NEMO Science Museum

NEMO Science Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa NEMO Science Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

NEMO Science Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 428 arvosteluun

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Lipun osto sujui kätevästi tällä appiksella, kuten joka kerta ennenkin ympäri maailmaa. Retket ja kohteet ovat olleet juuri kuten kuvailtu, ei ole tullut pettymyksiä. NEMO tiedekeskus sopii koko perheelle ja on samantyyppinen kuin esim. Heureka Suomessa.

Meillä oli fantastinen aika ystävyysmatkojen kanssa! Rickin, Angelan ja Saran miehistömme oli erittäin hyvin perillä kaupungista ja toi niin hauskaa ja naurua kiertueen aikana. Heidän valmistamansa karamellivodka oli uskomatonta. SUOSITTELEN!