NEMO Science Museum

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

NEMO Science Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa NEMO Science Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

NEMO Science Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 995 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Otin 17-vuotiaan ja 5-vuotiaan ja molemmat rakastivat sitä! Se on erittäin interaktiivinen ja paljon toimintaa kaiken ikäisille. Se on jaettu 5 tasoon, ja ylimmällä tasolla on kahvila ja upeat näkymät kaupunkiin. Jokaisella tasolla on oma teemansa, jossa on paljon tekemistä. Vietimme siellä noin 3 tuntia, koska meillä oli toinen aktiviteetti varattu, mutta se voi helposti olla koko päivän nähtävyys.

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.