Neumarkt, Dresden: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dresden: Semperoper ja vanhakaupunkikierros

1. Dresden: Semperoper ja vanhakaupunkikierros

Kävele kävelykierroksella Dresdenin historiallisessa vanhassakaupungissa ja tutustu maailmankuuluun Semperoperiin paikallisen oppaan johdolla. Tutustu Semperoperiin ja tutustu sen mahtavaan barokkiarkkitehtuuriin ja koristeellisiin huoneisiin, jotka on rekonstruoitu alkuperäiseen tyyliin. Siirry Neumarktille, kävele siellä ja tutustu muihin kohokohtiin, kuten Zwingeriin, Dresdenin kuninkaalliseen palatsiin ja Frauenkircheen. Kokeile kierrosta Semperoperissa ja tutustu sen rikkaisiin sisätiloihin ja kauniiseen arkkitehtuuriin italialaiseen korkea-renessanssityyliin, joka on rekonstruoitu alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Saat taustatietoa taidokkaasti järjestetyn auditorion uskomattomasta akustiikasta. Nauti monipuolisesta katsauksesta tähän henkeäsalpaavaan oopperataloon ja uppoa sen rikkaaseen historiaan. Opastetut vierailut Semperoperiin ovat mahdollisia lähes joka päivä silloin, kun esityksiä tai muita tapahtumia ei järjestetä. Seuraavaksi voit nauttia Dresdenin vanhankaupungin tunnelmasta, kun seuraat opastasi kulttuurikohteisiin, kuten Zwingeriin, Dresdenin linnaan, Frauenkirche-kirkkoon (Neitsyt Marian kirkko) ja vastaperustettuun Neumarktiin. Virkistäydy kylmällä mansikkaboolilla (jos valittu vaihtoehto). Kuule matkan varrella siitä, miten Dresden teki kovasti töitä historiallisten muistomerkkiensä jälleenrakentamiseksi.

Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

2. Dresden: Opastettu kaupunkikävely kahvikupposen kera

Matkaaja ajassa taaksepäin ja sukella Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuule pieniä anekdootteja ja suuria tarinoita kokeneelta ja luvan saaneelta matkaoppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkkiin aikoihin. Koe renessanssin tarmokkuus ja barokin loisto. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä se on varmasti tuntunut entisen Itä- ja Länsi-Saksan asukkaista. Kävelykierros historiallisessa vanhassa kaupungissa alkaa Neumarktilta. Tutustu Dresdenin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Frauenkircheen, Semperoperiin ja barokkia edustavaan Zwingeriin. Kävele huippunähtävyyksien, kuten Residenzschlossin ja Fürstenzugin, ohi. Siirry Dresdenin linnasta Brühlin terassille, ruhtinaiden kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraaliin. Seuraa opastasi seuraavaksi Taschenbergpalaisiin ja Augustuksen sillalle, ennen kuin päätät kävelykierroksen Frauenkirchen lähellä.

Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

3. Dresden: Täydellinen kävelykierros ja Frauenkirche-vierailu

Nauti Dresdenin tärkeimpiä kohokohtia esittelevästä oivaltavasta kierroksesta, joka herättää Saksin historian eloon. Opi mukaansatempaavia tarinoita kukoistusajoista ja nykyisistä tapahtumista, jotka ammattitaitoinen oppaasi kertoo jännittävällä ja humoristisella tavalla. Tapaa oppaasi kaupungin keskustassa ja varustautu kuulokkeilla, jotta kuulet hänet selvästi, ennen kuin lähdette yhdessä kävelykierrokselle. Koe ensin kaupungin kuuluisat rakennukset kierroksella historiallisessa vanhassakaupungissa. Näe Stallhof ja Fürstenzug, historiallinen Neumarkt, Schlossplatz ja katolinen Hofkirche. Astu sisään Frauenkircheen (Neitsyt Marian kirkko) ja tutustu alttariin, upeisiin seinämaalauksiin ja historialliseen kryptaan. Ihaile epätavallisen keskilaivan ja vaikuttavan alakirkon barokkipainotteista loistoa. Suuntaa sitten Theaterplatzille, jossa sijaitsevat kuninkaallinen palatsi ja Semper-ooppera. Nauti kävelyretkestä Brühlsche Terassella, josta avautuu näkymä kauniiseen Elben maisemaan. Jatka tämän jälkeen kierrosta Zwingerin kaupunginosaan ja koe saksibarokki. Nauti lähietäisyydeltä vaikuttavista hiekkakiviveistoksista, jotka paljastavat monia historiallisia tarinoita. Tutustu patsaiden entiseen tehtävään, Augustus Vahvan hovin juhlakulttuuriin ja nykyiseen käyttöön museona.

Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

4. Dresden: historiallinen kävelykierros ja suklaamuseon lippu

Historiallinen kävelykierros: Matkusta ajassa taaksepäin ja uppoudu Dresdenin historiaan ja kulttuuriin. Kuuntele faktoja ja tarinoita kokeneelta ja lisensoidulta oppaaltasi, joka herättää kaupungin menneisyyden henkiin. Tutustu keskiajan synkiin aikoihin, renessanssin voimakkuuteen ja barokin loistoon. Tutustu vuoden 1989 rauhanomaisen vallankumouksen taustoihin ja kuule, miltä sen on täytynyt tuntua entisen Itä- ja Länsi-Saksan ihmisille. Kävelykierros historiallisen vanhankaupungin läpi alkaa Neumarktista. Katso Dresdenin kuuluisimmat nähtävyydet, kuten Frauenkirche, Semperoper ja barokkityylinen Zwinger. Suuntaa Dresdenin linnasta Brühlin terassille ja Prinssien kulkueelle ja Stallhofiin, kunnes saavut Dresdenin katedraalille. Seuraa sitten opastasi Taschenbergpalaisiin ja Augustus-sillalle ennen kuin lopetat kävelykierroksesi lähellä Frauenkirchea. Suklaamuseo: Kiertueeseesi sisältyy pääsy Dresdenin suklaamuseoon, jossa voit vierailla joko ennen kävelykierrosta tai sen jälkeen. Dresden tunnettiin Saksan "suklaapääkaupunkina" ja sitä pidetään paikkana, jossa maitosuklaa keksittiin. Sieltä sitä vietiin maailmanlaajuisesti. Koe tämän herkun kiehtova historia ja mitä todella hyvä suklaa on. Opi yllättäviä faktoja lukuisista suklaatehtaaista 1800-luvun Dresdenissä. Tutustu yhteen maailman suurimmista Anton Reichen suklaamuotien kokoelmista ja seuraa pitkä tie kaakaopavuista herkulliseen suklaaseen. Ota sitten selvää, miltä ensimmäiset suklaapatukat saattoivat maistua ja miltä maistuu todella hyvä maitosuklaa nykyään.

Dresden: Dresdenin paras, kaupunkikävelykierros

5. Dresden: Dresdenin paras, kaupunkikävelykierros

Hanki kiehtovia näkemyksiä Saksin ja sen hallitsijoiden, Wettinin talon historiasta tällä opastetulla kierroksella Tutustu Dresdenin menneisyyteen ja nykyisyyteen yhdessä päivässä matkustaessasi Zwingeristä vanhankaupungin sydämeen, Neumarktiin ja kirkkomme Nainen. Täydennä matkaasi Dresdenin menneisyyteen oppaasi tarjoamilla valokuvilla ja videoilla menneistä ajoista. Tämän 120 minuutin kiertueen aikana tutustut yhden Saksan vanhimman dynastian historiaan sekä uteliaisiin tarinoihin sen valitsijoista ja kuninkaista. Voit myös nauttia tyypillisestä paikallisesta herkusta, joka vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja pysyy yllätyksenä. Kierroksen jälkeen saat suosituksia parhaista ravintoloista ja baareista paikalliselta oppaaltasi sekä ehdotuksia siitä, kuinka parhaiten viettää loppuaikasi Dresdenissä.

Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

6. Dresden: Opastettu olutkierros historiallisessa vanhassakaupungissa.

Koe vanha kaupunki täysin eri näkökulmasta Original Dresden Beer Tour -olutkierroksella ja anna baarityttö Mathildan esitellä sinulle Dresdenin gastronomista ja pubikulttuuria. Maista maukkaita janonsammuttajia, kuten Radeberger Pilsener -olutta tai tunnettua Zwickel-olutta, sekä tyypillisiä alueellisia herkkuja. Aloita kierroksesi Dresden Zwingerin Kronentorilta ja jatka sieltä kävelyä Theaterplatzille ja Semperoperiin. Tutustu matkan varrella Hofkirche:iin, Kuvataideakatemiaan, Fürstenzug:iin, Dresdenin linnaan ja Neumarktiin Frauenkircheineen. Vieraile Taschenbergpalaisessa ja Ständehausissa ennen kuin päätät illan tyypilliseen saksialaiseen illalliseen vaikuttavassa holviravintolassa.

Dresden: Opastettu Segway Tour

7. Dresden: Opastettu Segway Tour

Dresden on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, maailmankuulu sen vertaansa vailla olevasta sijainnista kauniissa Elben laaksossa ja maailmankuulu sen museoiden lukuisista ainutlaatuisista taideaarteista. Tutustu barokkityylisen vanhan kaupungin kohokohtiin Segway-kierroksella. Aloita kokeneen oppaasi kanssa Neustädter Marktin muistomerkiltä "Goldener Reiter" ja aja Königsuferille. Dresdenin vanhan kaupungin siluetti on kiehtonut kävijöitä vuosisatojen ajan. Uppoudu Dresdenin vaiheikkaaseen historiaan ja anna 1700-luvun kaupunkiarkkitehtuurin viehätysvoiman lumota itsesi. Matkusta Segwayllä Alberin sillan yli Neumarktille, jossa on maailmankuulu Frauenkirche. Eri pysähdyspaikkojen aikana asiantunteva opas kertoo historiallista ja mielenkiintoista taustatietoa. Näe kaupunki aivan uudesta näkökulmasta tällä ainutlaatuisella kierroksella ja koe Dresdenin kauneimmat puolet.

