Museumplein

Museumplein: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Museumplein? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Museumplein : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 413 arvosteluun

Loistavaa palvelua kaupunkiin ja kaupungista. Bussi odotti jo matkan molemmille osille, myös paljon tilaa kyydissä. Hyviä päivityksiä näytöille, jotta tiedät missä olet ja kuinka kauan on jäljellä. Verkkosivustolla pitäisi selventää, että paluulippu on voimassa 14 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta, joten hinta-laatusuhde on hyvä, jos matkasi on tätä ajanjaksoa lyhyempi. Myöskään lippujen QR-koodit eivät varsinaisesti skannaaneet bussissa, mutta kuljettaja oli erittäin ymmärtäväinen ja avulias tässä.

Pakollinen näkeminen arvostaaksesi täysin Hollannin kulta-aikaa. Kokonainen kerros, toinen, on omistettu nimenomaan 1700-luvun rikkauksille, ja se koostuu kokonaisista keramiikkakokoelmista, arvoesineistä, huonekaluista ja tärkeimpien flaamilaisten maalareiden, kuten Rembrandtin ja Vermeerin, maalauksista. Lyhyesti sanottuna, jokaiseen makuun, siksi toistan, pakko nähdä.

Museo heijastaa Alankomaiden (Hollannin) historiaa. Tämä sisältää monet kuuluisat maalarit, joille esitetään kuuluisimmat teokset. Esillä on myös muita taideteoksia, kuten korkealaatuisia tai epätavallisia huonekaluja, lasitavaroita jne. eri aikakausilta. Näyttelyalue on erittäin suuri, joten suunnittele aikasi sen mukaan. Rakennus on myös vaikuttava.

Itse asiassa törmäsin tähän vaihtoehtoon bussilla vahingossa - mutta hotellimme sijaitsee museoalueella, se oli täydellinen! Tulimme juuri ulos Van Goghista (Rijksmuseum) ja hotellimme oli kahden korttelin päässä. Voit silti ajaa koko päivän lipulla - joten jos haluat mennä (takaisin) lentokentälle, ei myöskään hätää.

Monipuolinen, mielenkiintoinen, siistit selkeät tilat