Suosittelemamme elämykset kaupungissa Nelson Bay

Port Stephens: Delfiiniristeily ja Boom Net -elämys

1. Port Stephens: Delfiiniristeily ja Boom Net -elämys

Lähde risteilylle upeaan Port Stephensin satamaan lahden suurimmalla veneellä. Bongaile pullonokkadelfiinejä vesistöön suunnatessasi. Katsele Tomareen ja Yacaaba Headlandsin, Shoal Bayn, Nelson Bayn sekä Northern Harbourin nähtävyyksiä. Rentoudu kannella tai hyppää halutessasi boom net -verkolle. Voit laskea verkolle veneen vesiliukumäkeä pitkin. Nauti kannella viihdyttävästä ja informatiivisesta kommentista. Myös tee ja kahvi sisältyy kierrokseen. Kannelta löytyy myös baari, josta löytyy erilaista juotavaa. 

Anna Bay: Irukandji Entry ja matalan veden hain kohtaaminen

2. Anna Bay: Irukandji Entry ja matalan veden hain kohtaaminen

Matalikkokohtaus tarjoaa mahdollisuuden päästä lähelle haita ja rauskuja luonnollisessa laguunityylisessä elinympäristössä. Opi tuntemaan näiden eläinten todellinen luonne turvallisessa ja opettavaisessa ympäristössä. Kun saavut Irukandjiin, sinua tervehtivät henkilökunnan jäsenet, jotka opastavat sinua koko prosessin läpi, aina turvallisen vuorovaikutuksen oppimisesta eläinten kanssa aina veteen pääsemiseen ja eläinten tapaamiseen tarvittavien laitteiden tarjoamiseen. Valitse vaihtoehto pukeutuaksesi omiin vaatteisiisi vedessä ja vain kastelemalla jalat ja jalkasi, tai vuokraamalla märkäpuvun 10 dollarilla, jotta voit uppoutua täysin laguunin lämpimään veteen. Voit halutessasi mennä paljain jaloin tai peittää varpaasi vaatteilla ja pitää matkamuistosukat. Laguuneissa sinulle annetaan ruokintapuikko ja ruokaa haille ja rauskuille, jonka jälkeen osaava kalanpitäjä opastaa eri altaille. Jokaisessa altaassa on erilaisia kalalajeja, joista jokaisessa tarjotaan erityistä ruokaa ja tietoa. Pääset tutustumaan eläimiin ja olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa, kun ne uivat ympäriinsä vesikodeissaan. Irukandjissa on 2 suurta, syvää, luonnollista laguunia, joissa on erilaisia eläimiä. Fingill-laguunissa tapaat joukon ystävällisiä ja uteliaita säteitä, jotka liukuvat jalkojesi yli ja nappaavat innokkaasti ruokaa tikuistasi. Kurottaudu silittääksesi niitä ja tuntea heidän ihonsa erilaiset tekstuurit. Sitten trooppisella laguunilla tapaa muutama rausku sekä useita hailajeja, mukaan lukien seeprahait, ruskeanauhahait, valkokärkiriuttahait ja valtavat tawny-hoitajahait. Voit olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan samalla kun kuuntelet pitäjiä, kun he pitävät opettavia puheita haista, rauskuista ja meren suojelusta. Myöhemmin voit huuhdella pois lämpimän suihkun ja pyyhkeen alla ennen kuin lähdet risteilylle trooppisen akvaarion ympärille ja katsot klovnikalaa ahkerasti vuokon ympärillä ja leijonakaloja ylpeänä risteilyllä ympäri kotiaan. Matkamuistomyymälästä löydät laajan valikoiman kestäviä lahjoja, söpöjä pörröisiä leluja, välipaloja, kylmiä juomia ja kuumaa kahvia.

Nelson Bay: 1,5 tunnin opastettu valaiden katseluristeily.

3. Nelson Bay: 1,5 tunnin opastettu valaiden katseluristeily.

Pääset lähelle ja tutustumaan Port Stephensin parhaimpaan tarjontaan. Kuljemme nopeasti, mutta turvallisesti ja sujuvasti veden läpi, jotta voit nauttia mukavasti kauniista meripuistosta. Pidämme myös silmällä valtameridelfiinilaumoja, ja sinulla voi olla mahdollisuus nähdä pingviinejä, merilintuja, hylkeitä ja paljon muuta. Matkusta nopean 40-jalkaisen moottorikatti Envisionin kyydissä keskittyen jännittävään ja hauskaan ajeluun vesillä. Kokemuksesi on rento, yksilöllinen ja vailla tungosta, sillä mukana on vain pieni määrä vieraita.

