Lisää päivät

NerjaLentokenttäkuljetukset

Suosituksemme kategoriassa Nerja Lentokenttäkuljetukset

Nerja: Nerjan ja Cascada de Maron merikajakki retki

1. Nerja: Nerjan ja Cascada de Maron merikajakki retki

Tutustu Nerjan upeisiin maisemiin ainutlaatuisesta näköalapaikasta veden äärellä. Seuraa opastasi, kun melot paikallisten luolien läpi ja ohi kallioiden. Ota pari- tai yksilökajakkisi ja lähde liikkeelle Burrianan rannalta. Suuntaa kohti Cascada de Maroa ja ohita paikalliset nähtävyydet. Pääset näkemään monia pieniä kallioita ja lahtia, joihin ei pääse maalta käsin. Kuuntele, kun opas opettaa sinulle maiseman elementtejä. Pidä tauko melonnasta ja ui kirkkaassa vedessä. Opi kajakin melonnan perustekniikat sekä tärkeät turvallisuusnäkökohdat. Kierroksen aikana valokuvia ja videoita tallennetaan GoPro-kameralla. Lataa nämä kuvat myöhemmin ja nauti muistoista päivästä

Nerja: Maro-Cerro Gordon kalliot Opastettu melontaretki

2. Nerja: Maro-Cerro Gordon kalliot Opastettu melontaretki

Riippaile opastetulla kajakkiretkellä Nerja-Maro-Cerro Gordon kallioilla ja näe vaikuttavia vuoria, syrjäisiä poukamia ja kauniita rantoja. Hyppää mereen uimaan seikkailusi aikana ja ota ikimuistoisia valokuvia kokemuksestasi.Hyvä. Tule rannalle tapaamaan oppaasi. Hyppää sitten kajakkiin ja melo meressä. Ihaile upeaa näkymää kallioille, jotka ovat kuuluisia 1500-luvulla rakennetusta vartiotornista. Voit valita lyhyen kajakkireitin tai pitkän reitin, jolta on parempi näköala kallioille. Toiminta on Maron rannalla, aivan vesiputouksen vieressä (itse asiassa siinä ei ole vettä, koska tänä vuonna on satanut vähän), joten vain muutamassa minuutissa pääset nauttimaan tästä vertaansa vailla olevasta ja ainutkertaisesta kauneudesta.Kerrotaan, että olet valmis nauttimaan siitä. Tarraa omat snorklausvälineet (jos sinulla ei ole, annamme sinulle suojalasit) ja pysähdy matkan varrella uimaan. Saat myös upeita valokuvia, jotka opas ottaa kierroksen aikana. Palaa lopuksi takaisin lähtöpaikalle rannalle päättämään kokemuksesi.

Nerja: Nerjan luolat Pääsylippu ja ääniopas

3. Nerja: Nerjan luolat Pääsylippu ja ääniopas

Ole valmis todella ainutlaatuiseen kokemukseen, kun tutustut Nerjan upeisiin luoliin. Lipulla Nerjan luolastoon pääset hyödyntämään audio-opastettua kierrosta eri alueiden läpi. Kierroksen aikana ilmestyy uskomattomia tippukiviä ja tippukiviluolia, kunnes saavut Kataklysm-huoneeseen. Tämä on suurin ja korkein yleisölle avoin huone, ja täältä löytyy myös maailman suurin pylväs, joka on syntynyt tippukiven ja tippukiven kohtaamisen tuloksena. Kuljeskelet luonnon laboratoriossa, jossa on runsaasti arkeologisia, geologisia ja biologisia löydöksiä. Vuonna 1959 tehdystä löydöstä lähtien luolat ovat olleet lukuisten tutkimusten ja kaivausten kohteena, ja nykyisin ne on osittain suljettu yleisöltä niiden säilyttämiseksi. Joidenkin lähteiden mukaan täällä olevat maalaukset olisivat vanhimpia tähän mennessä löydettyjä ja ne olisivat peräisin neandertalinihmisen ajalta. Tämän alamaailmaan tutustumisen lisäksi pääset myös nauttimaan vierailusta Nerjan museossa, jossa voit kaivaa syvemmälle luolien tarinaan ja menneisyyteen.

