Valitse päivämäärät

Museo Pio Clementino

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Museo Pio Clementino: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museo Pio Clementino? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museo Pio Clementino : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 14 197 arvosteluun

Yksi neljännen Rooman vierailuni kohokohdista! Huomio, varattu aika on lippujen noutoa varten, ei itse museoiden sisäänpääsyaikaa! Toimisto tätä varten oli myös helppo löytää, ja kaksi nuorta naista olivat erittäin avuliaita ja kärsivällisiä. Yleisesti ottaen on suositeltavaa osata hieman englantia tai italiaa, varsinkin jos et ole varannut kiertoajelua, koska pienet selittävät taulut ovat kaikki vain kahdella kielellä. Paikalla olisi myös parasta olla mahdollisimman aikaisin, useimmat sisämuseot aukeavat klo 9 alkaen, myöhemmin jonot ovat hyvin pitkät ja väkijoukkoja on myös paljon, varsinkin kiertoajeluilla. Hieman epäilytti minut se, että monet pääsivät myös Sikstuksen kappeliin shortseissa ja toppiessa, sillä kunnollisia vaatteita pyydettiin etukäteen kaikkialla. Niiden, jotka eivät ole vielä käyneet museoissa, kannattaa tehdä se viimeistään seuraavalla vierailullaan!

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

The tour was well organised. The meeting point was easy to find and you got easily inside with the tickets booked in advance. Our guide Samantha was amazing! She was really knowledgeable and knew a lot of little details and fun facts. Additionally, her tour was easy to follow.

The tour was very good. Our guide was friendly and shared a lot of stories and information about the paintings, statues and buildings and their history. Everything worked with the planned schedule.

Our guide Ian was very professional and really knew how to tell thing interestingly. We had a great tour and we got so much more out of it with Ian than ourselves