Museosaari

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Museosaaren viisi huippunähtävyyttä

Museosaarella kannattaa vierailla jo sen arkkitehtuurin vuoksi, mutta saarella ovat myös Berliinin suurimmat ja parhaat näyttelyt. Tässä muutama kokoelmien kohokohta!

 • Ištarin portti

  1. Ištarin portti

  Pergamon-museossa on useita muinaisia monumentteja, kuten Ištarin portti ja Miletuksen portti. Itse Pergamon-alttari on suljettu entisöintitöitä varten vuoteen 2019 saakka.

 • Hildesheimin aarre

  2. Hildesheimin aarre

  Preussilaissotilaat löysivät yhden suurimmista antiikin Rooman hopeakätköistä Saksan Hildesheimistä. Näe vuodesta 1 j.Kr. peräisin olevat aarteet Altes Museumissa.

 • Nefertitin rintakuva

  3. Nefertitin rintakuva

  Neues-Museumissa esillä oleva rintakuva on yksi muinaisen Egyptin tunnetuimmista aarteista, joka tarjoaa katsauksen sivilisaation kuninkaalliseen ja taiteelliseen maailmaan.

 • Sabasten 40 marttyyriä

  4. Sabasten 40 marttyyriä

  Bode-museon vaikuttavaan bysanttilaistaiteen kokoelmaan kuuluu tämä 900-luvun reliefi, joka kuvaa 40 hengiltä jäätynyttä sotilasta Liciniuksen ajalta.

 • Rautavalssitehdas

  5. Rautavalssitehdas

  Yksi Adolf Menzelin upeimmista maalauksita on esillä muiden saksalaisten mestariteosten luona Alte Nationalgaleriessa.

Suunnittele vierailusi

 • Aukioloajat

  Museot ovat avoinna klo 9.00-18.00 ja torstaisin klo 20.00 saakka. Museot ovat suljettuina maanantaisin Pergamonia ja Neues Museumia lukuunottamatta. Nämä ovat auki koko viikon. Mikäli et osaa päättää mitkä näyttelyt haluat nähdä, harkitse kävelykierrokselle osallistumista, jolla voit tutustua tarkemmin itse rakennusten historiaan. Voit myös hankkia Berlin Museum Pass -kortin kolmeksi päiväksi.

 • Museosaaren sijainti

  Museosaari sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Friedrichstrassen (S- ja U-Bahn) sekä Hackescher Marktin (S-Bahn) asemilta. Pääset perille myös linja-autolla Friedrichstrasselle (147), Staatsoperille (TXL) ja Lustgartenille (100, 200), sekä M4, M5 ja M6 -raitiovaunuilla Hackescher Marktille ja M1 ja 12 -raitiovaunuilla Am Kufergrabenille.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Klo 9.00-18.00, torstaisin klo 20.00 saakka. Suljettu maanantaisin Pergamonia ja Neuesia lukuunottamatta.
 • Hinta
  Hinnat vaihtelevat museosta riippuen. Voit myös hankkia Berlin Museum Pass -lipun!
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Friedrichstrassen ja Hackescher Marktin asemat sijaitsevat Museosaaren lähellä. Lisäksi saarelle pääsee bussilla ja raitiovaunulla.
 • Lisävinkkejä

  • Huomaa, että Pergamon-alttari on suljettu entisöintitöiden vuoksi vuoteen 2019 saakka!

Museosaari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 8 855 arvosteluun

Kierros on pitkä ja raskaskin, mutta erittäin antoisa. Jos on vain vähän aikaa Berliinissä, tällä kierroksella saa tärkeistä nähtävyyksistä hyvän kokonaiskäsityksen. Kaikkien tähän saakka tapaamieni GetYourGuide - oppaiden tietotaso ja ammattitaito ovat olleet erittäin vakuuttavia!

Brilliant and highly recommended. Perfect start to our trip! Walter was a fantastic tour quide - knowledgeable and enthusiastic. Thank you Walter!

Minulla oli mahtavat neljä tuntia kiertää oppaani Tobiaksen kanssa Berliinin olennaisimmat nähtävyydet! Suosittelen lämpimästi.