Lisää päivät

Møre ja RomsdalOpastetut kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Møre ja Romsdal Opastetut kierrokset

Geiranger: Dalsnibba, Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Tour: Dalsnibba, Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Tour

1. Geiranger: Dalsnibba, Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Tour: Dalsnibba, Flydalsjuvet, Eagle Bend & Fjords Tour

Lähde opastetulle kierrokselle Dalsnibbaan, Flydalsjuvetiin, Eagle Bendiin ja vuonoihin, joka on räätälöity Geirangeriin saapuville risteilymatkustajille. Rentoudu mukavassa bussissa ja kuuntele suoraa selostusta, kun ihailet maisemia, vuoria, vesiputouksia ja järviä. Kokoonnuttuasi oppaan kanssa ja noustuasi bussiin aloitat opastetun kierroksen Geirangerissa ja Unescon maailmanperintöalueella. Istu alas ja rentoudu, kun suuntaat Flydalsjuvetille, joka on yksi Norjan kuvatuimmista näköalapaikoista. Jatka upealle Djupvatn-järvelle ja saavu kuuluisan Dalsnibba-vuoren huipulle, joka sijaitsee 1 500 metrin korkeudessa merenpinnasta. Pysähdy Eagle Bendissä ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä Geirangerin kylään, Geirangerfjordiin ja Seitsemän sisaren vesiputoukseen. Aja serpentiinimäistä Eagle Roadia pitkin, josta avautuu ainutlaatuisia valokuvamahdollisuuksia Geirangerfjordiin. Tutustuessasi alueeseen oppaasi antaa oivaltavia kommentteja alueesta ja sen historiasta. Nauti lopuksi täsmällisestä paluusta terminaaliin ajoissa risteilyn lähtöä varten.

Geiranger: Bussikierros monikielisellä ääniopastuksella

2. Geiranger: Bussikierros monikielisellä ääniopastuksella

Tutustu Norjan mahtavaan kauneuteen, kun matkustat Geirangerin tietä bussilla. Ohita kaksi Geirangerin tien tunnetuinta kohokohtaa, Flydalsjuvet ja Eagle Bend. Monikielinen audio-opas kertoo sinulle lisää ympäröivän Unescon maailmanperintökohteen historiasta.Hyvästi. Aloita kiertoajelusi kuuluisaa Geirangerin tietä pitkin Flydalsjuvetista. Tämä 330 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva upea rotko tarjoaa uskomattomat näkymät 70 metriä syvään kanjoniin ja alla olevaan Geirangerfjordiin. Nauti yhdestä Norjan ikonisimmista maamerkeistä. Jatka seuraavaksi matkaasi kulkemalla Geirangerin kylän läpi ja koe 11 hiusneulakierroksen jännitys lähestyessäsi Kotkan mutkaa. Nauti viimeisessä mutkassa näkymistä vuonoon, kylään ja Seven Sisters -vesiputoukseen 515 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

3. Bergen: Kävelyretki menneisyyteen ja nykypäivään

Tutustu Bergenin historiallisiin nähtävyyksiin ja paikallisiin nähtävyyksiin opastetulla kävelykierroksella. Tutustu kaupungin historiaan ja nykyelämään asiantuntevan paikallisoppaan johdolla.Hyvästi. Tapaaminen Rosenkrantz-tornilla, joka on Bergenhusin linnoituksen sisällä sijaitseva rakennus. Aloita opettelemalla Bergenin kuninkaallisesta ja poliittisesta menneisyydestä ja tutustu kaupungin mahtavaan linnoitukseen.Hyvästi. Kävele lyhyen kävelymatkan päässä Bryggeniin, Bergenin Unescon maailmanperintökohteeseen. Vaeltele kapeilla kujilla ja tutustu yli 500 vuoden historiaan, ja ehkä pääset jopa maistamaan, mitä menneisyyden hansakauppias kävi täällä kauppaa. Kun olet tutustunut kaupungin historiaan, on aika lähteä pois kuljettujen polkujen varsilta. Kuljeskele historiallisen asuinalueen kapeilla kujilla, joissa opit Bergenin puuarkkitehtuurista, keskivertoihmisen elämästä 1700- ja 1800-luvuilla ja myös siitä, millaista on asua täällä nykyään. Kierroksen viimeinen osa vie sinut Bergenin suosituimpien ruokapaikkojen ohi, jossa voit oppia lisää kaupungin vilkkaasta elämästä ja siitä, mitä norjalaiset rakastavat syödä. Ohitat Floibanenin köysirata-aseman, joten kun päädyt matkailutoimistoon, sinulla on jo paljon ideoita siitä, mitä tehdä Bergenissä loppuelämäsi aikana.