Sydneystä: Port Stephens Dolphin Cruise & 4WD Sandboarding (4WD Sandboarding)

4. Sydneystä: Port Stephens Dolphin Cruise & 4WD Sandboarding (4WD Sandboarding)

Nauti maisemallisesta ajomatkasta Sydneystä Nelson Bayhin. Koe delfiinien tarkkailuristeily. Tutki kuuluisaa Stocktonin hiekkadyyniä Birubi Beachilla ja käy yhdellä Port Stephensin viinitiloista. Päiväretki sisältää: Express Premium -bussikuljetukset Sydneystä Port Stephensiin ja takaisin. Delfiinien tarkkailuristeily 4WD-ajelu ja hiekkalautailu Tutustu maailman suurimpiin rannikolla liikkuviin hiekkadyyneihin Anna Bayssä. Vieraile Port Stephensin viinitilalla Ilmaista pullotettua vettä

Nelson Bay: Nelson Nelson Island: Port Stephens Island Snorkel Adventure Cruise - risteily

5. Nelson Bay: Nelson Nelson Island: Port Stephens Island Snorkel Adventure Cruise - risteily

Älä missaa tätä upeaa Outer Island & Ocean Adventure -seikkailua. Ankkuroituminen upeaan, syrjäiseen paikkaan, jossa voit snorklata tai uida kirkkaissa ja suojatuissa vesissä. Matkusta nopealla 40-jalkaisella Envision-moottoripurjeveneellä ja keskity jännittävään ja hauskaan ajeluun vesillä. Kokemuksenne on rento, henkilökohtainen ja väkijoukoista vapaa, sillä mukana on vain pieni määrä vieraita. Kun risteily saapuu määränpäähän, kokenut oppaasi esittelee sinulle saarten vedenalaisen maailman, joka on täynnä wobbegongeja, rauskuja, koralleja, sieniä ja erilaisia kaloja. Jos et halua snorklailla, voit uida matalassa vedessä. Kokenut miehistömme vie sinut päivän parhaaseen paikkaan. Huomaa Tämä on offshore-risteily, eikä se sovellu alle 5-vuotiaille lapsille. Tämä on offshore-retki, ja se riippuu sää- ja meriolosuhteista. Tämän risteilyvaihtoehdon osalta on oltava taitava uimataito.

Port Stephens Pienryhmä Dolphins & Dunes Combo (Delfiinit ja dyynit)

6. Port Stephens Pienryhmä Dolphins & Dunes Combo (Delfiinit ja dyynit)

Matkaa Sydneyn satamasillan yli kohti Port Stephensin pohjoisrannikkoa. Kristallinkirkkailla vesillä Port Stephensissä on yli 26 koskematonta rantaa, kansallispuistoja, monipuolinen merielämä ja voit paeta kaupungin hälinää. Nauti paikallisesta ilmapiiristä ja käy lounaalla (omalla kustannuksella) yhdessä Nelson Bayn monista kahviloista. Osallistu delfiinien tarkkailuristeilylle ja etsi paikallisia pullonokkadelfiinejä lahdella. Tapaa miehistö ja rentoudu tilavilla näköalakansilla, ota ilmaista teetä tai kahvia tai nauti juoma anniskelubaarista. Sinulla on mahdollisuus uida veneeseen kiinnitetyssä puomiverkossa, joten muista ottaa mukaan uimapuku ja pyyhe. Mene seuraavaksi Stockton Beachille, jossa voit kastaa varpaasi mereen, ennen kuin hyppäät ison nelivetoauton kyytiin ja ajat valtavien dyynien yli etsimään mahdollisimman suuria dyynejä, joilla voit harrastaa hiekkasärkkiä.