Dresden: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine (adventtikierros)

8. Dresden: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine: Advent Tour with Stollen Tasting and Mulled Wine (adventtikierros)

Kokeile Dresdenin joulumarkkinoiden värikästä hälinää! Tutustu vanhankaupungin kauneimpiin paikkoihin ja tutustu Dresdenin stolleniin, Pflaumentoffeliin (kuivattujen hedelmien figuureihin) ja malmivuoren puuveistoksiin houkuttelevien tuoksujen ja tuikkivien valojen ympäröimänä. Matkasi alkaa Neumarktilta kuuluisalta Frauenkircheltä, jota seuraa ruhtinaiden kulkue. Tämän jälkeen siirryt Kuninkaanlinnaan, Semper-oopperaan, Zwingeriin ja lopuksi Striezelmarktille. Käy kolmella kauneimmalla joulumarkkinalla upeine majoineen ja makeine herkkuineen ja kävele Dresdenin vanhankaupungin maailmankuulujen aukioiden läpi. Oppaasi johdattaa sinut Saksin jouluperinteiden maailmaan. Näe maailman suurin joulupyramidi ja valtava, saksialainen Schwibbogen (kynttilänjalka) . Nauti stollen-kakun ja glögin maisteluista.

Dresden: In-App Outdoor Escape Game älypuhelimille

9. Dresden: In-App Outdoor Escape Game älypuhelimille

Koe ainutlaatuinen ulkoilmapakopeli suoraan älypuhelimellasi. Asetu profiloijan rooliin, joka matkustaa ajassa taaksepäin ratkaistakseen hankalan tapauksen. Monimutkaiset haasteet odottavat sinua tässä seikkailussa, joka vie sinut yhä syvemmälle järjestäytyneen rikollisuuden suohon. Arvoitukset ovat paikkariippumattomia, joten voit odottaa hankalia ja jännittäviä tehtäviä. Mutta jokaisen tason jälkeen opit mielenkiintoisia faktoja ympäristöstä ympärilläsi. Ratkaistessasi tämän jännittävän tapauksen arvoituksia vaellat Dresdenin kiehtovimpien nähtävyyksien ohi. Nappaa älypuhelimesi ja suuntaa lähtöpisteeseen päästäksesi alkuun. Riippumatta siitä, työskentelettekö yhdessä tiiminä tai jakaudutte pienempiin ryhmiin ja tiimeihin, voitte odottaa jännittävää kävelyä henkeäsalpaavine nähtävyyksineen ja rentouttavine taukoineen. Ratkaise hankalia arvoituksia, yhdistele johtolankoja, löydä yllättäviä faktoja kustakin paikasta ja nauti vapaudesta kävellä omaan tahtiin. Tämä peli sopii pakopelien harrastajille ja palapelien ystäville, jotka etsivät haastavaa haastetta ryhmälleen eivätkä halua jättää väliin kaupungin mielenkiintoisia paikkoja.

Dresden: Sightseeing Walking Tour englanniksi

10. Dresden: Sightseeing Walking Tour englanniksi

Uppoudu Dresdenin ainutlaatuiseen historiaan tällä pienryhmäkävelykierroksella. Kulje keskiajan synkkien päivien, uskonpuhdistuksen kakofonian ja barokin loiston läpi. Käy uudelleen läpi vuoden 1989 tapahtumat, jotka tunnetaan rauhanomaisena vallankumouksena, ja selvitä, mikä inspiroi niitä, jotka muuttivat historian kulkua. Nauti kävelystä historiallisessa vanhassa kaupungissa ja nauti Newmarket Squaren tunnelmasta. Ihaile Neitsyt Marian kirkkoa, palatsin tallia, ruhtinaiden kulkuetta, Brühlin terassia, katolista katedraalia, kuninkaallista palatsia, Semperin oopperataloa, Taschenbergpalais ja majesteettista Augustuksen siltaa. Poimi matkan varrella ammattitaitoiselta oppaaltasi paikallisia vinkkejä, jotka paljastavat ravintoloita, baareja, ostospaikkoja ja trendejä, jotka vain todelliset Dresdenin sisäpiiriläiset tuntevat.

Lisää päivät

Neumarkt, Dresden

Kaikki aktiviteetit

23 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Neumarkt, Dresden: Koe enemmän

Näytä kaikki

Neumarkt, Dresden: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Neumarkt, Dresden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.