Valitse päivämäärät

Moulin Rouge

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 22

Moulin Rouge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Moulin Rouge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 10 212 arvosteluun

Saavuimme noin klo 10.30 ja ulkopuolella oli pieni jono, ei kovin pitkä, joka liikkui sisällä erittäin nopeasti. Minusta ei tuntunut, että seisoimme kovin kauan, koska liikumme jatkuvasti, koska he olivat hyvin järjestäytyneitä ja päästivät ihmiset ryhmiin. Istuimme 4 hengen pöydässä lavan oikealla puolella, vain yksi pöytä meidän ja lavan välissä. Olimme todella onnekkaita, ettemme jakaneet pöytää kenenkään kanssa, joten meillä oli paljon tilaa. Mutta myös muissa pöydissä istuneet ihmiset, jotka olivat täynnä toisiaan, näyttivät todella viihtyvän ja näkevän esityksen hyvällä tavalla. Olen niin iloinen, etten saanut VIP-lippuja, koska se alue vaikutti niin pitkältä ja mielestäni todellinen energia on lähellä lavaa, jossa istuimme. Esitys oli melko hyvä, ei tehnyt mitään spoilereita, mutta suosikkini olivat kimaltelevat puvut ja tyttöjen/poikien tanssit, lavan läheisyys sai meidät todella tuntemaan heidän energiansa ja höyhenet :) Oli ilta ikimuistoinen ja ämpäri lista pitää tehdä.

Covid-kauden jälkeen kaupunki oli täynnä vierailijoita. Tärkeimmät turistinähtävyydet eivät olleet kovin miellyttäviä tehdä, koska ihmisiä oli liikaa. Tämä aarteenetsintä vei meidät pienille kujille, joita useimmat ihmiset eivät tunteneet. Hän sai meidät löytämään Montmartren alueen upeita kulmia. Suosittelen sitä kaikille!

Erittäin viihdyttävä kävelymatka, jossa noin 9 arvoitusta ratkaistava ja vastaukset löytyvät matkan varrelta. Lähtö on Moulin Rougessa ja loppu Sacre Coeurissa. Sen lisäksi saat paljon vähän tietoa. Kesto, riippuen kuinka nopeasti juoksee, istu alas ja ratkaise kysymys, hyvä tunti.

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!

Excellent way to get to know the city without big tourist groups. Interesting places and stories.