Valitse päivämäärät

Neuschwansteinin linna

Palaa ajassa taaksepäin Baijerin satulinnaan, joka on saanut inspiraationsa Wagnerista ja joka sijaitsee maagisessa metsäympäristössä.

11 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Neuschwansteinin linna: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Neuschwansteinin linna: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Neuschwansteinin linna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Neuschwansteinin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 620 arvosteluun

Mario oli upea opas ja tämä kiertue oli täydellinen ryhmällemme! Halusimme erityisesti nähdä Wiesin ja Neuschwansteinin kirkon, ja tämä oli ainoa kiertue, jonka löysimme, joka teki niin. Rakastin sitä, että kiertue oli pieni ryhmä, jotta voimme kysyä kaikki haluamamme kysymykset asiantuntevalta oppaaltamme. Mario piti meidät aikataulussa ilman, että meillä oli kiirettä. Pysähdykset Rotenburgin kirkossa ja juustotilalla olivat sellaisia, joita en olisi itse tiennyt tekeväni, ja perheemme rakasti niitä! Muista kokeilla paikallista piirakkaa/kakkua juustotilalla jälkiruoaksi! Omenapiirakan puolesta on kuoltava. Kiitos hienosta kiertueesta, Mario!

Hienosti järjestetty retki, oppaamme Thomas sai hyvin pidettyä ryhmän yhtenäisenä vaikka vaihdoimme kulkuneuvoa useampaan kertaan. Hän myös avasi hienosti ja innostuneesti linnan ja sen rakennuttajan historiaa ja itse linnahan on upea korkealla vuoren rinteessä, josta maisemat alas kylään ja lähimaastoon henkeäsalpaavan kauniit

Erinomaisesti järjestetty matka. Sopivasti ohjelmaa päivän aikana. Erittäin ystävällinen opas. Vahva suosittelu! Kiitos!

Todella hieno retki. Yhden päivän aikana paljon nähtävää. Opas oli hyvä.

Hieno päivä mahtavissa ympäristöissä ja prameissa kohteissa.