Napoli
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Napoli: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Napoli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Napoli : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 8 399 arvosteluun

Upea päivä alusta loppuun

Päivä alkoi, kun Josie tervehti meitä Napoli-hotellissamme, kuljettaja Andrea suunnisti liikennettä kerätäkseen muita matkustajia. Menimme ensin Vesuvius-vuorelle ja meille annettiin hyvät selkeät ohjeet saadaksesi parhaan hyödyn vierailusta. Vesuvius-vuori oli vierailun arvoinen. Seuraavaksi menimme lounaalle, pizza oli herkullinen ja punaviini täydensi sitä kauniisti. Seuraavaksi tapasimme Franscescan, joka oli oppaamme ympäri Pompeiota. Hän oli erittäin kiinnostava ja hauska ja osallistui kaikkiin ryhmän jäseniin. Pompein rauniot ovat erinomaisia ja ovat jälleen vierailun arvoisia. Kävin 78-vuotiaan äitini kanssa ja me molemmat nautimme joka minuutti. Kiitos jälleen Josielle, Andrealle ja Franscescalle.

Se oli mahtavaa. Kaikki on hyvin järjestetty. Käytimme hyväksemme ja lisäsimme matkallemme veneretken ympäri saarta. Olimme onnekkaita saadessamme Serenan matkaoppaana, jonka kanssa meistä tuli pian empaattinen.Juttelimme paljon ja jopa teimme oppaasta tutustua Napolin historialliseen keskustaan.

SUOSITTELEN TÄTÄ KIERTOA KAIKILLE. KESTO 8 TUNNIA, 9 JOS LISÄT AMALFI -VENE -KIERROSTEEN 10 €, EHDOTTOMASTI TEHDÄ! Limoncellon ja keksien maistelua Sorrentossa VALO, MUTTA HYVÄ lounas juuri ennen Amalfia, hän oli! MITEN VALOKUVAUSKUVIA OTIN ... SE ON ANSAINNUT! TEE SE! Hieno opas ANNA! KIITOS

Oppaamme Jon osasi tuoda asiantuntemuksensa esille kepeästi ja huumorin kautta. Reissu oli hintansa arvoinen ja ehdottomasti mieleenpainuva kokemus.

Hyvä retki, asiantuntevat hauskat oppaat.

Aikataulu ehkä liian tiukka, olisimme vierailleet pitempään sekä Vesuviuksella, että Pompej'llä.