Neuschwansteinin linna

Palaa ajassa taaksepäin Baijerin satulinnaan, joka on saanut inspiraationsa Wagnerista ja joka sijaitsee maagisessa metsäympäristössä.

  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Neuschwansteinin linna: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Neuschwansteinin linna: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Neuschwansteinin linna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Neuschwansteinin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 018 arvosteluun

Mario oli upea opas ja tämä kiertue oli täydellinen ryhmällemme! Halusimme erityisesti nähdä Wiesin ja Neuschwansteinin kirkon, ja tämä oli ainoa kiertue, jonka löysimme, joka teki niin. Rakastin sitä, että kiertue oli pieni ryhmä, jotta voimme kysyä kaikki haluamamme kysymykset asiantuntevalta oppaaltamme. Mario piti meidät aikataulussa ilman, että meillä oli kiirettä. Pysähdykset Rotenburgin kirkossa ja juustotilalla olivat sellaisia, joita en olisi itse tiennyt tekeväni, ja perheemme rakasti niitä! Muista kokeilla paikallista piirakkaa/kakkua juustotilalla jälkiruoaksi! Omenapiirakan puolesta on kuoltava. Kiitos hienosta kiertueesta, Mario!

Hienosti järjestetty retki, oppaamme Thomas sai hyvin pidettyä ryhmän yhtenäisenä vaikka vaihdoimme kulkuneuvoa useampaan kertaan. Hän myös avasi hienosti ja innostuneesti linnan ja sen rakennuttajan historiaa ja itse linnahan on upea korkealla vuoren rinteessä, josta maisemat alas kylään ja lähimaastoon henkeäsalpaavan kauniit

Our guide was great and the bus drive made the trip comfortable! Although there were a lot of people going to see the castle it was absolutely worth seeing also from inside!

Erinomaisesti järjestetty matka. Sopivasti ohjelmaa päivän aikana. Erittäin ystävällinen opas. Vahva suosittelu! Kiitos!

Hieno päivä mahtavissa ympäristöissä ja prameissa kohteissa.