Valitse päivämäärät

Musei Capitolini

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
12 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Musei Capitolini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Musei Capitolini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Musei Capitolini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 4 742 arvosteluun

Colosseumilla ja Imperial Forums + Palatine Hill -vierailun kokemus oli aivan upea. Opas Roberto seurasi meitä todelliselle matkalle läpi antiikin Rooman historian. Aloittaen Colosseumista tämän historiallisen muistomerkin eri elämästä ja siirtymällä sitten Palatinuksen kukkulalle, jossa ylhäältä hän kertoi meille tarinan keisarit Octavianuksesta ja Flavius-dynastiasta, jotta voimme löytää sen paikan, josta Rooma syntyi 21. huhtikuuta (Rooman syntymä). No, siellä olisi niin paljon kirjoitettavaa, liikaa ansaittua ja varsinkin kun palaan, toivon Roberton olevan mukana seuraamassa minua seuraavalla matkalla! Kiitos!

Helppo nosto lähellä Place St Pierreä, erittäin hyvä vastaanotto ja audiooppaiden käytön ja toimituksen selitykset Kaiken kaikkiaan tämä 72 tunnin kortti on kuoletettu ottaen huomioon tehdyt vierailut ja lainattu kuljetus (useimmiten metro) 2 ilmaista käyntiä sisälsi Vatikaani Museo / Castle St Angelo ja myös luostari ja aarre basilikan Pyhän Johanneksen Lateranissa, Villa Borghese 40 % alennus eli 8,50 € Massimo Museum 4 € (alennus) Bussi omnia -kaupunkikierros (voit jäädä pois ja noutaa sieltä, missä olet halua ja 72 tunnin aikana) Pieni huomautus, pysähtyy klo 16 hieman etuajassa

Lähtiessämme viideksi päiväksi Roomaan kumppanini ja ystävieni kanssa huomasimme, että tämä Omnia-kortti on erittäin käytännöllinen ja maksaa vähemmän vierailla kuljetuksen aikana kuin jos olisimme ottaneet liput erikseen. Meillä oli upea oleskelu. Tehdä uusiksi

Kaikki oli erittäin helppoa varata. Pystyimme varaamaan upeita retkiä jopa päivää ennen kiertuetta. Erittäin mutkaton. Apua oli aina saatavilla chatin kautta, esimerkiksi jos kohtaamispaikkaa ei löytynyt. Jatkamme GetYourGuiden käyttöä tulevaisuudessa.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.