München
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

München: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa München? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

München : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 7 619 arvosteluun

Mahtava opas, ystävällinen, selkeä, osaava. Franz Schepa oli mahtava! Antoi hienoa tietoa historiasta. Hän antoi hyviä neuvoja ravintoloista, ostosmahdollisuuksista ja tärkeimmästä ajanhallinnasta suurimman osan päivästä. Hän piti suurta huolta ryhmästä ja kuin hyvä paimen piti kaikki ajan tasalla ja. mukava. Matkustamme usein ja tämä oli virkistävä parannus oppaissa. Upea matka kauniiseen viehättävään kaupunkiin, jossa on upea vanha kaupunki, jossa on ylimääräiset joulumarkkinat, ostosmahdollisuudet ja ravintolat vanhassakaupungissa. Frans Schepa oli todellinen ammattilainen ilo nauttia kiertueesta hänen kanssaan.

Mikä loistava päivä! Opas Armin otti meidät suoraan hotelliin. Hän antoi meille historiaa ja tietoa ajon aikana. Se oli hyvin luminen, mutta pystyimme silti viemään köysiradan huipulle. Saimme pikselin, jossa on ristin / korkein kohta Saksassa, ja nautimme kahvia yhdessä kahviloista. Emme todellakaan välittäneet siitä, että emme voineet nähdä paljon, koska lumiset vuoret olivat edelleen hauskoja! He sulkivat köysiradan tuulen takia heti, kun pääsimme huipulle, joten otimme hampaat alas. Armin vei meidät Garmisch & Partenkircheniin ostoksille ja katsomaan vuoden 1936 olympiastadionia.

Vietin kaksi viikkoa Euroopassa ja vuokrasin kestoltaan asunnon Prahassa. Sain Prahasta junia Budapestiin, Müncheniin, Füsseniin, Tereziniin ja Salzburgiin, mikä oli viime hetken päätös. Kaikesta mitä näin ja tein, tämä Salzburgin matka oli selvästi suosikkini. Opas oli mahtava, mutta unohdin hänen nimensä. Salzburgissa minulla oli aikaa tehdä kenkäostoksia, syödä fantastinen lounas uusien ystävien kanssa ja nähdä asioita, jotka halusin nähdä.

Tämä matka oli yksi parhaimmista matkoista, joita olemme käyneet. Salzburg oli aivan upea. Opas, Maxine Ryder, oli upea. Hän kertoi meille paikkoja, joissa kokeilla ruokaa ja näkymiä. Kakku oli paras kakku, mitä olemme kokeilleet. Mikään ei ollut vaivaa ja hän oli erittäin avulias. Rakastanut kuinka hän lisäsi osittain musiikin äänestä, mutta ei liikaa. Oli niin erityinen päivä ja niin hyvin järjestetty. arvoinen

Mario oli mahtava! Teemme ehdottomasti tämän kiertueen uudelleen. Kirkot, joissa pysähdyimme, olivat upeita ja maatila suljettiin, mutta hän tarjoutui viemään meidät juustokauppaan ja olimme taivaassa. He tekivät meille liha- ja juustolevyn viinin kanssa ... niin hyvä! Kiertue oli kuvattua ja odotettua parempi.