Irukandji Entry Pass & Stingray Snorkkel (12+)

7. Irukandji Entry Pass & Stingray Snorkkel (12+)

Kun varaat rauskusnorkkelin, sinulla on mahdollisuus kokea haiden ja rauskujen kohtaamisia kahdessa eri laguunissa ja joukossa pienempiä altaita. Lippuun sisältyy matalan veden kohtaaminen, jossa voit ruokkia ja silittää erilaisia hailajeja ja rauskuja kahlaamalla laguunien hiekkarannoilla. Sinulle annetaan ruokaa eläimille, jotta he tulevat ja löytävät sinut ja antavat sinun silittää niitä. Sitten saat myös erikoisen kokemuksen uimisesta Fingillin laguunin syvässä vedessä ja liukumisesta upeiden säteiden kanssa. Kun saavut ensimmäistä kertaa Irukandji Shark & Ray Encountersiin, sinua johtaa ystävällinen tiimin jäsen valmistelemaan sinua kohtaamistasi varten. Sinulle puetaan märkäpuku ja snorkkeli valmiina seikkailuusi. Opas on paikalla koko 30 minuutin snorklauksen ajan ja tarjoaa tietoa, koulutusta ja apua toiminnan aikana. Upotat syvään veteen, ja jopa 200 kg painavat rauskut ja rauskut liukuvat ohitsesi ja allasi. Heidän vedenalaisen maailmansa armonsa ja seesteisyytensä valloittaa sinut. Snorkkelin jälkeen pääset vapaasti vaeltamaan akvaariossa ja tutustumaan eri altaiden eläimiin. Trooppisessa laguunissa on erilaisia haita, joita voit silittää ja ruokkia, sekä rauskuja. Koko kohtaamisesi antaa sinulle uuden arvostuksen näitä lempeitä, vaikeasti havaittavia olentoja kohtaan ja syvän valtameren hoitamisen tunteen. Myöhemmin voit huuhdella pois lämpimän suihkun ja pyyhkeen alla ennen kuin lähdet risteilylle trooppisen akvaarion ympärillä. Katso, kuinka pellekalat kiipeilevät ahkerasti paikallisen kasviston ympärillä ja leijonakalat ylpeänä risteilyssä kotinsa ympärillä. Matkamuistomyymälästä löydät laajan valikoiman kestäviä lahjoja, söpöjä pörröisiä leluja, välipaloja, kylmiä juomia ja kuumaa kahvia.

Port Stephens: Stephens: Koala Sanctuary General Admission Ticket (yleinen pääsylipun hinta)

8. Port Stephens: Stephens: Koala Sanctuary General Admission Ticket (yleinen pääsylipun hinta)

Vietä muutama tunti tai kokonainen päivä Port Stephens Koala Sanctuary -suojelualueella oppimalla Australian rakastetuista koaloista ja niiden kohtaamista uhkista. Kävele kauniin australialaisen pensaikon keskellä ja näe koaloja luonnollisessa ympäristössään toimimassa sitä, mitä ne osaavat parhaiten - nukkumassa ja syömässä. Sanctuary Story Walk on kiemurteleva 250 metrin pituinen polku, joka tarjoaa upean opetuskokemuksen koalasta ja sen elinympäristöstä. Turvapaikan koalat on tuotu sinne hoidettaviksi ja kuntoutettaviksi loukkaantumisen jälkeen, ja tavoitteena on palauttaa ne luontoon, jos mahdollista. Koala-sairaalassa eläinlääkärit hoitavat hoitoa tarvitsevia koaloja ja yleistarkastuksia. Voit seurata näköalaikkunan kautta, kun eläinlääkärien henkilökunta suorittaa tutkimuksia ja antaa hoitoa sairaalahoidossa oleville koaloille, mutta ei ole mitään takeita siitä, milloin nämä toimenpiteet voivat tapahtua. Newcastlen lentoaseman SKYwalk on 225 metriä pitkä polku, jonka näköalatasanteet on nostettu 10 metrin korkeuteen puiden latvustoon. Ainutlaatuinen puiden latvasta avautuva perspektiivi on loistava valokuvausmahdollisuus. Saatat jopa löytää itsesi silmästä silmään pehmoisen koalan kanssa - muista aina, että katso, mutta älä koske, ne ovat villieläimiä. Port Stephen's Koala Sanctuaryn luonnollisesta ympäristöstä johtuen saatat nähdä echidnoja hipsuttelemassa maassa kävelyreittien ympärillä. Jos olet onnekas, saatat nähdä vilaukselta myös suloisen harjanhäntäpossumin, joka hengailee puun kolossa.Hyvässä lykyssä voit myös nähdä ihastuttavan harjanhäntäpossumin. Kun olet kokenut kaikki Port Stephens Koala Sanctuaryn tarjoamat nähtävyydet, käy lopuksi Fat Possum Kioskissa. Nappaa välipala, kahvi tai herkku ja selaa erilaisia matkamuistoja ja lahjoja. Tuotot menevät koalojen ja niiden uhanalaisen elinympäristön suojelun jatkamiseen.Koalojen ja niiden uhanalaisen elinympäristön suojeluun. Vierailu Port Stephens Koala Sanctuaryyn edellyttää noin 1 km:n pituista kävelyä edestakaisin. Kaikki polut ja korotetut näköalatasanteet ovat helppokulkuisia ja suunniteltu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Sanctuary Story Walk -reitin varrella on rajoitetusti penkki-istuimia.