Ålesund: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour

4. Ålesund: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour

Etsikää Ålesundia ja sen ympäristöä oppaan johdolla ja tutustukaa alueen historiaan ja kulttuuriin. Vieraile maamerkkeihin, kuten 1200-luvun kirkkoon, paikalliseen majakkaan ja näköalapaikalle, yhdellä kierroksella. Tapaat kuljettajasi ja suuntaat Gisken saarelle. Vieraile Gisken kirkossa, 1200-luvulla valkoisesta marmorista rakennetussa kirkossa, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Ålesundin keskustasta. Siirry veden yli Alnesin saarelle. Näe näkymät Atlantin valtamerelle, kun tutkit kalastussaarta. Pysähdy Alnes Fyrissä, paikallisessa majakassa, jossa on kahvila. Vietä aikaa Alnes Fyr -kahvilassa, josta voit ostaa kahvia ja pientä purtavaa. Viimeinen pysähdyspaikka on Akslan näköalapaikka. Täältä voit ihailla panoraamanäkymiä kaupunkiin ja saaristoon. Voit pysähtyä täällä kahville tai syömään jotain Fjellstua-ravintolassa. Jos haluat mennä kaupungin keskustaan, voit päättää kierroksen näköalapaikalle. Muussa tapauksessa sinut viedään takaisin kierroksen lähtöpaikalle.

Alesund: Yksityinen retki viikinkisaarille

5. Alesund: Yksityinen retki viikinkisaarille

Kun olet tavannut oppaasi, sinut kuljetetaan Aksla-vuoren huipulle. Siellä voit nauttia upeasta näkymästä upeaan Alesundiin ja sen epätavalliseen arkkitehtuuriin, kun kuuntelet fiksua opastasi ja kuulet kiehtovia tarinoita seuraavasta matkakohteestasi. Seuraavaksi seuraat lukuisia merenalaisia tunneleita seuraavaan määränpäähäsi, viikinkisaari Giskeen. Tämä on kuuluisan viikingin Rollonin synnyinpaikka, joka oli Ison-Britannian kuningasperheen esi-isä. Sen jälkeen vierailet viikinkisaari Godoyn saarella ja Alnesin vanhassa kalastajakylässä (jossa on legendaarinen majakka viikinkiajalta). Seuraavaksi jatkat viikinkisaari Vigralle, jossa opit viikinkien suuresta perinnöstä ja tutustut viikinkiklaani Gisken saariston uloimpaan saareen. Kierroksen jälkeen sinut toimitetaan retken kokouspaikalle Alesundissa tai mihin tahansa muuhun paikkaan vanhassa kaupungissa.

Ålesundista: Geirangerfjordiin.

6. Ålesundista: Geirangerfjordiin.

Uppoudu Norjan dramaattisiin luonnonmaisemiin tällä päiväretkellä. Kun sinut on noudettu hotellistasi Ålesundissa, aloitat matkan Hellesyltiin ja kuljetaan matkan varrella Strandan teollisuuskaupungin ja Sykkylvenin vuoristoalueen kautta. Ota Hellesyltissä lautta Geirangeriin. Lounasta ja välipalaa voi ostaa laivalta. Opit kaiken Geirangerfjordista laivalla olevalta äänioppaalta ja saat tilaisuuden nähdä kuuluisat vesiputoukset. Kun olet poistunut lautalta, pysähdy Geirangerin kylässä. Matkusta myöhemmin "Kotkatietä" pitkin Eidsdaliin. Hyppää toiseen lauttaan ja matkusta Lingeniin nauttien matkan varrella lisää panoraamanäkymistä. Paluumatkalla Ålesundiin voit nähdä vuonon henkeäsalpaavimpia paikkoja, kuten lumipeitteisiä vuorenhuippuja, villejä vesiputouksia ja vehreää kasvillisuutta.

Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

7. Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

Luo unelmiesi kiertomatka Alesundiin, jonka voit räätälöidä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tutustu kaupungin kuuluisaan jugendarkkitehtuuriin, jota ympäröivät vuoret, viehättävät vuoret ja vuonot. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi ja valitse sinua eniten kiinnostavat nähtävyydet. Voit halutessasi lähteä kävelylle "Pikku-Venetsiaan" ja oppia kaupunkia aiemmin piirittäneestä köyhyydestä ja siitä, miten se on muuttunut vauraaksi ja moderniksi kaupungiksi. Seuraavaksi voit suunnata Aksla-vuoren huipulle ihailemaan panoraamanäkymiä Alesundiin ja sen ympäristöön. Ihaile värikkäitä taloja, Sunnmore-vuoristoa ja lukemattomia viehättäviä saaria. Vieraile lopuksi talossa, joka selvisi kaupungin liekkeihin nielaisseesta tulipalosta, ja opi, miten tämä puutalo onnistui selviytymään.

Alesund: City Highlights Private Tour

8. Alesund: City Highlights Private Tour

Lupaa asiantuntijaoppaan noutaa sinut hotelliltasi. Aloita kierroksesi nauttimalla upeista näkymistä kaupunkiin ja sitä ympäröiviin saariin Aksla-vuorelta. Kuuntele hämmästyttäviä historiallisia faktoja yhdestä tämän alueen viikinkikuningaskunnista. Mene Giske-saarelle, joka on kuuluisan viikinki Rollonin, Britannian kuningasperheen esi-isän, syntymäpaikka. Pysähdy valokuviin 1200-luvun marmorikirkon luona. Suuntaa Godoyn saarelle tutustumaan vanhaan kalastajakylään Alnesiin, jossa on legendaarinen majakka. Tutustu menneisyyteen keskiaikaisessa Sunnmoren kylässä. Ihaile yhtä Euroopan suurimmista merivesialtaista akvaariossa. Pidä hauskaa leikkikalojen kanssa ja hämmästy Sealbayssä. Päätä kierros kävelyllä kävelykatu Kongengsgatalla.

Ålesund: Food Walk

9. Ålesund: Food Walk

Olitpa sitten foodie, joka etsii ainutlaatuisia makuja, matkailija, joka haluaa keskustella paikallisten kanssa, tai yksinkertaisesti joku, joka arvostaa gastronomian taidetta, ruokakävely Ålesundissa lupaa unohtumattoman matkan makujen, kulttuurin ja löytöjen parissa. Food Walk Ålesund sopii kaikille! Yksinmatkaajille, pariskunnille, ryhmille ja perheille. Paras tapa kokea kaunis Ålesund on kävellen. Kävellessämme ympäriinsä pääset kokemaan upeat näkymät, raikkaan meren tuoksun ja nauttimaan kauniista jugendtyylisistä rakennuksista. Ålesund on viehättävä rannikkokaupunki Norjassa, joka on tunnettu jugendarkkitehtuuristaan, upeista vuonoista ja vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan. Olitpa sitten ihastunut sen arkkitehtoniseen kauneuteen, innokas tutkimaan luonnonihmeitä tai vain maistelemaan herkullisia mereneläviä, Ålesund tarjoaa ihastuttavan kokemuksen kaikille vierailijoille.

10 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Møre ja Romsdal, Opastetut kierrokset

Opastetut kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Møre ja Romsdal?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Møre ja Romsdal ovat:

Møre ja Romsdal, Opastetut kierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Møre ja Romsdal, Opastetut kierrokset: Covid-19-lisävarotoimia sovelletaan.

Møre ja Romsdal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Møre ja Romsdal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.