Valitse päivämäärät

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Museu d'Art Contemporani de Barcelona: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museu d'Art Contemporani de Barcelona? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 1 555 arvosteluun

Tämä kortti on hyvä, jos sinulla on tiukka aikataulu mainoksesi pitämisestä kiinni. Minun tapauksessani se ei toiminut, koska käytin takseja paljon. Ajattelin käydä vähintään kahdessa paikassa päivässä, mutta Barcelonassa se oli mahdotonta, miksi? On niin paljon nähtävää ja koettavaa tämän kortin tarjoamien 25 paikan lisäksi. Minulla on 5 päivää yksi. Kurinani ei ollut noudattaa alkuperäistä suunnitelmaani, se epäonnistui. Jos lounaaisin upealla patiolla, nautin kauniista ilmastosta, hyvästä ruoasta ja sangriasta, en nousisi ylös ja menisi muualle. Mutta suosittelen vahvasti kuljetus- ja museokorttien ostamista. BARCELONA on kaunis, tarvitset siellä vähintään kaksi viikkoa nähdäksesi todella ikonisimmat paikat. Minun on lisättävä, että ihmiset siellä ovat erittäin kohteliaita.

Ostin 3 päivän barcelona-kortin, joten sen hinta on 16 euroa per päivä, kun otetaan huomioon 2,4 euron yksi lippu 10 lippua 10 eurolla vaihtoehtoja käyttää tätä vain kuljetuksiin ei ole hyvä idea. Kuitenkin sillä hetkellä, kun alat käyttää museoita ja muita aktiviteetteja alennuksella, se alkaa todella loistaa 3 päivässä, pääsin vierailemaan 9 museossa ja viidessä toiminnassa ja käytin metroa vähintään 7-8 kertaa päivässä, joten sain arvo noin 100-120 euroa 48 eurolla. Picassa-museo on ehdottomasti nähtävä Barcelonessa, ja tämä kortti antaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn. Minun ig on mkobaner, jos haluat nähdä kokemuksiani.

Pysäköimme auton ja vaihdoimme sitten metroon, se oli erittäin kätevää. Kaikki vieraillut museot olivat erittäin kauniita, erityisesti "Hospital de la Santa Creu i Sant Pau" ja kortti antaa 20% alennuksen.

Erinomaista käyttöä vierailijalle!! Ohita museojono, sillä ilmainen sisäänpääsy ja hyvä alennus muille. Kaikki kuljetukset (metro, bussi, juna ja teleferik (1 puoli) ovat ilmaisia ja nautinnollisia!!

Erinomainen. Emme voineet käyttää kaikkia kortin tarjoamia etuja.