Museum of Modern Art (MoMA)

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonot

  MoMAssa on esillä lukuisia huipputeoksia taiteilijoilta kuten Henri Matisse, ja se on itsessään todellinen arkkitehtoninen ihme. Museo on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa, joten jonot saattavat venyä pitkiksi. Älä kuitenkaan huolestu, sillä jopa UNIQLO Free Fridays -teemapäivinä (klo 16.00-20.00) jono liikkuu melko nopeasti. Voit ostaa myös ohita jono -lipun mikäli haluat välttää jonottamisen kokonaan.

 • Tarkista laukkusi sisältö

  Museon pääsymaksu sisältää narikkapalvelun, jonne kannattaa jättää takit ja laukut. Muista kuitenkin, että museo saattaa olla viileä myös lämpimällä säällä. Ota siis mukaasi lämmin pusero.

 • MoMA Shop

  Vaikka matkamuistot eivät olisikaan sinulle erityisen tärkeitä, kannattaa MoMAn ainutlaatuiseen myymälään ehdottomasti tutustua.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  MoMA on avoinna joka päivä klo 10.30-17.30 ja UNIQLO-teemaperjantaisin klo 20.00 saakka.
 • Hinta
  Aikuisten MoMA-pääsylippu maksaa 25 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsymaksuun kuuluu erinomainen ääniopas, joka kattaa useimmat näyttelyt.
 • Kuinka päästä perille
  E-juna tai M-juna 53rt Street & 5th Avenuelle, tai B, D ja F-juna 47-50 Street Rockefeller Centerille.
 • Lisävinkkejä

  • Kaikki näyttelyt eivät ole avoinna ympäri vuoden, joten suunnittele vierailusi etukäteen!

  • Lippujono on pisimmillään museon avautuessa, joten saavu paikalle klo 11.30 jälkeen välttääksesi jonot.

  • Valokuvia saa ottaa omaan käyttöön, mutta salamavalojen, kolmijalkojen ja muiden teleskooppijalustojen käyttö ei ole sallittu.

Museum of Modern Art (MoMA): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museum of Modern Art (MoMA)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museum of Modern Art (MoMA) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 523 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Erinomainen vaihtoehto para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero por ejemplo el hop on and off soolo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta