Tekemistä kohteessa
Napoli

The vivacious hometown of the pizza reels you in with its panoramic bay views and archeological wonders.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Napoli: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Napoli parhaat nähtävyydet?

Napolin kohokohdat

Campanian rannikolla sijaitseva neljän miljoonan asukkaan Napoli on yksi Euroopan parhaiten varjelluista salaisuuksista.

 • Amalfin rannikko

  1. Amalfin rannikko

  Amalfin rannikko on todellinen Välimeren helmi, jonka kauneuteen ihastut taatusti.

 • Pompejui ja Herculaneum

  2. Pompejui ja Herculaneum

  Koe Pompejiin ja Herculaneumin kammottavat muinaiset kaupungit, jotka vuonna 79 hautautuivat laavan alle Vesuviuksen purkauduttua.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolin oopperatalon ohjelma on monipuolinen. Myös balettia esitetään huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana. Mikäli et ole kiinnostunut baletista tai oopperasta, on pelkkä rakennus ihailemisen arvoinen nähtävyys.

 • 4. Kansallinen arkeologinen museo

  Tämä on paikkasi, mikäli olet kiinnostunut historiasta. Näe patsaita ja taideteoksia, jotka kuvaavat Euroopan rikasta perintöä.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Uuden Jeesuksen kirkon arkkitehtuuri on peräisin vuodelta 1470. Kirkko sijaitsee lähellä yhtä Napolin tärkeimmistä aukioista. Kirkon sisällä olevat freskot ovat henkeäsalpaava näky.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  Megariden niemimaalla sijaitseva "Munalinna" on peräisin Rooman valtakunnan ajalta. Linna on nähnyt niin normannien, saraseenien, espanjalaisten kuin ranskalaistenkin valtausyrityksiä. Tutustu linnaan osana laajempaa Napolin kierrosta ymmärtääksesi sen historiaa paremmin.

Suunnittele vierailusi

 • Matkan kesto

  Merkittävimpiin nähtävyyksiin ehtii tutustua noin neljässä päivässä. Esimerkiksi Pompejissa ja Herculaneumissa kannattaa vierailla koko päivän reissuilla.

 • Voiko Napolissa kävellä?

  Eteenkin keskusta on kävely-ystävällinen. Napolin suurkaupunkialueella on myös julkisen liikenteen verkosto. Köysiradalla pääsee kaupungin lähellä oleville kukkuloille.

 • Paras aika vierailulle

  Napolissa voi vierailla ympäri vuoden, mutta lokakuusta maaliskuuhun kaupungissa ei ole niin paljon väkijoukkoja ja lämpötila ei ole polttavan kuuma.

 • Muita tietoja

  Italiassa osa liikkeistä ja nähtävyyksistä suljetaan lounasaikaan tai iltapäivällä, joten tarkista nähtävyyksien aukioloajat ennen niille suuntaamista.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Italia
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +39
 • Paras aika vierailla
  Lokakuusta maaliskuuhun kaupungissa ei ole niin paljon väkijoukkoja ja lämpötila on miellyttävä.

Napoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Napoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Napoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 26 995 arvosteluun

Amazing trip to Pompeii and Vesuvius. The local quide Francesca was amazing in Pompeii. We were in a group of 4 and everyone agreed that she was special. Thank you :) The pick-up went very smoothly, driver was on time. Pompeii tour was super fun, and the lunch in between was a delicious Margherita Napolitean pizza with beverage of choice. Climb to Vesuvius was definitely worth it, and we had just perfect amount of time for it. We highly recommend this activity, it was 100% worth it.

Yksi parhaimmista matkoista, joita olen tehnyt Italiassa olemisen jälkeen! Tällainen asia ei yleensä ole minun teekuppini, mutta ajattelin kokeilla sitä ja olen niin iloinen, että tein! Opas oli loistava, niin innostunut ja aidosti rakasti sitä, mistä hän puhui, mikä piti minut ihastuneena! (Kunpa vain muistaisin hänen nimensä!) Suosittelen!

I can warmly recommend this experience. The sites we visited were very interesting and our guides both in Pompeia and along the bus drive were friendly, helpful and professional. The schedule and practical issues worked well and our resting spots were also lovely.

Tällä e-lipulla pääset suoraan pääsisäänkäynnille skannaamaan. Siellä ne vaihdetaan ryhmälippuun. Meille se oli 2 henkilöä. Sisääntuloportilla skannaa kerran ryhmälippu, pyörivä palkki mahdollistaa ryhmälipussa mainitun määrän ihmisiä.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut, joka paikassa oli juuri sopivasti aikaa katsella, ja oppaiden tarinat ja kertomukset olivat todella hyviä! Sain erittäin paljon uutta tietoa ja näköalat Vesuviukselta olivat henkeäsalpaavat.