Valitse päivämäärät

Moulin Rouge

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
33 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Moulin Rouge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Moulin Rouge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 541 arvosteluun

Vau, mikä upea paikka. Kun astuimme sisään, se yllätti minut, kuinka hieno se oli lol. Sisäänpääsy oli nopeaa ja ystävällistä, kaikki tervehtivät sinua "bonjourilla". Meidät johdettiin pöytäämme ja istuimme ja tarjottiin heti samppanjaamme (joka oli ihanaa) Esitys oli fantastinen, ainoa asia, jonka sanoisin on ...... paljon kauniita naisia, miehet olisivat voineet tehdä hieman helpommin silmällä .... mutta jokainen omalla tavallaan, olen varma, että monet naiset pitävät heitä houkuttelevina..... emme kuitenkaan - anteeksi !!! Muutamia odottamattomia tekoja, jotka olivat uskomattomia. Oli paras yö ja niin 2+ vuoden odotuksen arvoinen (covidin takia) !!!!

Loistava ja rahan arvoinen. Odotin jonkin aikaa päästäkseen sisään ja koska meitä oli vain 2, jouduimme jakamaan pöytämme muiden ihmisten kanssa, mikä ei ollut ongelma. Esitys oli upea, vaikka kaikki oli ranskaksi, saimme sen ytimeen. Värit olivat upeita ja osa voimisteluista oli uskomattomia. Rakastin sitä ja samppanja oli herkku. Ainoa huono asia on se, että esityksen jälkeen kun yritimme saada taksin takaisin, he halusivat 50 euroa 12 minuutin ajomatkasta. Onnistui löytämään taksin, joka laskutti meiltä 35 euroa

Hyvin järjestetty ja esitys oli paljon odotettua parempi. Takseilla on ilmeisesti esityksen jälkeen sääntö, että he ottavat VAIN käteistä ja veloittavat 75 dollaria. Taksimatkamme tapahtumapaikalle oli 20 dollaria. Kerroimme ohjaamolle, että meillä oli vain luottokortti, hän ajoi meidät lähelle hotelliamme pankkiautomaatille ja käski hakemaan käteistä. Kun kieltäytyimme, hän ajoi meidät takaisin tapahtumapaikalle ja jätti meidät pois. Jos voit välttää taksitaksit jälkeenpäin… esitys oli MAHTAVA.

Hienoa oli. Palvelu pelasi muuten, ei kuitenkaan ollut takaisinkuljetusta luvatulle alueelle, olisi ollut liian pitkä lenkki. Mentiin sitten taksilla ja omakustanteisesti.

Hieno elämys, käytännön asiat hyvin organisoitu, suosittelen!