Tekemistä kohteessa
Moulin Rouge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Moulin Rouge ja sen loistoaika

Vuonna 1889 ovensa avannut Moulin Rouge on yhä tänäkin päivänä yksi Pariisin merkittävimmistä symboleista. Mikä tekee tästä jopa Hollywood-filmatisoinnin kokeneesta kabareesta niin ainutlaatuisen? Tässä viisi faktaa Moulin Rougen värikkäästä ja sensaatiomaisesta kukoistuskaudesta.

 • Can-Can

  1. Can-Can

  Moulin Rougen tanssijat ovat tehneet tästä aikanaan säädyttömänä pidetystä tanssista todellisen taiteenlajin, jota ihmiset ympäri maailmaa saapuvat ihailemaan.

 • La Goulue

  2. La Goulue

  Moulin Rougen legendaarisessa julisteessakin oleva La Goulue oli kabareen tähtitanssija alusta alkaen. Hänen tyrmistyttävät temppunsa nostivat Moulin Rougen huippusuosioon hetkessä.

 • Kuninkaallista loistoa

  3. Kuninkaallista loistoa

  Jopa Walesin prinssi vieraili Moulin Rougessa sen kukoistuskaudella. La Goulue tunnisti yleisössä istuvan prinssin ja huusi hänelle, että illan samppanjat menevät Walesin piikkiin!

 • Puutarhan valtava elefantti

  4. Puutarhan valtava elefantti

  Elokuvasta tuttu elefantti oli oikeasti olemassa. Valtavan eläimen jalkaa pitkin kulki portaikko ja sen vatsassa oli salainen näyttämö, jossa järjestettiin erikoisesityksiä miesyleisöille.

 • Skandaaleja ja polemiikkia

  5. Skandaaleja ja polemiikkia

  Moulin Rouge tunnetaan lukuisista skandaaleista, mutta vuonna 1907 egyptiläisteemaisessa tanssiesityksessä nähty kahden naistanssijan välinen intohimoinen suudelma aiheutti niistä suurimman. Kohtaus johti mellakkaan Moulin Rougessa.

Suunnittele vierailusi

 • Aikuisten suosikki

  Moulin Rougen esitykset ovat yhä tänäkin päivänä tyylikkäitä, mutta samalla melko hurjia. Vaikka yli kuusivuotiaat lapset pääsevätkin esityksiin, osa vanhemmista hankkii mieluummin lapsenvahdin ja nauttivat aikuisten illasta sekä upeasta kabaree-esityksestä keskenään.

 • Pukukoodi

  Moulin Rouge on korkeatasoinen teatteri, jonne vierailijoiden toivotaan saapuvan hienosti pukeutuneena. On toivottavaa, että miehet pukeutuvat takkiin sekä solmioon. Shortsit, urheiluvaatteet sekä lenkkarit ovat kabareessa kiellettyjä.

 • Paikkajako saapumisjärjestyksessä

  Esitysliput ja illallisvaraukset tulee varata etukäteen, mutta pöydät jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että saavut Moulin Rougelle hyvissä ajoin, jotta saat pöytäpaikan lavan läheltä. Näin voit ihailla esityksen upeita tansseja, ylenpalttisia asuja sekä huikeita lavasteita lähietäisyydeltä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Moulin Rouge on avoinna ympäri vuoden merkittävimpiä juhlapäiviä, kuten joulua ja pääsiäistä lukuunottamatta. Ovet aukaistaan klo 19.00.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Moulin Rouge sijaitsee osoitteessa 82 Boulevard Clichy. Lähin metropysäkki on Blanche (linja 2).
 • Lisävinkkejä

  • Pukeuduthan fiksusti - ei shortseja, lenkkareita tai urheiluvaatteita

  • Jotkin esityksistä eivät ehkä sovellu nuorimmille katsojille

Moulin Rouge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Moulin Rouge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 112 arvosteluun

Erittäin hauska ja jännittävä ilta! Moulin Rouge on ollut noin 100 vuotta ja vain ollut siellä ja kuvitellut ihmisiä, jotka ovat istuneet näissä paikoissa! Mikä historia! Esitys on sekoitus Radio City Music Rockettes & Cirque du Solei - akrobaatteja, upeaa tanssia ja laulua, upeita henkeäsalpaavia pukuja. Viihde kesti 2 tuntia. Tietenkin, perinteisesti, monilla naisilla on rintoja paljastavat puvut - saat jonkin verran tunnottomuutta siihen jonkin ajan kuluttua, eikä se todellakaan ole viihteen painopiste. Samppanja näyttää siltä, mitä kaikki juovat siellä, vaikka näimme joitain kokseja pöydissä. Ei ruokaa. Suosittelen lämpimään illanviettoon.

Unglaublich tolle Show, nicht nur mit Tänzern, sondern auch mit Akrobaten. Edles Ambiente. Ich hatte meine beiden Kinder (10 und 12 Jahre) dabei, denen es zunächst unangenehm war, da nur wenige Kinder dort waren, aber danach waren sie restlos begeistert. Ich bekam eine 0,375 Flasche Champagner und die Kinder Fruchtsäfte. Man sollte jedoch wissen, dass die Damen die meiste Zeit oben ohne sind. Für mich war es das Highlight unseres Paris-Besuchs und nach Disneyland ein guter Ausgleich etwas für mich als Erwachsene anzusehen.

Simply amazing and full of surprises! You dont always know where to look! Worth every penny and more! Went about hour ahead and ppl where eating dinner and dancing to live music! We didnt have to wait or stand in que at any point, and the theater seemed to be Almost full! Great staff, good Champagne- everything was perfeckt!!

Opas oli erittäin mukava ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiin. Hän seurasi meitä sekä veneretkellä että ensisijaisella sisäänkäynnillä Moulin Rougeen.

Organisaatio loistava ja luotettava. Sinun täytyy nähdä se kerran