Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Nevada

Parhaat aktiviteetit

Nevada: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Nevada parhaat nähtävyydet?

Kohteen Nevada parhaat nähtävyydet ovat:

Nevada: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nevada? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nevada : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 17 832 arvosteluun

Upea matka ensimmäistä kertaa. Ajaminen ylös oli hienoa, koska Gia tarjosi meille karoliinalaisille niin paljon historiaa. Näkymät kanjonille olivat henkeäsalpaavat! Olin suoraan sanottuna hieman huolissani länsireunan näkemisestä suositumman eteläpuolen sijaan. Se oli hämmästyttävää, enkä ole pettynyt ollenkaan. Olen varmasti iloinen, että Gian kiertue tarjoaa henkilökohtaisen kiertueen, koska ulkona oli erittäin kuuma ja pystyimme pysymään bussissamme kaikilla pysäkeillä. Paljon jääkylmää vettä, lounasvoileipä oli tyypillinen turkkilainen tai kinkkudeli. Gia oli ilo ja suosittelen, että otat hänen kiertueensa, jos voit! Grantin ajo oli melko hyvä. Hän ohjasi sivutuulessa ja mutkaisissa teissä helposti. Kaiken kaikkiaan hieno reissu!

Päivää ennen lähtöä johtaja lähettää sinulle sähköpostin, jossa kerrotaan tarkalleen, milloin kokous on ja missä se on. Yleensä, jos se ei ole hotellissasi, se on jossain muualla lähellä. Valmentaja saapui ajoissa ja samalla pääsin käyttämään wifiä ja lataamaan puhelimeni. Tie on hieman pitkä, mutta se on vaivan arvoista nähdäksesi Grand Canyonin. Opas oli fantastinen ja halukas ottamaan paljon valokuvia ja kertomaan anekdootteja paikasta. Voileipä oli erittäin hyvä. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava kokemus

Tämä matka oli uskomaton, varattu poikaystäväni kanssa. Noutiin hotellilta ja bussi oli mukava. Ryhmääni kuului noin 8 henkilöä. Bussissa oli ilmastointi ja teimme paljon pysähdyksiä wc:tä ja välipaloja varten. Linja-autonkuljettajamme oli mahtava, hän oli ystävällinen, uutta tiellä ja erittäin vieraanvarainen (tarjoaa meille jatkuvasti kylmävesipulloja). Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus, ja tietysti paikat itsessään olivat kauniita!

Kiertue oli hyvin järjestetty ja yhteydenpito etukäteen oli esimerkillistä. Grand Canyon on vaikuttava. Matkaopas Gia oli loistava. Ystävällinen, lämmin, avulias ja erittäin hauska. Hän jakoi mielenkiintoisia faktoja koko kiertueen ajan ja selitti yksityiskohtaisesti.

Hyvin järjestetty. Nouto sovittuna aikana, asiallinen palvelu ja hyvä lentäjä.