Moulin Rouge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Moulin Rouge ja sen loistoaika

Vuonna 1889 ovensa avannut Moulin Rouge on yhä tänäkin päivänä yksi Pariisin merkittävimmistä symboleista. Mikä tekee tästä jopa Hollywood-filmatisoinnin kokeneesta kabareesta niin ainutlaatuisen? Tässä viisi faktaa Moulin Rougen värikkäästä ja sensaatiomaisesta kukoistuskaudesta.

 • Can-Can

  1. Can-Can

  Moulin Rougen tanssijat ovat tehneet tästä aikanaan säädyttömänä pidetystä tanssista todellisen taiteenlajin, jota ihmiset ympäri maailmaa saapuvat ihailemaan.

 • La Goulue

  2. La Goulue

  Moulin Rougen legendaarisessa julisteessakin oleva La Goulue oli kabareen tähtitanssija alusta alkaen. Hänen tyrmistyttävät temppunsa nostivat Moulin Rougen huippusuosioon hetkessä.

 • Kuninkaallista loistoa

  3. Kuninkaallista loistoa

  Jopa Walesin prinssi vieraili Moulin Rougessa sen kukoistuskaudella. La Goulue tunnisti yleisössä istuvan prinssin ja huusi hänelle, että illan samppanjat menevät Walesin piikkiin!

 • Puutarhan valtava elefantti

  4. Puutarhan valtava elefantti

  Elokuvasta tuttu elefantti oli oikeasti olemassa. Valtavan eläimen jalkaa pitkin kulki portaikko ja sen vatsassa oli salainen näyttämö, jossa järjestettiin erikoisesityksiä miesyleisöille.

 • Skandaaleja ja polemiikkia

  5. Skandaaleja ja polemiikkia

  Moulin Rouge tunnetaan lukuisista skandaaleista, mutta vuonna 1907 egyptiläisteemaisessa tanssiesityksessä nähty kahden naistanssijan välinen intohimoinen suudelma aiheutti niistä suurimman. Kohtaus johti mellakkaan Moulin Rougessa.

Suunnittele vierailusi

 • Aikuisten suosikki

  Moulin Rougen esitykset ovat yhä tänäkin päivänä tyylikkäitä, mutta samalla melko hurjia. Vaikka yli kuusivuotiaat lapset pääsevätkin esityksiin, osa vanhemmista hankkii mieluummin lapsenvahdin ja nauttivat aikuisten illasta sekä upeasta kabaree-esityksestä keskenään.

 • Pukukoodi

  Moulin Rouge on korkeatasoinen teatteri, jonne vierailijoiden toivotaan saapuvan hienosti pukeutuneena. On toivottavaa, että miehet pukeutuvat takkiin sekä solmioon. Shortsit, urheiluvaatteet sekä lenkkarit ovat kabareessa kiellettyjä.

 • Paikkajako saapumisjärjestyksessä

  Esitysliput ja illallisvaraukset tulee varata etukäteen, mutta pöydät jaetaan paikan päällä saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme, että saavut Moulin Rougelle hyvissä ajoin, jotta saat pöytäpaikan lavan läheltä. Näin voit ihailla esityksen upeita tansseja, ylenpalttisia asuja sekä huikeita lavasteita lähietäisyydeltä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Moulin Rouge on avoinna ympäri vuoden merkittävimpiä juhlapäiviä, kuten joulua ja pääsiäistä lukuunottamatta. Ovet aukaistaan klo 19.00.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et
 • Kuinka päästä perille
  Moulin Rouge sijaitsee osoitteessa 82 Boulevard Clichy. Lähin metropysäkki on Blanche (linja 2).
 • Lisävinkkejä

  • Pukeuduthan fiksusti - ei shortseja, lenkkareita tai urheiluvaatteita

  • Jotkin esityksistä eivät ehkä sovellu nuorimmille katsojille

Moulin Rouge : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Moulin Rouge a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Moulin Rouge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 727 arvosteluun

Tämä on yksi kauneimmista ja ainutlaatuisimmista esityksistä elämässäni! Jokainen esitys on ihastuttava ja lumoava! Jokaisella on oma maku ja merkitys! Esitysten monipuolisuus on hämmästyttävää! Halusin loputtomasti taputtaa ja huutaa Bis!

Kaikki kuvatulla tavalla, upeat paikat, hyvin jäähdytetty samppanja ja henkeäsalpaava esitys. Mukava kosketus, ylimääräinen kulho samppanjaa vaimoni syntymäpäivänä. minä suosittelen

Poikkeuksellisen hieno esitys! Pakollinen, jos olet vieraana Pariisissa. Huomio: Ilmastoinnin vuoksi sinulla on oltava kangas tai takki mukanasi.

Ainutlaatuinen kokemus, esitys on valmis elokuvaan !! Kaikkien, joiden pitäisi olla Pariisissa, on nähtävä esitys Moulin Rougessa!

Täydellinen esitys! Vain suositeltavaa. Osta ehdottomasti samppanjalla !!!