Moulin Rouge
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Moulin Rouge: Varaa liput ja kierrokset

Moulin Rouge: Kaikki retket ja aktiviteetit

Pariisi: huippunähtävyydet

Kaikki 746 lippua ja kierrosta

Moulin Rouge ja sen loistoaika

Vuonna 1889 ovensa avannut Moulin Rouge on yhä tänäkin päivänä yksi Pariisin merkittävimmistä symboleista. Mikä tekee tästä jopa Hollywood-filmatisoinnin kokeneesta kabareesta niin ainutlaatuisen? Tässä viisi faktaa Moulin Rougen värikkäästä ja sensaatiomaisesta kukoistuskaudesta.

Can-Can

Can-Can

Moulin Rougen tanssijat ovat tehneet tästä aikanaan säädyttömänä pidetystä tanssista todellisen taiteenlajin, jota ihmiset ympäri maailmaa saapuvat ihailemaan.

La Goulue

La Goulue

Moulin Rougen legendaarisessa julisteessakin oleva La Goulue oli kabareen tähtitanssija alusta alkaen. Hänen tyrmistyttävät temppunsa nostivat Moulin Rougen huippusuosioon hetkessä.

Kuninkaallista loistoa

Kuninkaallista loistoa

Jopa Walesin prinssi vieraili Moulin Rougessa sen kukoistuskaudella. La Goulue tunnisti yleisössä istuvan prinssin ja huusi hänelle, että illan samppanjat menevät Walesin piikkiin!

Puutarhan valtava elefantti

Puutarhan valtava elefantti

Elokuvasta tuttu elefantti oli oikeasti olemassa. Valtavan eläimen jalkaa pitkin kulki portaikko ja sen vatsassa oli salainen näyttämö, jossa järjestettiin erikoisesityksiä miesyleisöille.

Skandaaleja ja polemiikkia
Valokuva: Roderick Eime @flickr (CC BY-SA 2.0)

Skandaaleja ja polemiikkia

Moulin Rouge tunnetaan lukuisista skandaaleista, mutta vuonna 1907 egyptiläisteemaisessa tanssiesityksessä nähty kahden naistanssijan välinen intohimoinen suudelma aiheutti niistä suurimman. Kohtaus johti mellakkaan Moulin Rougessa.

Sisäpiirin vinkkimme

Aikuisten suosikki

Moulin Rougen esitykset ovat yhä tänäkin päivänä tyylikkäitä, mutta samalla melko hurjia. Vaikka yli kuusivuotiaat lapset pääsevätkin esityksiin, osa vanhemmista hankkii mieluummin lapsenvahdin ja nauttivat aikuisten illasta sekä upeasta kabaree-esityksestä keskenään.

Pukukoodi

Moulin Rouge on korkeatasoinen teatteri, jonne vierailijoiden toivotaan saapuvan hienosti pukeutuneena. On toivottavaa, että miehet pukeutuvat takkiin sekä solmioon. Shortsit, urheiluvaatteet sekä lenkkarit ovat kabareessa kiellettyjä.

Paikkajako saapumisjärjestyksessä

Esitysliput ja illallisvaraukset tulee varata etukäteen, mutta pöydät jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että saavut Moulin Rougelle hyvissä ajoin, jotta saat pöytäpaikan lavan läheltä. Näin voit ihailla esityksen upeita tansseja, ylenpalttisia asuja sekä huikeita lavasteita lähietäisyydeltä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Moulin Rouge on avoinna ympäri vuoden merkittävimpiä juhlapäiviä, kuten joulua ja pääsiäistä lukuunottamatta. Ovet aukaistaan klo 19.00.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Moulin Rouge sijaitsee osoitteessa 82 Boulevard Clichy. Lähin metropysäkki on Blanche (linja 2).
 • Lisävinkkejä

  • Pukeuduthan fiksusti - ei shortseja, lenkkareita tai urheiluvaatteita

  • Jotkin esityksistä eivät ehkä sovellu nuorimmille katsojille

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.6 / 5
perustuen 4 725 arvosteluun

Erittäin hyvää viihdettä, kyllä kannatti

Mahtava esitys. Asiakasta kohdellaan suuren maailman tyyliin ja esitys itsessään todella viihdyttävä! Vahva suositus!

Pariisi: Moulin Rouge Show & samppanja Arvostelija:

Risteilyltä puuttui tarjoilu. Moulin Rougessa sain huonon istumapaikan luultavasti, koska olin yksin.