Málagasta: Opastettu päiväretki Nerjan ja Frigilianan kyliin

4. Málagasta: Opastettu päiväretki Nerjan ja Frigilianan kyliin

Vierailemme kahdessa tärkeimmässä ja kauneimmassa kylässä Malagan itäpuolella, Frigilianassa, jossa on valkoiseksi kalkittuja taloja, mukulakivikatuja täynnä kasveja ja kukkia ja mahdollisuus maistaa sen kuuluisaa makeaa viiniä. Nerja on vanha kalastajakylä, jonka kapeilla kaduilla kävelemme Euroopan parvekkeelle, josta näemme Sierra de Almijaran, näkymät merelle ja kirkkaina päivinä Afrikkaan. Axarquia Málagueñassa sijaitsevaa Frigilianaa pidetään Malagan kauneimpana kylänä, sen kapeat mukulakivikadut ja bougainvillealla, geraniumilla ja jasmiinilla koristellut ja koristellut talot ihastuttavat ensi silmäyksellä. Frigilianan historiallinen tapaus on mudejar-tyylinen, ja se on Axarquian alueen palkituin. Se on epäilemättä yksi niistä paikoista, joita et voi jättää väliin Andalusian-reitilläsi. Nerja on yksi Malagan maakunnan matkailullisimmista kaupungeista. Jos siihen on syynsä, eikö vain? Tämä rannikkokaupunki voi ylpeillä olevansa yksi Andalusian kauneimmista kylistä. Lisäksi ajan saatossa ei ole menettänyt hitusen viehätystään. Se on täynnä valkoisia taloja, sillä on erittäin hyvin hoidettu keskusta ja upeat näkymät Välimerelle. Euroopan parveke, mikä kaunis paikka, mikä näkymä! Balcón de Europa on suuri aukio, jolta on näkymät merelle, kallioille ja Nerjan rannoille. Tältä näköalapaikalta avautuvat näkymät ovat yksi Costa del Solin parhaista. Sieltä näet myös, että tämän alueen vesi on uskomattoman kristallinkirkkaan sinistä. Rakastan tätä näkymää.

Nerja, Torrox tai Torre del Mar: Päiväretki Caminito del Reyllä

5. Nerja, Torrox tai Torre del Mar: Päiväretki Caminito del Reyllä

Tämä Torre del Marin, Nerjan tai Torroxin alueelta alkava päiväretki esittelee sinulle Gaitanesin rotkossa sijaitsevan Caminito del Reyn kävelytien. Kierroksella on saatavilla noutoja eri kohteista. Hyppää laadukkaan bussin kyytiin, joka kuljettaa sinut Caminito del Reylle. Opas kertoo sinulle matkan aikana Caminito del Reyn ja sen ympäristön historiasta ja taustoista. Siemaile raikasta vettä pullosta. Suuntaa sitten kohti tunnelia myöhäisaamun aikaan ja saavut Caminito del Reyn polun alkupisteelle. Ennen elämyksen aloittamista saat turvallisuuskypärän. Suuntaa pohjoisesta aloituspisteestä omaan tahtiisi Guadalhorce-joen yllä olevalle polulle. Verkkaiseen tahtiin kuljettavan pituus on noin 2,5 kilometriä.  Nappaa valokuvia upeasta kanjonimaisemasta. Kun vaellus päättyy, pidä pieni tauko. Halutessasi voit ostaa purtavaa eteläisen aloituspaikan kioskeilta.  Opas vie sinut sitten bussille, jonka jälkeen palaat bussilla takaisin noutopaikkaan.

Nerjasta: Maro-Cerro Gordo Cliffs Paddle Surf ja snorklaus

6. Nerjasta: Maro-Cerro Gordo Cliffs Paddle Surf ja snorklaus

Saat perehdyttämiskurssin, jonka aikana sinulle opetetaan, miten melontalaudalla liikutaan ja miten melaa käytetään. Saatavilla on useita erilaisia lautoja, joten asiantunteva oppaasi voi tarjota sinulle sopivan laudan. Melo sitten Burrianan rannalta Maro-Cerro Gordon kallioita pitkin aina Maron vesiputoukselle ja Acantiladon luoliin asti. Tutustu luoliin laudalla mutta myös veden alla omien snorkkelivarusteidesi avulla (ei sisälly hintaan). Ihaile kalliomuodostelmia sekä koralleja ja värikkäitä kaloja. Retken päätteeksi saat GoPro-laitteella otettuja videoita ja valokuvia.

Malagasta: Nerjan ja Frigilianan kierros

7. Malagasta: Nerjan ja Frigilianan kierros

Tämän Malagasta tai muusta Costa del Solin alueella sijaitsevasta kohteesta alkavan elämyksen aikana voit tutustua Nerjan sekä Friglianan andalusialaiskaupunkeihin. Koe alueen maaseudun ja rannikon vetovoima ja ihastu alueelle tyypilliseen arkkitehtuuriin. Elämyksesi alkaa Costa del Solin alueelta, josta sinut noudetaan. Sen jälkeen suuntaat kohti Frigilianan pientä kylää, joka on kierroksen ensimmäinen etappi. Opas vie sinut kierrokselle kävellen tutustumaan alueen keskustaan ja päätorille saakka. Rauhoitu ainutlaatuisessa tunnelmassa kävellessäsi kujia pitkin maurilaista arkkitehtuuria ihaillen. Sinulla on itsenäistä aikaa nauttia alueen nähtävyyksistä tai esimerkiksi ostaa hedelmien, keramiikan, kasvisten ja kuuluisan makean viinin kaltaisia alueelle tyypillisiä tuotteita. Seuraava etappi on merenrannalla sijaitseva Nerja. Eteläisen Espanjan lomakohteiden arkkitehtuurista poikkeava rannikkokaupunki kätkee sisälleen upean tunnelman. Ihaile maisemia, joiden taustalla siintää Sierra de Almijara, ja tutustu kylän mutkitteleviin kujiin. Suuntaa "Euroopan parvekkeelle" ja tiiraile näkymiä yli Välimeren. Kun opastettu osuus kierroksesta tulee päätökseen, voit nauttia itsenäisesti lounasta ennen kuin paluumatka kierroksen aloituspisteelle alkaa.

