NEMO Science Museum

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

NEMO Science Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa NEMO Science Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

NEMO Science Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 937 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Otin 17-vuotiaan ja 5-vuotiaan ja molemmat rakastivat sitä! Se on erittäin interaktiivinen ja paljon toimintaa kaiken ikäisille. Se on jaettu 5 tasoon, ja ylimmällä tasolla on kahvila ja upeat näkymät kaupunkiin. Jokaisella tasolla on oma teemansa, jossa on paljon tekemistä. Vietimme siellä noin 3 tuntia, koska meillä oli toinen aktiviteetti varattu, mutta se voi helposti olla koko päivän nähtävyys.

Jos käyt museoissa, ok, samalla matkakortti.

Kannattaa ostaa paikanpäältä, meidät neuvottiin aivan väärään paikkaan kun menimme lunastamaan netissä maksettua lippua, ja saimme pelkän matkustuskortin, Sehän kävi ilmi kun menimme ensimmäiseen museoon. Palasimme takaisin sinne minne ensin menimme ja saimme kyllä oikeat liput, mutta kyllä ketutti...

Paljon vaihtoehtoja, vielä kun olisi linkit ratikoihin.

Ainut ongelma oli, että lipun lunastus tuotti ongelmaa. Tuntui, että vain yksi henkilö tiesi miten lippu lunastetaan. Lisäksi vieressä oleva liikenteen lipputoimisto ei tienyt asiasta mitään vain vaihto lipun 12,50 euron liikennelipuksi. Siitä sitten käytiin kädenvääntöä, että saatiin oikea lippu.

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.