Valitse päivämäärät
Nerja

Retket/kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 17

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Nerja, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Nerja?

Nerja: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nerja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nerja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

5.0 / 5

perustuen 1 arvosteluun

Erittäin hyvin järjestetty, ystävällinen avulias henkilökunta. Kaikki mitä tarvitset ihanalle melontaretkelle rannikolla, mukavaa ja helppoa hiljaisella merellä meille tänään. Meloimme kivien läpi, eikä kameraa tarvinnut ottaa mukaan, sillä Andre's teki sen puolestasi. Ota vain vesipullo ja sisäinen rauha, koska se ei ole kilpailu tai kilpailu, rentoudu ja nauti. Ihana hypätä ulos ja kalastaa katsella puolivälissä kiviä ennen kuin palaat sisään ja suuntaat kotiin Burriannan rannalle. Kaikki arvoesineet säilytetään kaapissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia, kun pidät hauskaa. Kaikki kuvat ovat nähtävillä verkkosivuilla seuraavana päivänä. Sinun tarvitsee vain muistaa oppaasi nimi sekä aika ja päivämäärä, jolloin lähdit. Iloinen asiakas.

Se oli niin upea kokemus! Poikaystäväni ja minä menimme tällä kiertueella romanttiseen lomallemme ja otimme kuvia, nauroimme ja näimme upeita asioita, ja saimme upean harjoittelun! Suosittelemme tätä kiertuetta kaikille seikkailun ystäville!

Voin vain suositella kaikille. Oli super hauskaa. Varaisin ehdottomasti uudelleen. Opas oli erittäin mukava ja selitti meille kaiken saksaksi.

Erinomainen aamu hyvin järjestetty, kaunis ympäristö ja iloinen kokenut opas Marcelo. Ehdottomasti menisi uudestaan.

Experiencia super divertida y chula, un lugar precioso