Suosittelemamme elämykset kaupungissa New York

NYC: MoMA Before Hours Tour taideasiantuntijan kanssa

1. NYC: MoMA Before Hours Tour taideasiantuntijan kanssa

Kokeile New Yorkin Modernin taiteen museon (MoMA) rauhallista ja eksklusiivista esittelykierrosta ennen avajaisia. Liity ammattitaitoisen taidehistorioitsijan oppaasi seuraan rentouttavaan kävelyretkeen gallerioiden läpi. Tutustu syvällisemmin esillä oleviin teoksiin ennen kuin se avataan suurelle yleisölle.Hyvästi. Tapaaminen aikaisin aamulla MoMAssa ja hyödy 1 tunnin yksinoikeudesta päästä gallerioihin yksityisen sisäänkäynnin kautta. Nauti oppaasi ja pienemmän ryhmän kanssa rauhasta ja hiljaisuudesta ja arvosta joitakin esillä olevista teoksista, myös niitä, jotka vetävät puoleensa suurempia kävijämääriä. Taiteen ystäville suunnitellun intiimimmän kokemuksen avulla saat syvällisemmän käsityksen joistakin esillä olevista teoksista. Saat tietää kiehtovia faktoja ja anekdootteja taiteilijoista ja heidän tekniikoistaan. Tutustu sen jälkeen 6 kerroksen taidegallerioihin kaikessa rauhassa. Tutustu laajaan valikoimaan nykytaidetta ja nykytaidetta aina 1880-luvun eurooppalaisesta maalaustaiteesta ja kuvanveistosta nykyajan elokuvaan, muotoiluun ja performanssitaiteeseen.Katso. Huomioi kuuluisia teoksia, kutenMonetin vesililjat, Van Goghin Tähtiyö, Picasson Les Demoiselles d'Avignon, Matissen Tanssi (I), ja Warholin Campbell's Soup Cans. Näe Elizabeth Murrayn, Cindy Shermanin, Ai Weiwein ja monien muiden nykyaikaisia teoksia.Katsele myös muita teoksia. Tämän kokemuksen osana saat myös ylimääräisen sisäänpääsyn MoMA PS1:een, nykytaiteen keskukseen Long Island Cityssä, Queensissa. Tutustu näyttelyihin, jotka puolustavat nykytaiteen uusimpia innovatiivisia ja kokeellisia teoksia.

NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

2. NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

Käy SUMMITissa, joka sijaitsee ikonisen modernin maamerkin One Vanderbiltin huipulla. Tutustu paikkaan, joka muuttaa suhdettamme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme immersiivisten, moniaististen kokemusten avulla.MITMIT on paikka, joka muuttaa suhteemme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme. Käy Grand Central Terminalin pääaulassa ja tutustu sen luomisen tarinaan. Opi kaikki nähtävyydestä, joka on suunniteltu ylittämään arkipäiväinen olemassaolo, ja tutustu tilaan uudella kiehtovalla tavalla. Aloita aisteja stimuloivalla hissimatkalla 91. kerrokseen. Siirry SUMMIT AIRiin, joka on Kenzo Digitalin suunnittelema uusi tapa nähdä tilaa ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. AIR tarjoaa uudenlaisen perspektiivin, kun Manhattanin horisontti heijastuu ympärilläsi ja kahdessa kerroksessa on lattiasta kattoon ulottuvia peilejä. Testaa sitten rajasi SUMMIT LEVITATIONissa ja nauti siitä, miten huikeaa on astua kaupungin ylle kahdella lasisella reunalla, jotka riippuvat 1 063 jalan korkeudessa Madison Avenuen yläpuolella. Katso, kuinka kuvasi leijuu pilvissä multimedianäytöllä, ja ota yhteys leikkisään puoleesi hopeapallon AFFINITY-huoneessa. Kun saavut 93. kerrokseen, voit ihailla NYC:n nähtävyyksiä ja ääniä toisesta näköalapaikasta ulkona olevalta näköalatasanteelta. Jos haluat intiimimmän, aikuisystävällisen iltakokemuksen, valitse SUMMIT Air at Night -tapahtuman aikana. Vieraat voivat nauttia pääsystä kaikkiin nähtävyyden alueisiin, LED-valoshow'sta ja sitä säestävästä eloisasta musiikista sekä cocktaileista, joita voi ostaa 93. kerroksen baarista.

