Valitse päivämäärät

Museum of London

8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Museum of London: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museum of London? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museum of London : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 6 502 arvosteluun

Menimme sinne lauantaina elokuun puolivälissä. Pelkäsin hieman väkijoukkoja, koska olin varannut vain vakioliput, mutta se oli erittäin nopea, tuskin odotimme. Olimme saapuneet klo 10.15 (liput olivat klo 10.45), mutta meitä käskettiin palata paikalle ajoissa ja juoda kahvia odotellessa. Saavuimme pieneen jonoon klo 10.05 ja menimme suoraan eteenpäin. (Siellä oli 3 riviä, yksi skip-the-line -lipuille (nopea rata vasemmalla, mutta joka kulki melkein hitaammin kuin me), meidän linja ja jono ilman lippua. Se oli upeaa, menimme omaan rytmiin , hiljaa ja meillä meni 1h30.Erittäin hyvä tahti patsaiden, eri animaatioiden (reitti Lontoon takseissa jne.) ja vaikuttavan Marvel-elokuvan välillä!Toisaalta, ei saa tehdä pienten lasten kanssa, koska nojatuolit ovat interaktiivisia (ne pistävät selkään) ja pieni itki koko matkan.

Minulla ja tyttärelläni oli upea aika. Saavuimme sisään juuri meidän aikavälillämme klo 13.30. Vahatyöt olivat loistavia ja meillä oli niin hauskaa ottaa kuvia ja poseeraa joidenkin kanssa. En odottanut junamatkaa ollenkaan, se oli vieläkin parempi ja meillä oli nälkä, joten ostimme munkkeja ja suklaakastiketta kioskista. Löysimme, että siellä oli 4D Superheroes -elokuva, joten teimme varauksen ja jonoimme sitä varten. Elokuva oli hämmästyttävä, en spoilaa sitä kuvailemalla sitä. Kävin pienenä Madame Tussaudin luona, mutta se ei ollut sen kaltainen kuin nykyinen. Suosittelen lämpimästi.

Oli hektistä!! Kaksi teini-ikäistä haluaa kuvia itsestään jokaisen näyttelyesineen kanssa. Mutta ihmiset olivat kaikki melko huomaavaisia, vuorotellen jne. Sisäänkirjautuminen oli erittäin sujuvaa, ja olimme pari minuuttia ohi varatun ajan. Aikaa oli varattu riittävästi. Lapset nauttivat siitä täysin - teini - se on uskomatonta!!

Se on myös kokemus kaltaisilleni ihmisille, jotka eivät välttämättä tiedä mitä tehdä vahahahmoille. Olin vakuuttunut päinvastaisesta! Vahafiguurit ovat superintegroituja maisemiin, kaikki on tehty erittäin ammattimaisesti ja kauniisti. Varaa paljon aikaa, olimme siellä yli 3 tuntia emmekä viipyneet...nähtävää on vain niin paljon.

Vierailumme aikana oli melko paljon ihmisiä, mutta nähtävyydet siellä olivat niin mukavia, että yllättäen tunsin paljon ihmisiä ja nautin siitä. Jos pidät vahahahmoista, tulet todennäköisesti nauttimaan MT:stä.