Musee de l'Orangerie

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Musee de l'Orangerie: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Musee de l'Orangerie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Musee de l'Orangerie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 929 arvosteluun

Hyvää vastinetta rahalle, mutta silti parempi tehdä hyviä suunnitelmia

Helppo varata, välitön vahvistus. CityPass-tiski on helppo löytää ja siellä oleva nainen oli mukava ja avulias. Otimme 11 mainituista Pariisin kaupungin museoista / gallerioista / nähtävyyksistä. Ei jonoissa jonottamista, ei ongelmia ollenkaan ja voit hallita matkojasi. Viininmaistelu on supersuositeltu ja yksistään 30e arvoinen, mutta kannattaa varata etukäteen. Louvren alueella voit vierailla noin 4-6 museossa yhden intensiivisen päivän aikana. Jos tietäisin aiemmin, että jotkut nähtävyyksistä (mutta harvat niistä) ovat saatavilla vain tiettynä päivänä, tekisin paremman suunnittelun. Paras tapa tutustua kaupunkiin, hyvää vastinetta rahalle

Suuria säästöjä, nopea pääsy, mukavia nähtävyyksiä.

Suuria säästöjä, nopea pääsy, mukavia nähtävyyksiä. Olisi mukavaa saada mahdollisuus sisällyttää kuljetus lentokentälle ja takaisin; Eiffel-torni ei myöskään sisälly hintaan. Kaikki muu on hienoa.

Se oli uskomaton matka perheen kanssa

Ensimmäistä kertaa Pariisissa. Olimme hämmästyneitä!!!Tyttäreni surullinen paras matka kaikesta mitä hänellä on, ja olemme olleet monissa paikoissa!!! Parispassi säästää aikaa ja rahaa!!!

Hyvä, mutta sitä ei voi käyttää laajasti lyhyessä ajassa. Jotkut nähtävyydet vaativat ajanvarauksen etukäteen. On sääli, että sovellus ei vielä tue Pariisia.

tapa tehdä se

Erittäin tehokas ja vaatii epäröintiä ostaa tavaroita, joita sinulla voi olla, kun maksat tavaroista osittaisesti tien päällä.