NYC: Edge Observation Deck Pääsylippu

3. NYC: Edge Observation Deck Pääsylippu

Hanki pääsyliput Edgeen, arkkitehtuurin, insinööritaidon ja teknologian ihmeeseen, joka on ripustettu ilmaan yli 1100 jalkaa maanpinnan yläpuolelle. Koe tunne, että leijut taivaalla, ja katsele koko Manhattanin horisonttia Edgen ainutlaatuiselta näköalapaikalta Midtown Manhattanin länsipuolelta.Hyvä on, että voit nähdä koko Manhattanin horisontin. Aloita matkasi The Shops at Hudson Yardsin 4. tasolta, jossa pääset mukaansatempaavaan multimediakokemukseen, jossa kerrotaan Hudson Yardsin suunnittelusta, rakentamisesta ja kestävyydestä. Sen jälkeen voit nousta yli 1100 jalan korkeuteen näköalatasanteelle ja sen jälkeen 80 jalan korkeuteen ilmaan ulkoilmakannelle. Täällä kehyksettömät lasipaneeliseinät on suunnattu rohkeasti ulospäin, jotta voit tuntea jännitystä, kun nojaat reunan yli ja näet alla olevan vilkkaan kaupungin. Seuraavaksi voit seistä lasilattialla ja katsella yli 100 kerroksen korkeudesta suoraan alas jalkojesi alla oleville kaupungin kaduille. Edgen kauimmaisessa pisteessä, The Eastern Pointissa, on tilaa yhdelle henkilölle seisoa yksin lasin, ilman ja taivaan ympäröimänä - et ole koskaan saanut samanlaista kuvaa. Yläkerrassa on myös Skyline Steps, josta voit katsoa ulos lasipaneelien yläpuolelle ja kannen reunan ohi. Istu alas ja hengaile taivaalla ystäviesi ja perheesi kanssa tai suuntaa sisätiloihin ja siemaile samppanjaa tai merkkicocktailia Champagne Barissa. Kun lähdet, muista käydä Hudson Yardsin keskipisteessä, Vesselissä, tai nauttimassa syötävää tai ostoksia The Shops and Restaurants at Hudson Yardsissa.

New York City: MoMA-museon ajoitettu pääsylippu (Museum of Modern Art)

4. New York City: MoMA-museon ajoitettu pääsylippu (Museum of Modern Art)

Tämä pääsylippu mahdollistaa lippujonojen ohittamisen ja ajoitetun sisäänpääsyn upeaan MoMA-museoon, eli New Yorkin modernin taiteen museoon, joka tunnetaan ympäri maailman. MoMA tunnetaan innoittavista ja mieltä haastavista näyttelyelämyksistään. Sekä menneen että nykyhetken yhdistävät näyttelyt kertovat kokeellisia ja klassisia tarinoita. Kyseessä on eittämättä yksi maailman upeimmista nykytaidekokoelmista. Museo tarjoaa kattavan katsauksen aina 1880-luvun eurooppalaisista veistoksista ja maalauksista nykypäivän designiin ja elokuvataiteeseen. Kuuteen kerrokseen levittäytyvien näyttelyiden kohokohdista mainittakoon muun muassa Andy Warlholin Campbell-tölkit, Picasson Les Demoiselles d'Avignon, Monet'n Vesililjat ja Matissen Tanssi. Koe myös Ai Weiwein, Elizabeth Murrayn, Cindy Shermanin ja monien muiden teokset. MoMA:n näyttelyt tällä hetkellä 29. toukokuuta saakka: Ming Smith, Projects 11. kesäkuuta saakka: Ellsworth Kelly, A Centennial Celebration 11: kesäkuuta saakka: Lawrence Abu Hamdan, Walled Unwalled and Other Monologues 12. elokuuta saakka: Georgia O'Keefe, To See Takes Time Tulevat näyttelyt: 5. toukokuuta - 9. lokakuuta: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti 28. toukokuuta - 16. syyskuuta: New Photography 2023 10. syyskuuta - 13. tammikuuta: ED RUSCHA / NOW THEN 1. lokakuuta - 10. helmikuuta: Picasso in Fontainebleau 29. lokakuuta - 16. maaliskuuta: New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching 4. marraskuuta - 7. tammikuuta: Alexandre Estrela: Flat Bells Voit ladata matkapuhelimeesi ilmaisen MoMA-sovelluksen käyttääksesi ilmaista audio-opasta ja tutustua museoon tarkemmin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää mobiilisivua. Museossa on käytössäsi WiFi-yhteys ilmaiseksi. Halutessasi voit tutustua MoMA-myymälöiden huonekalujen, kirjojen, design-esineiden, vaatteiden, korujen ja muiden esineiden valikoimaan.

