Museo Correr

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Museo Correr: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museo Correr? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museo Correr : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 315 arvosteluun

Jono on suuri, joten ennakkolippujen hankkiminen oli erittäin hyödyllistä. Saavuimme sisään noin 3 minuutissa, mutta ystävämme odottivat kaksi tuntia. Sisällä se on pääasiassa huoneita, ja jos et lue kylttejä tai sinulla ei ole opasta, se ei olisi kovin mielenkiintoista. Historia tekee siitä arvokkaan. Tietysti vankilan näkeminen ja Huokausten sillan ylittäminen on mielenkiintoista.

Varasimme tämän ennen kuin vierailimme Venetsiassa ja olimme niin iloisia, että teimme, sillä jono Doges-palatsiin oli erittäin pitkä niille, jotka eivät olleet varanneet varattua sisäänpääsyä. Menimme varatun sisäänpääsyn sisäänkäyntiin ja me pääsivät suoraan sisään

Kuuluu ehdottomasti yleissivistykseen!

Dogen palatsissa oli yllättävän vähän turisteja. Vain muutama per huone. En voi välttyä vaikutelmalta, ettei juuri tähän kohteeseen ehkä olisi ajansäästön kannalta tarvinnutkaan ostaa lippua etukäteen? Ei, kyllä se kannatti!

Oli mukavaa, että vierailijoiden määrä eri tiloihin oli jaksotettu niin, ettei tullut ahtauden tunnetta ja kaikkiin huoneisiin pääsi tutustumaan rauhassa. Yhtenä elämyksenä oli myös August Kieferin puhuttelevat työt.

Keskeinen kohde Venetsiassa

Hyvät opasteet, helppo kiertää koko kohde. Huokausten silta kuuluu kierrokseen, joten tavallaan kaksi kohdetta samalla käynnillä.