Valitse päivämäärät

Musta hiekkaranta

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Musta hiekkaranta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Musta hiekkaranta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Musta hiekkaranta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 027 arvosteluun

Se oli hyvin järjestetty. Transferbussi tuli hakemaan meidät majoituksellemme ja vei meidät satamaan. Saapuessamme lautalla, löysimme oppaamme helposti kädessään taulukon bussimme numerosta, joka oli kirjoitettu lauttalippuun. Ensin menimme bussilla Oiaan ja olimme siellä 1,5 tuntia, sitten vierailimme Firassa ja päätimme jäädä sinne jäljellä olevan ajan (2 tuntia). Oli mukava vierailu nähdä vähän Santoriniä ja menemme sinne varmasti pidempään kerran. Oppaamme oli erittäin ystävällinen ja koska hän on paikallinen, hän kertoi meille erittäin mielenkiintoisia faktoja saaresta. Suihkukoneella matkustaminen ei ollut parasta, koska minulla on matkapahoinvointi ja Santorinin matkalla oli melko suuria aaltoja, mutta paluu oli parempi.

Alussa oli vähän hämmentävää. Meidät noutettiin bussiin ja pudotettiin satamaan ilman selitystä siitä, mitä tehdä ja minne mennä. Meidät kaikki pakotettiin massiiviseen jonoon ja meidän piti keksiä, mitä tehdä seuraavaksi. Kun olimme kyydissä, noin puolivälissä venematkaa he ilmoittivat, mitä vaihtoehtoja oli, kun saavuit Santorinille. On kiireinen päivä nähdä Santorini, eikä sinulla ole paljon aikaa, mutta se toimii, jos haluat vain nopean matkan saaren kokemiseen.

Retki oli erittäin hyvä, täydellisesti järjestetty, emme olleet hämmentyneitä hetkeäkään, kaikkialla oli henkilö, joka kertoi meille, että meidän pitäisi mennä ja mitä tehdä, tämä on erittäin tärkeää, kun sinulla on niin pitkä matka. Mielestäni se on paras ratkaisu vierailla tällä kauniilla ja ainutlaatuisella saarella, meillä oli tarpeeksi aikaa nähdä kaikki. Kiitos

Tällä päiväretkellä on paljon energiaa kuluttavaa, mutta sen arvoista.Saat nähdä kaiken mitä haluat Santorinissa, vaikka päivä on hyvin pitkä, sillä on palkintonsa, upea sää heinäkuun puolivälissä, mutta erittäin täynnä heinäkuun alusta lähtien. matkan loppuun asti. Lautta kulkee sujuvasti ja opas oli hyödyllinen.

Santorini on upea, mutta väkijoukot ovat hulluja.

Santorini on hämmästyttävä ja se on ehdottomasti nähtävä, mutta tämä kiertue on erittäin pitkä ja sinulla on hyvin rajallinen aika nähdä nähtävyyksiä. Bussi- ja lauttaliikenne on täynnä turisteja, ja tiedotus ja viestintä on rajallista.