Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Murano

Venetsian hiljaisemmassa naapurissa on värikkäitä taloja, paikallisia mereneläviä ja hienoa lasia.

Murano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Murano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Murano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 18 761 arvosteluun

Maaginen, unohtumaton. Mikä kokemus! Henkeäsalpaavat näkymät koko laguunille. Erittäin mukava tunnelma taustamusiikin kanssa. Pilvellä purjehtimisen vaikutelma: jos epäröit navigoinnin pelossa, ole varma äläkä riistä itseltäsi sellaista kokemusta. Keittiö on laadukasta olematta poikkeuksellista, toisaalta laitteiden ja palvelun laatu on erittäin hyvää. Päätät risteilysi noin viidentoista minuutin kuluttua Pyhän Markuksen aukion edessä, kaikki valaistuna: unohtumaton! Älä missaa tätä taikuutta.

Juuri valmistettu kalaillallinen keittiössä laivalla alkupalasta jälkiruokaan. Yksinkertainen mutta maukas menu ja erinomainen esitys. Nuori henkilökunta, kaikki mukavia ja ystävällisiä. Lumoava auringonlasku laguunin yli mereltä katsottuna. Erittäin monipuolinen kolmen tunnin kiertue. Kaunis kokemus.

Se oli täydellinen ilta ja nautimme tunnelmasta, ruoasta, proseccosta ja viinistä. Tunnelma oli niin romanttinen, eikä auringonlasku olisi voinut olla parempi. Palvelu ja musiikillinen tausta järkyttivät tulosta. Se oli Venetsian vierailumme kohokohta. Yksinkertaisesti MAHTAVAA

Ainutlaatuinen, hyvin erityinen, unohtumaton kokemus. Aikakauden venetsialaisessa galleonissa erittäin runsaan illallisen, runsaan ja monipuolisen, erittäin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Veneretki näköalalla saarille ja pysähdys Plaza San Marcosin edessä, ihme!

Tämä oli upea kokemus, jota suosittelen lämpimästi. Ruoka, henkilökunta, arvo, tunnelma - kaikki oli fantastista. Tekisin sen 100000% uudestaan, jos tulisin takaisin Venetsiaan :)