Irukandji Entry Pass & Zebrahain snorklaus (6+)

9. Irukandji Entry Pass & Zebrahain snorklaus (6+)

Katso kauniit seeprahait, kun ne uivat ympäri kotiaan trooppisessa laguunissa! Pääset myös näkemään leopardipiiskapyrstörauskuja, jättiläislapiorauskuja, ruskeanauhaisia bambuhaita ja paljon muuta, kun risteilet lämmitetyn laguunin ympärillä. Aloita matkasi saapuessasi Irukandjiin tapaamaan oppaasi ja pukeutumaan tarjottuihin märkäpuvuihin. He saavat sinut pukeutumaan snorkkelivarusteilla ja kengillä varpaiden suojaamiseksi (voit jopa viedä Irukandjin matkamuistosukat kotiin sen jälkeen) ja viedä sinut sitten laguunille tapaamaan eläimiä. Pääset kokemaan sekä matalan veden kohtaamisen, jossa voit ruokkia ja olla vuorovaikutuksessa erilaisten haiden ja rauskujen kanssa kahdessa erillisessä laguunissa, että pienen ryhmän snorklauksen lämmitetyssä trooppisessa laguunissa. Snorkkeli kulkee noin 30 minuuttia ja sinua opastaa koko ajan asiantunteva ja kokenut eläintarhanhoitaja. Uintitaito on välttämätön, mutta jos olet alle 12-vuotias, tarvitset vanhemman, joka auttaa sinua tarvittaessa. Snorkkelin aikana näet joukon kauniita eläimiä uimassa ympärilläsi ja allasi. Se on kaunis kokemus, jota ei kannata missata! Älä unohda ottaa mukaan vedenalainen kamera vangitaksesi joitain muistoja. Snorkkelin jälkeen voit vapaasti viettää niin paljon aikaa kuin haluat laguunien matalassa vedessä haita ja rauskuja silittäen ja ruokkien. Kulje ympäriinsä ulkouima-altaille ja tapaa muita olentoja, kuten ankeriaita, poikasia haita ja erilaisia kalalajeja. Irukandji Shark & Ray Encountersissa on tarjolla kuumat suihkut, joita voit huuhdella pois kohtaamisen jälkeen, ja upea matkamuistomyymälä, jossa voit selata ja ehkä valita jotain kotiin vietäväksi.

Nelson Bay: Selostuksen kera 1 tunnin delfiinikatseluristeily

10. Nelson Bay: Selostuksen kera 1 tunnin delfiinikatseluristeily

Port Stephensin lahdessa asuu yli 100 delfiiniä..... Vapaalla "Dolphin Watch Express" -retkellämme vietämme aikaa tutustumalla näihin ystävällisiin "paikallisiin". Envision liikkuu veden läpi nopeasti, mutta turvallisesti ja sujuvasti - kamerasi on hyvä olla käden ulottuvilla, kun risteilemme kaunista Shoal Bayta pitkin, ohi ikonisen Headlandsin ja delfiinien suosikkikohteelle Jimmy's Beachille. Rento - yksilöllinen - ilman väkijoukkoja! Delfiinitakuu - ilmainen palautus, jos risteilyn aikana ei nähdä delfiinejä. Keskustele ystävällisen ja asiantuntevan miehistömme kanssa. Nauti 360° katselusta Kuuntele mielenkiintoisia ja informatiivisia kommentteja

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Nelson Bay

Nelson Bay
11 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Nelson Bay: Koe enemmän

Näytä kaikki

Nelson Bay: usein kysytyt kysymykset

Nelson Bay: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nelson Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.