Moulin Rouge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Aikuisten suosikki

  Moulin Rougen esitykset ovat yhä tänäkin päivänä tyylikkäitä, mutta samalla melko hurjia. Vaikka yli kuusivuotiaat lapset pääsevätkin esityksiin, osa vanhemmista hankkii mieluummin lapsenvahdin ja nauttivat aikuisten illasta sekä upeasta kabaree-esityksestä keskenään.

 • Pukukoodi

  Moulin Rouge on korkeatasoinen teatteri, jonne vierailijoiden toivotaan saapuvan hienosti pukeutuneena. On toivottavaa, että miehet pukeutuvat takkiin sekä solmioon. Shortsit, urheiluvaatteet sekä lenkkarit ovat kabareessa kiellettyjä.

 • Paikkajako saapumisjärjestyksessä

  Esitysliput ja illallisvaraukset tulee varata etukäteen, mutta pöydät jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että saavut Moulin Rougelle hyvissä ajoin, jotta saat pöytäpaikan lavan läheltä. Näin voit ihailla esityksen upeita tansseja, ylenpalttisia asuja sekä huikeita lavasteita lähietäisyydeltä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Moulin Rouge on avoinna ympäri vuoden merkittävimpiä juhlapäiviä, kuten joulua ja pääsiäistä lukuunottamatta. Ovet aukaistaan klo 19.00.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Moulin Rouge sijaitsee osoitteessa 82 Boulevard Clichy. Lähin metropysäkki on Blanche (linja 2).
 • Lisävinkkejä

  • Pukeuduthan fiksusti - ei shortseja, lenkkareita tai urheiluvaatteita

  • Jotkin esityksistä eivät ehkä sovellu nuorimmille katsojille

Moulin Rouge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Moulin Rouge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 440 arvosteluun

Ihana Show, Upea sali, hurmaava paikan näyttäjä hauskuutti ja tarjosi ensin ihan surkeaa paikkaa, johon tietysti reagoin ja häntä nauratti, olinhan kuitenkin ostanut liput jo vuotta aiemmin ;) Päästiin parvelle ja hyville paikoille. Sitten kattolamppu oli tiellä, noooh ...näillä mennään ajattelin...kun valot himmeni kattolamppukin edestämme jatkoi matkaansa...yes. Upea esitys ja käsittämättömän taitavia duettoja tanssin lomassa. Käärme esitys ei mielestäni toiminut, voisi poistaa kokonaa!! Naiset olivat kauniita ja miehet komeita. Puvut hurmaavia. Hienoa oli nähdä niin paljon tanssijoita lavalla ja vaikka esityksiä on 2 pr ilta joka päivä, olisin luullut, että paatuminen näkyisi silmiin pistävästi. hih...etsin ammattisilmilläni hyvä nilkkaisia naistanssijoita...muutamat löysinkin. Vauhtia riitti ja shampanjaa tuli reilusti, pullo per pariskunta ...trebien. Oli ikimuistoinen ilta, menen toistekkin !!

Fantastinen kokemus… Erittäin hyvä opas selitti meille kaiken täydellisesti kaikilla kielillä. Erittäin kaunis risteily Seine-joella hämärässä…. Moulen Rougen esitys on satu... paljetettujen höyhenten ja värikkäiden skenografioiden seassa, siemaile puoli litraa hienoa samppanjaa!! nähdä ainakin kerran elämässäsi... Kaikki kaunis Kiitos

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!

Mentiin illan yhdentoista näytökseen,aikaisempi näytösaika on vähän mukavampi mutta mahtava esitys kaiken kaikkiaan.

Ruoka oli ihanaa, eikä se voinut syyttää esitystä tai palvelimia.