Museum of Modern Art (MoMA)
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
New Yorkin osavaltion COVID-19-matkailuneuvonta vaatii tiettyjen osavaltioiden kävijöitä karanteeniin 14 päivän ajaksi. Jos matkustat New Yorkiin joistain näistä osavaltioista, vierailijoiden tulee täyttää verkossa Matkustusterveyslomake..
Hanki lippusi nyt

Museum of Modern Art (MoMA): Varaa liput ja kierrokset

New York: huippunähtävyydet

Kaikki 570 lippua ja kierrosta

Museum of Modern Art (MoMA) -vinkit

MoMA on yksi New Yorkin vaikuttavimmista museoista, ja sen arkkitehtuuri on yhtä tyrmäävää kuin sen kokoelmien mestariteokset. Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla saat siitä kaiken irti.

Museon aukioloajat

Museon aukioloajat

MoMA on auki joka päivä klo 10.30-17.30 joulukuuta ja kiitospäivää lukuunottamatta. UNIQLO Free Fridays -teemapäivinä se on auki klo 20.00 saakka, ja silloin museossa saattaa olla ruuhkaista.

Kartat ja kierrokset

Kartat ja kierrokset

Museossa on näyttelyitä kuudessa kerroksessa, joten museon karttaa kannattaa silmäillä verkossa ennen vierailua. Museossa on ilmaisia kierroksia joka päivä klo 11.30-13.00.

Kulje ylhäältä alas

Kulje ylhäältä alas

Viidennen ja neljännen kerroksen maalaus- ja veistosgalleriat ovat hyvä paikka kierroksen aloittamiselle, mikäli et osaa päättää mistä aloittaa valtavaan taidekokoelmaan tutustuminen.

Ääniopastetut kierrokset

Ääniopastetut kierrokset

Pääsylipun hintaan kuuluvat ääniopastetut kierrokset vievät sinut syvälle näyttelyiden maailmaan. Muista ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan, sillä sinun tulee jättää se pantiksi äänioppaan saadaksesi.

Ruoat ja juomat

Ruoat ja juomat

MoMAssa on useita baareja ja ravintoloita, joissa voit rentoutua taidekierrosten välissä huippulaadukkaan ja herkullisen ruoan parissa.

Sisäpiirin vinkkimme

Vältä jonot

MoMAssa on esillä lukuisia huipputeoksia taiteilijoilta kuten Henri Matisse, ja se on itsessään todellinen arkkitehtoninen ihme. Museo on suosittu turistien ja paikallisten keskuudessa, joten jonot saattavat venyä pitkiksi. Älä kuitenkaan huolestu, sillä jopa UNIQLO Free Fridays -teemapäivinä (klo 16.00-20.00) jono liikkuu melko nopeasti. Voit ostaa myös ohita jono -lipun mikäli haluat välttää jonottamisen kokonaan.

Tarkista laukkusi sisältö

Museon pääsymaksu sisältää narikkapalvelun, jonne kannattaa jättää takit ja laukut. Muista kuitenkin, että museo saattaa olla viileä myös lämpimällä säällä. Ota siis mukaasi lämmin pusero.

MoMA Shop

Vaikka matkamuistot eivät olisikaan sinulle erityisen tärkeitä, kannattaa MoMAn ainutlaatuiseen myymälään ehdottomasti tutustua.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  MoMA on avoinna joka päivä klo 10.30-17.30 ja UNIQLO-teemaperjantaisin klo 20.00 saakka.
 • Hinta
  Aikuisten MoMA-pääsylippu maksaa 25 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Pääsymaksuun kuuluu erinomainen ääniopas, joka kattaa useimmat näyttelyt.
 • Kuinka päästä perille
  E-juna tai M-juna 53rt Street & 5th Avenuelle, tai B, D ja F-juna 47-50 Street Rockefeller Centerille.
 • Lisävinkkejä

  • Kaikki näyttelyt eivät ole avoinna ympäri vuoden, joten suunnittele vierailusi etukäteen!

  • Lippujono on pisimmillään museon avautuessa, joten saavu paikalle klo 11.30 jälkeen välttääksesi jonot.

  • Valokuvia saa ottaa omaan käyttöön, mutta salamavalojen, kolmijalkojen ja muiden teleskooppijalustojen käyttö ei ole sallittu.