Pääsyliput Top of the Rock -observatorioon, New York City

5. Pääsyliput Top of the Rock -observatorioon, New York City

Suuntaa Top of the Rock -observatorioon ja koe upeat New Yorkin näkymät jopa 260 metrin korkeudesta. New Yorkin näköalatasanteista suurimman kohteen pinta-ala on jopa 880 neliömetriä. Yläilmoista voit nähdä upean näkymän kaikkina vuorokaudenaikoina.  Katsele legendaarista Swarowski-kattokruunua saapuessasi 30 Rockefeller Centeriin. Tutustu näyttelyyn, jossa voit nähdä historiallisia esineitä sekä katsoa lyhytelokuvan Rockefeller Centerin rakennuksesta Suuren laman aikaan. Sky Shuttle -hissillä kiidät huipulle 260 metrin korkeuteen alle minuutissa. Ihaile maisemia kahdessa kerroksessa sijaitsevilla, laajoilla sisä- ja ulkokatselualueilla. Koe lopuksi 70. kerroksen korkeudesta näkymät New Yorkin silloille, Central Parkiin, Manhattanille, One World Trade Centerille sekä Empire State Buildingille.

Ohita jono -pääsy Empire State Buildingin, New York

6. Ohita jono -pääsy Empire State Buildingin, New York

Koe Empire State Buildin haluamallasi tavalla. Tavallinen lippu vie sinut 86. kerrokseen, jossa sijatisee ulkona oleva observatoriotasanne. Yhdistelmälipulla pääset taas vastikään entisöityyn 102. kerrokseen, jossa on katosta lattiaan olevat ikkunat. Lisää halutessasi elämykseesi Express-lippu. Koe huikeat 360 asteen näkymät jopa 320 metrin korkeudesta muun rakennuksen lisäksi. Vaikuttava Empire State Buildingin portaikko on myös kokemisen arvoinen kohokohta. Tutustu lisäksi näyttelyissä tornin historiaan aina sen alkuajoista nykypäivään. Koe näyttelyt, kuten Avauspäivä, 1920-luku, Rakennusvaihe, Moderni ihme, Otiksen hissit, Maailman kuuluisin rakennus, Julkkikset ja King Kong. Ihastele myös taideteoksia tornin 80. kerroksen näyttelyistä. Älä unohda tutustu vaikuttavaan viidennen Aveneun jugend-tyyliseen aulaan. Pysyt tornissa lämpimänä myös talvikuukausina, sillä 86. kerroksen näköalatasanteelta löytyy lämmittimet. Kyseessä on kaupungin korkein joka puolelle näkymät tarjoava observatorio. Voit myös ottaa upeita valokuvia, sillä Empire State on koko maan tunnetuin Instagram-kohde. Hyödynnä myös yhdeksällä kielellä saatavilla olevaa ladattavaa multimediaopasta. Koe elämyksien, kuten visojen, karttojen, kuvien ja videoiden avulla rakennuksen taustat.Kun lähdet pois tornista, muista pistäytyä vaikuttavassa Art Deco -aulassa, joka sijaitsee Fifth Avenue -kadun puolella.

