Musei Capitolini

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Musei Capitolini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Musei Capitolini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Musei Capitolini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 4 046 arvosteluun

Nagyon örülök, jolloin megvásároltuk roman Pass-kártyákat. Ei kellettään várni metrónál hankinta, ja erittäin nopea ja elastinen jutottunk olla valittu múzeumokba on. Sikerült tarvittavaksi, että kortti on suositeltavinta, ja jos asiakkaat käyttävät sitä.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Suurin seikkailu oli yrittää löytää lipunmyyntipiste Termini-asemalta lunastaaksemme tositteen todelliselle Roma-passille. Olisi ollut hienoa, jos liput olisi postitettu meille!

Käytimme tätä niin paljon! Ei ole parempaa tapaa kiertää Roomaa kuin käyttää linja-autoja ja junia pariksi Google Mapsin kanssa useaan otteeseen. Se oli mahtavaa!