissä historiallisissa ajoneuvoissa ja tulet ajetuksi talven ihmemaahan kaukana sivilisaatiosta. Lumikenkäily Kun olet saapunut Eidsbugardeniin, kuljettajamme antaa sinulle lumikengät, joilla voit tutustua kylään ja ympäristöön. Kuljettajamme opastaa sinua lumikenkien käytössä ja kertoo, missä voit kävellä. Lounas Kun olet Eidsbugardenissa (noin 1 tunti ja 45 minuuttia), kutsumme sinut rentoutumaan Fondsbun matkailumökin viihtyisään ja kutsuvaan tunnelmaan, jossa tarjoilemme sinulle myös lounaan. Kello 16:15 (16:15) lumibussi lähtee takaisin Tyiniin. Huolehdi ystävällisesti, että olet täsmällinen, jotta et myöhästy paluukyydistä.

4 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Møre ja Romsdal, Naapurustokierrokset

Naapurustokierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Møre ja Romsdal?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Møre ja Romsdal ovat:

Mitkä ovat kohteen Møre ja Romsdal parhaat Naapurustokierrokset?

Møre ja Romsdal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Møre ja Romsdal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.