New York: 9/11 Memorial & Museumin ohita jonot sisäänpääsy

7. New York: 9/11 Memorial & Museumin ohita jonot sisäänpääsy

9/11 Museum Museossa on esillä yli 10 000 monumentaalista esinettä, jotka liittyvät 9/11:in tapahtumiin ja se koostuu kolmesta pysyvästä näyttelyosasta: • Historiallisessa näyttelyssä on kolme osaa: 9/11 -päivä, ennen 9/11:iä ja 9/11:in jälkeen. Se kertoo tarinan mitä tapahtui syyskuun 11. päivänä, sisältäen World Trade Centerin ja Pentagonin tapahtumat sekä lennon numero 93 tarinan.  • Muistonäyttely "In Memoriam" keskittyy vuoden 2001 syyskuun 11. päivän sekä vuoden 1993 helmikuun 26. päivän iskuissa menehtyneiden henkilöiden elämän muisteluun ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää miehistä, naisista ja lapsista, jotka kuolivat. • Foundation Hall on valtava tila, jossa sijaitsee World Trade Centerin viimeinen jäljelle jäänyt pylväs ja seinä.  Museon sisäänpääsy sisältää myös kolme elokuvaa, joita esitetään toistuvasti päivän aikana. • "Facing Crisis: America Under Attack": 9/11:n avainratkaisujen tekijät kuvailevat päivän tapahtumia.  • "Facing Crisis: A Changed World": Maailman johtajat pohtivat 9/11 -iskujen merkitystä maailmanlaajuisiin tapahtumiin.  • "Rebirth at Ground Zero": Tämä usealla näytöllä esitetty elokuva hyödyntää ajastetusti kuvattua materiaalia ja nauhoitettuja haastatteluja, joiden avulla tutustut inspiroiviin ajatuksiin koskien World Trade Centerin kohteen muutosta ja uudistusta. Kuule tarinoita ihmisiltä, joihin iskut vaikuttivat eniten. Voit myös ladata ilmaisen 9/11 Museum Audio Guide App -ääniopassovelluksen omaan älypuhelimeesi ja kuunnella "Witnessing History Tour" -opastusta museovierailusi aikana. Kuulet tarinoita ensihoitajilta, sosiaalityöntekijöiltä, iskujen uhrien perheenjäseniltä, toimittajilta ja muilta, joilla on tarinoita jaettavanaan. Paikan päällä on käytettävissä ilmainen WiFi-yhteys. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata ääniopaslaitteen museosta hintaan 8 $. 9/11 Memorial (ilmainen sisäänpääsy) “National September 11 Memorial" on kunnioituksenosoitus niille lähes 3000 ihmiselle, jotka kuolivat 11.9.2001 World Trade Centerillä ja Pentagonilla, sekä niille kuudelle, jotka kuolivat vuoden 1993 helmikuun World Trade Centerin pommi-iskussa.  Muistomerkin kaksoisaltaat ovat kumpikin 4000 neliömetrin kokoisia ja niihin sisältyy Pohjois-Amerikan suurin ihmisen tekemä vesiputous. Altaat sijaitsevat samoilla paikoilla, joissa kaksoistornit ennen seisoivat. Jokaisen vuosien 2001 ja 1993 iskuissa menehtyneen henkilön nimi on kaiverrettu muistoaltaita reunustaviin pronssilaattoihin.

New York City: American Museum of Natural History -lippu

8. New York City: American Museum of Natural History -lippu

Vietä perheystävällinen päivä Amerikan luonnonhistorian museossa, New Yorkissa. Central Parkin tuntumassa sijaitsevassa museossa on yli 32 miljoonaa yksilöä. Hyödynnä koko päivän sisäänpääsy ja päivitä tavallinen pääsylippusi erityisnäyttelyihin. Tutustu kaikkiin pysyviin näyttelyihin sekä Roce Center for Earth and Spaceen. Kävele 45 museohallin läpi ja opi aina dinosauruksista timantteihin. Näe Tyrannosaurus Rexin luuranko ja Pääsiäissaaren pää, jotka innoittivat Night at the Museum -elokuvaa. Yhdistä museon WiFiin ja lataa Explorer App älypuhelimeesi. Sovelluksessa on kattava navigointiominaisuus, tarinoita kulisseista, visoja ja paljon muuta. Tutustu näyttelyn kohokohtiin omaan tahtiisi itseopastetuilla kierroksilla museon suosituimmissa kokoelmissa. Erityisnäyttelyt: • The Nature of Color: opi, mitä värit kertovat luonnosta ja meistä. Elokuuhun 2021 saakka.

New York One World -observatorio, ohita jonot -vaihtoehtoja

9. New York One World -observatorio, ohita jonot -vaihtoehtoja

Kiidä SkyPodilla läntisen pallonpuoliskon korkeimman rakennuksen huipulle alle 47 sekunnissa, jopa 45 km/h nopeudella Tutustu Skypodin virtuaaliseen time lapse -ominaisuuteen, joka esittelee New Yorkin muutoksen aina 1400-luvulta alkaen. Voit ohittaa lippujonot ja valintasi mukaan myös hissijonot. Näköalatasanteella aististi heräävät eloon, kun ihailet legendaarisia maamerkkejä, taustalla siintäviä vesistöjä sekä Manhattanin siluettia. Koe sitten horisontin ja kaupungin ikuinen henki katsellessasi vaikuttavia maisemia.  Keskustele City Pulsen ja One World Observatorion lähettiläiden kanssa ja kuuntele tarinoita upeasta kaupungista. Astu Sky Portalin päälle ja kävele New Yorkin katujen yläpuolella. Syö tai juo kahvilassa, baarissa tai ravintolassa. Lisää elämykseesi yhdistelmälippu tai kaiken sisältävä lippu, ja hyödynnä mahdollisuutta ohittaa hissijonot. Kulje turvatarkastuksen läpi erikoisnopeaa turvatarkastusjonoa pitkin. Digital Skyline Guide -opaan avulla voit tutustua New Yorkiin virtuaalisesti iPadin avulla. 

