Tekemistä kohteessa

Napoli

Vilkas pizzan kotikaupunki tarjoaa panoraamanäkymät lahdelle ja arkeologisille ihmeille.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Napolin kohokohdat

Campanian rannikolla sijaitseva neljän miljoonan asukkaan Napoli on yksi Euroopan parhaiten varjelluista salaisuuksista.

 • Amalfin rannikko

  1. Amalfin rannikko

  Amalfin rannikko on todellinen Välimeren helmi, jonka kauneuteen ihastut taatusti.

 • Pompejui ja Herculaneum

  2. Pompejui ja Herculaneum

  Koe Pompejiin ja Herculaneumin kammottavat muinaiset kaupungit, jotka vuonna 79 hautautuivat laavan alle Vesuviuksen purkauduttua.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolin oopperatalon ohjelma on monipuolinen. Myös balettia esitetään huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana. Mikäli et ole kiinnostunut baletista tai oopperasta, on pelkkä rakennus ihailemisen arvoinen nähtävyys.

 • 4. Kansallinen arkeologinen museo

  Tämä on paikkasi, mikäli olet kiinnostunut historiasta. Näe patsaita ja taideteoksia, jotka kuvaavat Euroopan rikasta perintöä.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Uuden Jeesuksen kirkon arkkitehtuuri on peräisin vuodelta 1470. Kirkko sijaitsee lähellä yhtä Napolin tärkeimmistä aukioista. Kirkon sisällä olevat freskot ovat henkeäsalpaava näky.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  Megariden niemimaalla sijaitseva "Munalinna" on peräisin Rooman valtakunnan ajalta. Linna on nähnyt niin normannien, saraseenien, espanjalaisten kuin ranskalaistenkin valtausyrityksiä. Tutustu linnaan osana laajempaa Napolin kierrosta ymmärtääksesi sen historiaa paremmin.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Merkittävimpiin nähtävyyksiin ehtii tutustua noin neljässä päivässä. Esimerkiksi Pompejissa ja Herculaneumissa kannattaa vierailla koko päivän reissuilla.

 • Voiko Napolissa kävellä?

  Eteenkin keskusta on kävely-ystävällinen. Napolin suurkaupunkialueella on myös julkisen liikenteen verkosto. Köysiradalla pääsee kaupungin lähellä oleville kukkuloille.

 • Paras aika vierailulle

  Napolissa voi vierailla ympäri vuoden, mutta lokakuusta maaliskuuhun kaupungissa ei ole niin paljon väkijoukkoja ja lämpötila ei ole polttavan kuuma.

 • Muita tietoja

  Italiassa osa liikkeistä ja nähtävyyksistä suljetaan lounasaikaan tai iltapäivällä, joten tarkista nähtävyyksien aukioloajat ennen niille suuntaamista.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Lokakuusta maaliskuuhun kaupungissa ei ole niin paljon väkijoukkoja ja lämpötila on miellyttävä.

Napoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Napoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Napoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 25 520 arvosteluun

Upea päivä alusta loppuun

Päivä alkoi, kun Josie tervehti meitä Napoli-hotellissamme, kuljettaja Andrea suunnisti liikennettä kerätäkseen muita matkustajia. Menimme ensin Vesuvius-vuorelle ja meille annettiin hyvät selkeät ohjeet saadaksesi parhaan hyödyn vierailusta. Vesuvius-vuori oli vierailun arvoinen. Seuraavaksi menimme lounaalle, pizza oli herkullinen ja punaviini täydensi sitä kauniisti. Seuraavaksi tapasimme Franscescan, joka oli oppaamme ympäri Pompeiota. Hän oli erittäin kiinnostava ja hauska ja osallistui kaikkiin ryhmän jäseniin. Pompein rauniot ovat erinomaisia ja ovat jälleen vierailun arvoisia. Kävin 78-vuotiaan äitini kanssa ja me molemmat nautimme joka minuutti. Kiitos jälleen Josielle, Andrealle ja Franscescalle.

Varasin virheellisesti lippuni Napolista Rooman lentokentälle I Rooman lentokentän sijasta Napoliin - siihen mennessä, kun tajusin, mitä olin tehnyt - lippuni oli vanhentunut ja seisoin bussilavalle lentokentällä. hämmästyttävä ja sai minut seuraavaan bussiin Rooman lentokentältä Napoliin. Flightimg on stressi ja kallis. Olin niin kiitollinen heidän avustaan. Suosittelen tätä palvelua.

Jos sinulla on vain 24 tuntia (tai vähemmän), tämä on paras tekemistä! Varsinkin jos matkustat Amalfiin tai Sorrentoon, mutta haluat silti nähdä Napolin, voit jättää matkalaukkusi lentokentällä vasemmalla olevaan matkalaukkuun ja sitten varata myöhemmän bussin loppukohtaan (jos saavut aikaisin aamu). Kaksi peukkua minusta!

Se oli mahtavaa. Kaikki on hyvin järjestetty. Käytimme hyväksemme ja lisäsimme matkallemme veneretken ympäri saarta. Olimme onnekkaita saadessamme Serenan matkaoppaana, jonka kanssa meistä tuli pian empaattinen.Juttelimme paljon ja jopa teimme oppaasta tutustua Napolin historialliseen keskustaan.

SUOSITTELEN TÄTÄ KIERTOA KAIKILLE. KESTO 8 TUNNIA, 9 JOS LISÄT AMALFI -VENE -KIERROSTEEN 10 €, EHDOTTOMASTI TEHDÄ! Limoncellon ja keksien maistelua Sorrentossa VALO, MUTTA HYVÄ lounas juuri ennen Amalfia, hän oli! MITEN VALOKUVAUSKUVIA OTIN ... SE ON ANSAINNUT! TEE SE! Hieno opas ANNA! KIITOS