Valitse päivämäärät

Orsayn museo

60 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Orsayn museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orsayn museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orsayn museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 50 927 arvosteluun

Vertaansa vailla oleva kokemus. Valitsemme etuoikeuspalvelun, joka sisältää alkuruoat, pääruoan, juuston maistelun, viinin, samppanjan ja jälkiruoan, istuimet ikkunan vieressä ja suosittelen sitä 100%. Illallinen oli erittäin hyvä, tarjoilijoiden huomio 10:stä, super mukava ja tarkkaavainen, lyömätön tunnelma ja myös laulaja kauniilla äänellä, joka laittaa taustamusiikkia iltaan. Jos ajattelet sitä, älä epäröi, tulet nauttimaan siitä ja se on kokemus, jota et unohda.

Mieheni ja minä pidimme illallisristeilyä etuoikeutetulla menulla romanttisena yhdessä nautittavaksi. Ruoka oli todella hyvin tehty ja palvelu oli poikkeuksellista. Viihde risteilyssä jokea pitkin ja kaikkien monumenttien ja siltojen valaistuna oli upea. Jos olet ensimmäistä kertaa Pariisissa, tämä on ehdoton. Se ei petä ollenkaan.

Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka! Suosittelen itse asiassa saapumaan puoli tuntia aikaisemmin, koska he aloittavat palvelun jo ihmisten saapuessa. Menu tarjoaa noin 3-4 vaihtoehtoista vaihtoehtoa kullekin kurssille. Laulaja laivalla, joka on mukana koko risteilyn ajan! Paikalla on myös valokuvaaja (20 €/painettu kuva)

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️