Suosittelemamme elämykset kaupungissa Narvik

Narvikista: Narvik: Edestakainen arktinen junamatka Ofotenin rautatiellä

1. Narvikista: Narvik: Edestakainen arktinen junamatka Ofotenin rautatiellä

Ofot-rata ulottuu Nordlandin Narvikista Ruotsin Kiirunaan, mikä tekee siitä Norjan pohjoisimman rautatielinjan. Arktinen juna kuljettaa sinut 43 kilometriä läpi kauniiden ja villien maisemien Narvikin vuonosta upeiden vuoristomaisemien ohi Bjørnfjelliin. Toisen maailmansodan aikaiset historialliset tapahtumat muodostavat dramaattisen taustan elämykselle. Majesteettiset vuoret, kauniit vesiputoukset ja upeat näkymät ovat vain osa asioista, joita pääset kokemaan tällä matkalla. Juna hidastaa useaan otteeseen matkan aikana, jotta voit nähdä kaikki kohokohdat radan varrella. Lataa "Voice of Norway" -sovellus ja kuuntele tarinoita alueesta, jonka läpi matkustat.

Narvikista: Narvikissa: Revontulet Arctic Train Opastettu kierros

2. Narvikista: Narvikissa: Revontulet Arctic Train Opastettu kierros

Osallistu jännittävään revontulijahtiin revontulijunassa! Kaukana vuoristossa, kaukana kaupungin kirkkaista valoista, sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä taivaalla tanssiva vihreä nainen. Matkan ensimmäinen pysäkki on Bjørnfjell, lähellä Ruotsin rajaa. Tällä alueella on monia historiallisia tapahtumia, jotka liittyvät toiseen maailmansotaan. Lyhyen pysähdyksen jälkeen matka jatkuu Katteratin asemalle, joka sijaitsee 374 metriä merenpinnan yläpuolella. Nousemme junasta ja lähdemme vaellukselle etsimään revontulia. Kun taivas on pimeä ja kirkas, meillä on hyvät mahdollisuudet havaita taivaalla loistavat kauniit valot. Koko matkan ajan oppaat kertovat jännittäviä tarinoita sekä junassa että sen ulkopuolella. Tarjoilemme myös leivonnaisia ja jotain lämmintä juotavaa, kun rentoudumme nuotion ympärillä. Muista pakata mukaan lämpimät vaatteet ja kamera, ennen kuin liityt tähän jännittävään revontulijahtiin raiteilla.

Norja: Narvikin ja Tromssan välinen bussikuljetus.

3. Norja: Narvikin ja Tromssan välinen bussikuljetus.

Reitti Tromssa - Narvik / Narvik - Tromssa antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Narvikissa sekä saapumiset että lähdöt vastaavat VY:n junia Tukholmaan ja Tukholmasta. Tämä matka tehdään uusissa ja mukavissa linja-autoissa, joissa on ilmainen Wi-Fi, wc, kokeneet ja palveluhenkiset kuljettajat puhuvat sujuvasti englantia. Päivittäiset lähdöt/saapumiset Tromssan keskustasta ja Narvikin keskustasta, lähtö Tromssassa klo 09:00 ja Narvikissa klo 14:00 ja matkan kesto 4,15-4,5 tuntia.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Narvik

3 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Narvik: Koe enemmän

Näytä kaikki

Narvik: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Narvik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.