Tekemistä kohteessa
Museum of Modern Art (MoMA)

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Museum of Modern Art (MoMA) -vinkit

MoMA on yksi New Yorkin vaikuttavimmista museoista, ja sen arkkitehtuuri on yhtä tyrmäävää kuin sen kokoelmien mestariteokset. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla saat siitä kaiken irti.

 • Museon aukioloajat

  1. Museon aukioloajat

  MoMA on auki joka päivä klo 10.30-17.30 joulukuuta ja kiitospäivää lukuunottamatta. UNIQLO Free Fridays -teemapäivinä se on auki klo 20.00 saakka, ja silloin museossa saattaa olla ruuhkaista.

 • Kartat ja kierrokset

  2. Kartat ja kierrokset

  Museossa on näyttelyitä kuudessa kerroksessa, joten museon karttaa kannattaa silmäillä verkossa ennen vierailua. Museossa on ilmaisia kierroksia joka päivä klo 11.30-13.00.

 • Kulje ylhäältä alas

  3. Kulje ylhäältä alas

  Viidennen ja neljännen kerroksen maalaus- ja veistosgalleriat ovat hyvä paikka kierroksen aloittamiselle, mikäli et osaa päättää mistä aloittaa valtavaan taidekokoelmaan tutustuminen.

 • Ääniopastetut kierrokset

  4. Ääniopastetut kierrokset

  Pääsylipun hintaan kuuluvat ääniopastetut kierrokset vievät sinut syvälle näyttelyiden maailmaan. Muista ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan, sillä sinun tulee jättää se pantiksi äänioppaan saadaksesi.

 • Ruoat ja juomat

  5. Ruoat ja juomat

  MoMAssa on useita baareja ja ravintoloita, joissa voit rentoutua taidekierrosten välissä huippulaadukkaan ja herkullisen ruoan parissa.

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonot

  MoMAssa on esillä lukuisia huipputeoksia taiteilijoilta kuten Henri Matisse, ja se on itsessään todellinen arkkitehtoninen ihme. Museo on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa, joten jonot saattavat venyä pitkiksi. Älä kuitenkaan huolestu, sillä jopa UNIQLO Free Fridays -teemapäivinä (klo 16.00-20.00) jono liikkuu melko nopeasti. Voit ostaa myös ohita jono -lipun mikäli haluat välttää jonottamisen kokonaan.

 • Tarkista laukkusi sisältö

  Museon pääsymaksu sisältää narikkapalvelun, jonne kannattaa jättää takit ja laukut. Muista kuitenkin, että museo saattaa olla viileä myös lämpimällä säällä. Ota siis mukaasi lämmin pusero.

 • MoMA Shop

  Vaikka matkamuistot eivät olisikaan sinulle erityisen tärkeitä, kannattaa MoMAn ainutlaatuiseen myymälään ehdottomasti tutustua.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  MoMA on avoinna joka päivä klo 10.30-17.30 ja UNIQLO-teemaperjantaisin klo 20.00 saakka.
 • Hinta
  Aikuisten MoMA-pääsylippu maksaa 25 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsymaksuun kuuluu erinomainen ääniopas, joka kattaa useimmat näyttelyt.
 • Kuinka päästä perille
  E-juna tai M-juna 53rt Street & 5th Avenuelle, tai B, D ja F-juna 47-50 Street Rockefeller Centerille.
 • Lisävinkkejä

  • Kaikki näyttelyt eivät ole avoinna ympäri vuoden, joten suunnittele vierailusi etukäteen!

  • Lippujono on pisimmillään museon avautuessa, joten saavu paikalle klo 11.30 jälkeen välttääksesi jonot.

  • Valokuvia saa ottaa omaan käyttöön, mutta salamavalojen, kolmijalkojen ja muiden teleskooppijalustojen käyttö ei ole sallittu.

Museum of Modern Art (MoMA): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museum of Modern Art (MoMA)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museum of Modern Art (MoMA) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 910 arvosteluun

Pass oli hieno. Joskus jopa pelasimme itsemme jonoon ja menimme suoraan lippuun. Varasimme Top of the Rock -kadun, 9/11-observatorion ja Hop on Hop -bussin. Valitettavasti bussi melkein koskaan tuli. Teoriassa sen pitäisi tulla 15-20 minuutin välein, mutta valitettavasti se ei edes tullut tunnin kuluttua. Viimeisen linja-autolla olisi pitänyt lähteä kello kuusitoista, mutta kun kukaan ei tullut kello 18.30, me vaihdoimme metroon. Siksi emme suosittele linja-autoa, vaan ostaisimme päivälipun "TopView" -kadulta (myös nähtävyyksien linja-auto) (29 dollaria) ja käyisit jotain muuta. Pass kannattaa ehdottomasti!

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Sinun tulisi ehdottomasti ostaa NYC Pass. Empire State Building, Rockefeller Center, bussimatka, veneretki, Intrepid ja paljon muuta ovat pelkän arvoisia passilla.

NY-passi on ehdottomasti erittäin suositeltava. Retket on kuitenkin varattava hyvin aikaisin, koska muuten ne on varattu kokonaan.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa