Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.

New Orleans: Oak Alley Plantation & Airboat Swamp Combo

New Orleans: Oak Alley Plantation & Airboat Swamp Combo

Säästä jopa 10 %

alkaen 142 US$ 127,80 US$ per henkilö

Tällä kokopäiväisellä yhdistelmämatkalla koet yhden upeimmista istutusmatkoista lähellä New Orleansia Oak Alley -istutuskierroksen aikana yhdistettynä nopeaan ja informatiiviseen lentoveneretkelle Baratarian altaalla.

Tietoa tästä aktiviteetista

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
COVID-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 8.5 tuntia
Aloitusaika 08.15
Pikavahvistus
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti aikaa poissa kiireisestä Ranskan korttelista
 • Tutustu historialliseen istutuskotiin ja koe sitten nopea jännitys
 • Katso gators, racoons, villisiat ja paljon muuta suolla on tarjota
Koko kuvaus
Oak Alley Plantation Tour on yksi upeimmista istutuskierroksista lähellä New Orleansia, koska 28 tasaisella etäisyydellä sijaitsevia valtavia tammeja, jotka kulkevat joetieltä plantaasitaloon. Näyttää siltä, että elokuva on ”Tuulen kanssa mennyt”. Kreikan herätyskoti on vuodelta 1837. Tontilla sijaitseva ravintola, seppämyymälä, matkamuistomyymälä ja antiikki maatilavälineet tarjoavat kattavan istutuskokemuksen. Kierroksen Oak Alley -talossa hoitavat oppaat autenttisissa istutustyylisissä vaatteissa. Kävely vaaditaan tähän kiertueeseen. Istutus talo ravintolaan ja matkamuistomyymälään on noin 1 korttelin päässä. Löydät myös penkkejä tammien varjostamalta polulta.

Pidä sitten hattua kiinni. Lentokoneretket ovat nopea seikkailu, joka on osittainen kiertue ja osittainen ajomatka. Koet molempien parhaat puolet: suokierroksen ja lentomatkan. Voit matkustaa suurilla nopeuksilla lentoveneessä, sitten hidastaa ja pysähtyy kuvan saamiseksi. Matkan varrella saat paikallisen kapteenin henkilökohtaisen kiertueen. Lentokoneissa on stadionipaikkoja, joten edessäsi oleva henkilö ei estä näkymääsi. Joten jokainen lentoveneen istuin on hieno kokemaan kiertueen ja katsomaan villieläimiä. Kyllä, pelaajat saavat lähelle, todella lähelle - niin lähelle, että pystyt tutkimaan heidän matelijoiden silmiään.

Alligaattorit hibernoivat kylmempinä kuukausina, mutta kokeneet kapteenit tietävät, mistä etsiä heitä. Keskimäärin talvella sinulla on parempi kuin 50/50 mahdollisuus nähdä porttia. Lämpiminä kuukausina näet gatorin. Jokainen lentoveneretki on ainutlaatuinen ja et koskaan tiedä mitä seuraavan nurkan takana on. Kiertoalue on yhdistelmä suota, suota ja järveä. Joten saatat nähdä mitä tahansa kalju kotka pelikaanista kalastukseen pöllölle. Se on niin monipuolinen. Lentokoneita ajaa 454 Chevy -moottori, joka tuottaa nopeuden jopa 35 mailia tunnissa. Niitä ajaa valtava tuuletin, joka puhaltaa ilmaa veneen takaa yli 200 mailia tunnissa. Nämä matkat ovat todella räjähdysmäisiä. Aja tuumaa vettä ja mene sinne, missä perinteiset veneet eivät voi mennä. Veneet on suunniteltu viemään sinut saavuttamattomille suon alueille, paikkoihin, joihin et pääse kävellen tai autolla ainutlaatuisen kokemuksen saamiseksi.
Sisältää
 • Kuljetus <br> • Sisäänpääsymaksu istutuskotiin <br> • 1 tunnin ja 40 minuutin lentoveneretki
 • Juhlarahat <br> • Lounas
COVID-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Asiakkaiden tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä ajoneuvoissa
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Asiakkaiden tulee tuoda mukanaan oma kasvomaski ja pitää se päällä aktiviteetin aikana

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Nouto hotelleista tai asunnoista New Orleansissa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ilmaveneretkiä suoritetaan avoimessa veneessä. Jos sataa, kastuu <br> Lentokoneretken luonteen vuoksi raskaana olevat naiset tai henkilöt, joilla on niska- tai selkävaivat, eivät pääse osallistumaan <br> Lasten on oltava 48 tuumaa korkeita istuakseen ja käyttää turvavyötä <br> Yritys tarjoaa kuulonsuojaimet <br> Voit ostaa halpoja sadeponchoja suokierroslahjakaupasta <br> Nouto alkaa klo 8.30 palaamalla hotelliisi klo 17.00 mennessä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 / 5

perustuen 157 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Palvelu
  4.7 / 5
 • Organisointi
  4,5 / 5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3 / 5
 • Turvallisuus
  4,8 / 5
Lajitteluperuste

Two must-do's when visiting New Orleans, a plantation and an air boat ride on the bayou. To arrange the transportation yourself would be a pain in the butt! It was wonderful to be picked up at my hotel with door-to-door service to both. Then having them drop me off at my hotel when all was done. It was a superb day. Highly recommend.

5. tammikuuta 2020

Käännä

Great day. Plenty of time at the plantation as long as you get through house tour quickly. Food from cafe was really good. We got sandwiches to go and ate them on the bus. Bus driver was a great driver and knowledgeable about the surroundings. A little lengthy on the horrors of Katrina but... it was horrible! Swamp tour was cold but good!

Lue lisää

24. joulukuuta 2019

Käännä

We had a great time. The plantation was very beautiful and educational. The swamp tour was really cool and would definitely recommend the small airboat. It allowed us to go farther out and we traveled at high speeds. We saw a gator even though it was winter and we got to hold one at the end.

24. joulukuuta 2019

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 145632