Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Napoli

Vilkas pizzan kotikaupunki tarjoaa panoraamanäkymät lahdelle ja arkeologisille ihmeille.

Aktiviteetit saatavilla

715 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/45

Napoli: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Napoli parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Napoli?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Napoli ovat

Pompeji

Napoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Napoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Napoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 55 953 arvosteluun

Erinomainen päivä, joka alkaa tapaamalla oppaasi kauniilla Piazza del Popololla. Pompeji-retken alussa Enrican seurassa, joka jakaa kanssamme rakkauden maataan ja kulttuuriaan kohtaan, kaikki tämä hyvin saavutettavina ja saatavilla, ja pilata mitään... loistava huumorintaju! Pompejin paikka on merkittävä, samoin kuin sen museo, jonka tiettyjen jäänteiden säilyminen on yllättävää. Tämän jälkeen lähdet Amalfin rannikolle, jossa voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Kiitos kuljettajamme Andrealle erinomaisesta ajamisesta, sillä vaikka tiet ovat jyrkkiä ja mutkaisia, voit nauttia täysin Amalfin rannikosta, kauniista Positanosta, sen mustasta hiekkarannasta, sen taloista, joissa on värikkäät julkisivut tarttuvat vuorenrinteeseen, sen sitruunapuista. , sen appelsiini- ja oliivipuut!!

Minun makuuni se on erittäin suositeltava retki, mukanamme ollut opas kertoi meille yksityiskohtaisesti Pompejin raunioista... Olin hieman vastahakoinen lähtemään, koska he olivat sanoneet, että se ei ole sen arvoista, mutta se todella on sen arvoinen. Retkiä Vesuviukselle, jos olet henkilö, joka ei siedä tien kaarteita tai ei siedä mäkikävelyjä kovin hyvin, en suosittele sitä, se on vierailu ilman opasta ja he eivät kerro sinulle mitään Jos haluat kokea tulivuoren huipulla olemisesta, suosittelen sitä.

Pompejin kiertue oli erinomainen. Francesca oli loistava opas, erittäin hauska ja informatiivinen. Bussimatka Vesuviukselle oli hieman rankkaa ja vaellus oli odotettua pidempi, mutta huipulla kosin tyttöystävääni, mikä oli uskomaton kokemus ja täydellinen hetki. Vaikka kihlaus ei olisikaan asialistallasi, vuoren huipulta avautuvat näkymät ovat todella upeat ja kiipeämisen arvoiset. Kaiken kaikkiaan, jos selviät kiipeämisestä, suosittelen ehdottomasti kiertuetta, ole vain valmis kävelemään paljon.

Pompeiji oli erittäin vaikuttava. Opasmme oli erittäin asiantunteva. Päivän kohokohta oli Amalfin rannikko ja Positano, kauniit maisemat. Päivän oppaamme Vivian oli erittäin asiantunteva ja antoi meille paljon vinkkejä. Myös kuljettaja Andrea ansaitsee kaikki kehut! Kiitos tästä unohtumattomasta päivästä! Erittäin suositeltavaa!

Kaikki toimi loistavasti. En ollut ennen käyttänyt palvelua ja olin hiukan epäileväinen. Kaikki toimi kuitenkin hyvin. Englanninkielinen opas oli loistava.