National Gallery -taidemuseo

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

National Gallery -taidemuseo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa National Gallery -taidemuseo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

National Gallery -taidemuseo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 454 arvosteluun

Näkemisen arvoinen

Kuljettajan perehdyttäminen olisi tärkeää tämmöisessä ammatissa. Kohdallamme kuljettaja eksyi reitiltä, rikkoi auton U-käännöstä tehdessä olimme keskellä ei mitään mutta emme tienneet mitä tapahtuu, koska tulee apua, hakeeko meidät joku niin lähdimme kävelemään sinne mistä olimme tulleet ja löysimmekin maamerkin että paikallistettiin missä olimme ja jatkoimme matkaa kävellen. Sinänsä harmi 24h lippua olisi ollut vielä vajaa pari tuntia jäljellä mutta siihen hätään emme heti löytäneet uutta bussia mihin hypätä niin kaikkea ei nähty mitä olisi voinut koko rahalla nähdä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Paras tapa nähdä nähtävyydet.

Vain kerran odotimme bussia liian kauan ( melkein tunnin ajan) sininen linja. Muuten todella hyvä . Laivaristeily kruunasi kaiken.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.

Toimiva paketti. Hlökunta erittäin ystävällinen, auttava ja helposti lähetystyttävissä.