Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Murano

Venetsian hiljaisemmassa naapurissa on värikkäitä taloja, paikallisia mereneläviä ja hienoa lasia.

Aktiviteetit saatavilla

  • Lasinvalmistusta Muranossa
  • Saarihyppelyä Venetsiassa
  • Tutustu Venetsian vanhaankaupunkiin
45 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Murano: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Murano parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Murano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Murano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Murano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 25 455 arvosteluun

Helpotti huomattavasti saarille pääsyä. Olimme Venetsiassa vain 2 päivää ja kuljetuksen selvittäminen ei vain ollut meille vaihtoehto. Oppaamme oli loistava. Hän kertoi meille jokaisesta kahdesta saaresta ja meillä oli esittely molemmilla. Sitten noin ja tunti itsellemme. Ei todellakaan tarpeeksi kauan buranossa, koska oli lounasaika ja meidän kaikkien piti syödä. Ei siis ole aikaa oikeasti nähdä sitä. Ehdotan, että kiertue lisää tunnin ajan vain sen mahdollistamiseksi. Mutta kaiken kaikkiaan se oli hienoa. Hieman pitkä matka takaisin veneellä Venetsiaan. Ehkä tunnin. Mikä oli mukavaa. Meitä ehkä 20 pienemmällä veneellä, mutta täysin suojassa auringolta ja hyvältä ilmavirralta. Joten se oli hienoa, koska oli kuuma. Kiinnitä erityistä huomiota kohtaamispaikkaan. Hän oli juuri siellä, missä hänen pitikin olla, mutta jos et tunne aluetta, se voi olla kaoottista.

Maaginen, unohtumaton. Mikä kokemus! Henkeäsalpaavat näkymät koko laguunille. Erittäin mukava tunnelma taustamusiikin kanssa. Pilvellä purjehtimisen vaikutelma: jos epäröit navigoinnin pelossa, ole varma äläkä riistä itseltäsi sellaista kokemusta. Keittiö on laadukasta olematta poikkeuksellista, toisaalta laitteiden ja palvelun laatu on erittäin hyvää. Päätät risteilysi noin viidentoista minuutin kuluttua Pyhän Markuksen aukion edessä, kaikki valaistuna: unohtumaton! Älä missaa tätä taikuutta.

Opas Chiara oli ystävällinen ja informatiivinen! Pidä paljon enemmän kunnioitusta ja ymmärrystä Muranon lasia valmistavia taiteilijoita/käsityöläisiä kohtaan…. kotona ajattelin, että se oli vähän gaudi…. mutta sen näkeminen missä se tehdään ja historia on muuttanut näkökulmaani!!! Chiaria varasi Da Romanin meille Buranoon illalliselle…. mahtavaa!!! ☘️

Ainutlaatuinen, hyvin erityinen, unohtumaton kokemus. Aikakauden venetsialaisessa galleonissa erittäin runsaan illallisen, runsaan ja monipuolisen, erittäin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Veneretki näköalalla saarille ja pysähdys Plaza San Marcosin edessä, ihme!

Tämä oli upea kokemus, jota suosittelen lämpimästi. Ruoka, henkilökunta, arvo, tunnelma - kaikki oli fantastista. Tekisin sen 100000% uudestaan, jos tulisin takaisin Venetsiaan :)