Viiden huippunähtävyyden lippu: New York CityPASS®

10. Viiden huippunähtävyyden lippu: New York CityPASS®

New York CityPASS® avaa ovet viiteen huippunähtävyyteen. Säästä jopa 40 % verrattuna yksittäislippuihin. CityPASS®-lipuilla voit kokea maan, meren, taiteen, tieteen ja näköalojen huippunähtävyydet. Näe viisi kohdetta ja säästä jopa 40 %. • Empire State Building. Tavallinen pääsy, 2 kerroksen museovierailu, 86. kerroksen näköalatasanne. Lisäksi iltapääsy samana iltana (tavallinen). • Amerikkalaisen luonnonhistorian museo. Koe yli 40 galleriasta koostuva pysyvä näyttely. Valitse lisäksi jättielokuva, yksi lippu erikoisnäyttelyyn tai Hayden-planetaarioelämys. Saatavuus vaihtelee. Valitse sitten kolme haluamaasi kohdetta seuraavista nähtävyyksistä • Tavallinen pääsy Top of the Rock -observatorioon • Varattu lippu Vapaudenpatsaan risteilylle. Koe myös Ellis Island. Pääsy Vapaudenpatsaan museoon ja Ellis Islandin maahanmuuttomuseoon. Audio-opas risteilyllä. Ei sisällä pääsyä jalustalle eikä patsaan huipulle. • Tavallinen pääsy 9/11-museoon • Nähtävyysristeily (Circle Line). Koe joko Liberty Midtown, Liberty Super Express tai Landmarks -risteily. Aikataulut: circleline.com • Tavallinen pääsy Intrepid Sea, Air ja Space Museum -museoon. Näe Story of Intrepid -elokuva ja koe Growler-sukellusvene sekä Space Shuttle Pavilion. • Peruspääsy Guggenheim-museoon. Koe erikoisnäyttelyt ja pysyvät näyttelyt. Käytä laitteesi avulla ilmaiseksi digitaalista opasta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
New York
Syö, shoppaile ja rakastu maailmanluokan museoihin, historiallisiin maamerkkeihin ja pilvenpiirtäjiin.

Parhaat aktiviteetit

New York: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

712 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 45

Immersiivisiä elämyksiä

New York: Koe enemmän

Näytä kaikki

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Washington, DC

New York: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 92 767 arvosteluun

Meillä oli päivälippu ja olimme paikalla klo 9, pystyimme varmistamaan välittömän aikavälin ja olimme kärjessä kymmenen minuuttia myöhemmin. Kuinka loistava tämä alusta on, kuvataan jo kaikkialla, ja se on ehdottomasti rahan arvoinen. Emme olleet aivan tarkistaneet, että ensimmäisen tason jälkeen oli vielä kaksi. Joten sinun ei tarvitse olla "alhaalla" niin kauan. Se on vielä henkeäsalpaava ylhäällä, koska siellä on 360 asteen näkymä. Muuten, lipunmyynti getyouguiden kautta matkapuhelimella oli erittäin helppoa!

Kiertue oli sen arvoinen, kaksi työntekijää Roberto ja hänen kollegansa Pete tekivät kiertueesta todella nautinnollisen. Itse nautin mukavuudesta ajon aikana, vaikka matka oli pitkä. Ei ole helppoa tulla toimeen aikuisten kanssa, mutta Roberto oli kiertueen aikana niin kärsivällinen ja varmisti, että liikumme ryhmänä. Se oli erittäin hyvä seikkailu ja olin ensimmäistä kertaa Amerikassa. Olen afrikkalainen Zimbabwesta

Fantastinen vastine rahalle sekä 5 * palvelu, meillä oli huono sää Empire State -päivänä ja lippumme siirrettiin ilman vaivaa, sama Top of the Rockin kanssa, yksi puhelu ja kaikki muutettiin. Varasi Leijonakuningas-näyttelyn ja sai 10% alennuksen, jälleen oli loistava, varaa 100% lisää matkoja tämän yrityksen kanssa

Meillä oli super aika kaiken kaikkiaan. Vaikka varattu aikamme oli 30 minuuttia lentoaikaa myöhemmäksi, tämä osoitti kuinka tehokas operaatio on suoritettu. Lentäjämme oli erittäin ystävällinen ja sai meidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Sen paras tapa nähdä Manhattan, toivon vain, että se olisi voinut olla.longed!!

Auringonlaskun aikaan Hienoa kun maltti odottaa pimeää