Torremolinos/Benalmadena: Frigilianan kanssa.

8. Torremolinos/Benalmadena: Frigilianan kanssa.

Lu Tour-Nerja on yksi suosituimmista retkistä, ja siinä tutustumme joihinkin Espanjan upeimmista paikoista, kuten La Cueva de Nerja -luolaan, joka on historiallisesti ja luonnollisesti kiinnostava arkeologisten jäännösten, kuten luolamaalausten, sekä tippukivien ja tippukivien vuoksi, nautimme myös kävelykierroksesta kuuluisassa valkoisessa Frigilianan kaupungissa, jossa maistamme sen herkullista makeaa viiniä ja kävelemme sen kapeilla valkoisten talojen kaduilla, sitten vierailemme Nerjan vanhassa kaupungissa, jossa sijaitsee yksi Malagan vaikuttavimmista paikoista, Euroopan parveke, yksi maakunnan kauneimmista näköalapaikoista!

Nerja/Torrox/Almuñécar: Alhambran päiväretki Granadaan

9. Nerja/Torrox/Almuñécar: Alhambran päiväretki Granadaan

Nauti opastetusta kierroksesta Alhambran muistomerkillä, mukaan lukien vierailu Nazarin palatseihin. Lähde Malagasta kohti Granadaa ja koe vilkas kaupunki ilman huolta lippujen tai kuljetusten hankkimisesta. Palatsin näkemisen jälkeen voit tutustua Generalifen puutarhoihin oppaan johdolla. Nouto Malagasta mukavalla bussikuljetuksella ja löydä itsesi Granadan kauniista kaupungista. Perillä voit tutustua maailmankuuluun Alhambran palatsiin, jonottamatta ja etuajo-oikeudella. Hämmästele Nasridien palatseja, Generalifea, Alcazabaa ja Kaarle V:n palatsia oppaan johdolla ja hämmästele puutarhojen innovatiivisia vesielementtejä ja arkkitehtuuria. Kävellessäsi opit muslimisen Espanjan viimeisen etuvartioaseman ainutlaatuisen historian. Kävele sen jälkeen Granadan historiallisessa keskustassa ja nauti Granadan alueen henkeäsalpaavista näkymistä. Nauti vapaa-ajasta kaupungin keskustassa ja vieraile katedraalissa, lounasta paikallisessa ravintolassa tai yksinkertaisesti kävele kaduilla ja aukioilla. Pidä tauko yhdessä Granadan kuuluisista tapas-baareista ennen kuin nouset takaisin bussiin paluumatkaa varten Malagaan.

Málagasta: Nerjan luolat, Nerja ja Frigiliana päiväretki

10. Málagasta: Nerjan luolat, Nerja ja Frigiliana päiväretki

Tutustu Nerjan luolastoon ja tutustu luolien ihmisasukkaiden pitkään historiaan. Ihaile kalliomuodostelmia ennen kuin vierailet kahdessa andalusialaisessa kylässä, Frigilianassa ja Nerjassa. Tutustu viehättäviin kyliin ja näe niiden kauniit kadut ja rakennukset. Aloita kiertomatka vierailulla Nerjan luoliin, suuriin esihistoriallisiin luoliin, joissa on laajoja luolia, arkeologisia jäännöksiä ja yksi maailman suurimmista pylväistä, joka kohoaa 32 metriä (105 jalkaa) korkeaksi. Ihaile urkupillejä muistuttavia luolamuodostelmia ja tutustu alueen todisteisiin ihmisen läsnäolosta 25 000 vuoden takaa paleoliittiselta kaudelta. Pysähdy museossa ja tutustu gallerioihin, joissa on esillä esineitä, maalauksia ja luurankoja, joita on löydetty sen jälkeen, kun luolat löydettiin vuonna 1959. Jätä luolat taaksesi ja matkusta kahteen kauniiseen andalusialaiseen kylään. Vieraile Frigilianassa ja ihaile sen valkoiseksi kalkittujen talojen ja mukulakivikatujen kauneutta. Katsele kauniita kukkia ja hyödynnä tilaisuus maistaa kaupungin kuuluisaa makeaa viiniä. Pysähdy Nerjassa, vanhassa kalastajakylässä, ja kävele sen kapeita katuja pitkin Euroopan parvekkeelle, josta näet Sierra de Almijaran, meren ja Afrikan, jos sää on selkeä. Pysähdy Frigilianassa, jota pidetään yhtenä Malagan kauneimmista kylistä ja joka sijaitsee Axarquia Málagueñassa. Kulje pitkin kapeita mukulakivikatuja ja katsele kukkien koristelemia taloja lähistöllä.

Saatavilla olevat aktiviteetit

1 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Nerja, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Nerja?

Nerja: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nerja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.