Valitse päivämäärät

Musei Capitolini

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
14 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Musei Capitolini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Musei Capitolini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Musei Capitolini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 5 199 arvosteluun

Jos oleskelet Roomassa yli 4 päivää, tämä on hengenpelastaja. Minun on sanottava, että se on alussa hieman ylivoimaista, kun et tiedä mistä ja miten varata lähtö- ja saapumisaikoja, mutta sinun pitäisi alkaa laatia matkasuunnitelmaa, kun olet saanut tämän ja sinun tulee seurata sitä, jos haluat nähdä useimmat paikat 3:ssa. ,4 päivää. Voisimme säästää rahaa, jos varaamme ja ostaisimme erilliset nähtävyydet, koska emme käyttäneet paljoa julkista liikennettä (kävelimme aaaa loooot) ja hyppäämme bussiin/off-bussille todella hienosti. Roomassa on niin paljon historiaa, ja ne asiat, joita opit bussissa hop on/off -bussissa, eivät ole edes mainitsemisen arvoisia. Joka tapauksessa ota tämä, jos haluat olla monipuolinen ja pakattu Roomassa. Voit säästää muutaman dollarin luultavasti, mutta tämä on erittäin kätevää.

Minulla oli hieman vaikeuksia löytää toimistoa saapuessani Vatikaanin eteen (ehdotan Operan sijoittamista Orpin sijaan oikealle selvyyden vuoksi), mutta Omnia-passi on ehdottomasti sen arvoinen. Pystyin tekemään kaikki siihen liittyvät toiminnot (bussimatka, Vatikaanin museo...). Mitä tulee Roma Passiin, se osoittautui ehdottoman välttämättömäksi. Tarjolla 2 aktiviteettia, alennus museon sisäänpääsymaksuista ja erityisesti julkisesta liikenteestä. Olin todella iloinen tästä passista, jota suosittelen lämpimästi. Siitä on kuitenkin syytä ottaa selvää, jotta et menetä sen etuja.

erittäin hyvä vastaanotto ORP:ssä, mutta ei mahdollisuutta varata paikkoja kolosseumille. 1 erityinen maininta henkilölle, joka huolehtii OMNIA CARD -kortista St GIOVANIssa ja TIXIANille, joka lumoi matkamme VATikaanista Roomasta kauniilla äänellään. Suosittelen OMNIA CARDia kauniiseen ROOMAN kaupunkiin

Upea passi, kun olet Roomassa vain muutaman päivän. Teimme Colosseumin (passilla maksettu) ja Sans Angelon linnan (-50%) 48 tunnin lipullamme + ilmaisella julkisella kulkuneuvollamme ja se on erittäin merkittävää. Ei toimi Vatikaanin kanssa...

Hyvä kokemus. Voisit lisätä lisätietoja kupongin noutomenettelystä Vatikaanista, koska ei ole kovin selvää, kuinka ilmoitetut ORP:t löytää, varsinkin niille, jotka ovat menossa Roomaan ensimmäistä kertaa ja eivät tiedä mitä tahansa.