Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Napoli

Vilkas pizzan kotikaupunki tarjoaa panoraamanäkymät lahdelle ja arkeologisille ihmeille.

Napoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Napoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Napoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 45 382 arvosteluun

Varasin tämän retken kahden ystäväni kanssa; heti oppaamme Nunzia ja kuljettaja Gennaro osoittautuivat ystävällisiksi, avuliaiksi ja ystävällisiksi. Saavuimme kolmelle paikkakunnalle minibussilla ja jokaisessa näistä saimme vapaa-aikaa vierailulle (aina oppaan ohjaamana paikoista, joita ei kannata jättää väliin). Nautimme kevyen lounaan ravintolassa, josta oli henkeäsalpaavat näkymät. Erinomainen päivän järjestely (ei ollut seisokkeja) ja suuri halu vastata jokaisen osallistujan tarpeisiin. Päivä täynnä myötätuntoa, jonka ansiosta pääsimme näkemään kauniita paikkoja, joihin muuten oli vaikea päästä itsenäisesti viikolla 15. elokuuta. Sydämelliset kiitokset Piemontesta

Lentomme oli illalla, joten meillä oli rajoitetusti aikaa. Hop on hop off -bussi oli täydellinen meille kahdella rivillä. Teimme kaupunkireitin aamulla, sitten söimme lounaan ja menimme sen jälkeen panoraamareitille. Panoraamareitti oli niin upea! Varmista, että istut yläreunassa vasemmalla saadaksesi parhaat näkymät Napolinlahdelle. Ääniopas oli hyvä, vaikka kuulokkeiden laatu (tai äänenlaatu yleensä) oli huono - mutta kaikkea ei taida saada. Meillä oli hauskaa kaikki yhdessä ja suosittelemme kaikille, jotka ovat menossa kesän huipulla sellaiseen helteeseen, vain istumaan ja antamaan jonkun ajamaan ja näyttämään kaupungin kohokohdat!

Kaikki täydellinen, kiertue järjestetty pienimmillä yksityiskohdilla kohtauspaikasta, joka oli meille aivan hotellin sisäänkäynnin edessä Capriin saapumiseen asti, teimme myös 1 tunnin kiertueen vierailulla Faraglioniin ja kaikkiin Caprin nähtävyyksiin. kiertueella meillä oli 4 ilmaista tuntia kiertää saarta itsenäisesti, Marlene, oppaamme näytti meille kaiken, mitä voimme nähdä ilmaisilla tunneilla. Hän oli fantastinen, kaikki epäilykset voit kysyä ja hän osasi vastata, ystävällinen jopa ulkomaalaisten kanssa, mikä ei ole pieni asia, yksi sana WONDERFUL, ei vain hänen k koko HP TRAVEL -tiimille.

Exciting place to explore, and more value to the visit was to do it with an experienced guide. He took us also to less busy areas and was able to tell us interesting stories and answer our questions. The area is huge so bring water, a hat and good walking shoes. The only downside was that the tour ended in the middle of the area and we didn't have maps. So we got a bit lost and had to walk some extra to find the main gate. So perhaps take a map with you at the entrance.

Kauniit maisemat ja pienet shoppailukierrokset tekivät päivästä upean. Kuljettaja ja opas olivat todella mukavia.