New York Audio-oppaat

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Seikkailut
29 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Boston

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa New York?

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 18 481 arvosteluun

Vierailu Empire State Buildingissa on pakollinen matka New Yorkiin. Jos tiedät turvatarkastuksen tarpeellisuuden, valmistaudut siihen ja kaikki sujuu hyvin. Liput hyväksyttiin siellä ilman ongelmia ja ne kävivät skannerien läpi ilman ongelmia. Näköalatasoilla se oli täynnä, mutta pienellä kärsivällisyydellä pystyimme katsomaan joka nurkkaan. Näkymä 102. kerroksesta on upea! Meille annettiin koko aika, jolloin halusimme nauttia kaikesta. Kaikki henkilökunta oli ystävällistä, avulias ja heillä oli muutama ystävällinen sana monille. Olimme erittäin tyytyväisiä vierailuun.

Päiväretken jälkeen 102. kerrokseen loimme kaksi päivää myöhemmin unohtumattoman kokemuksen katsella New Yorkia yöllä Empiresta. Täällä 86. kerros vierailijatasoineen riitti meille. Aivan fantastista!! Näkymä valomerelle ylhäältä on todella näkemisen arvoinen. Vaikka täällä oli väkeä, kaikki sujui rauhallisesti ja harmonisesti. Jälleen GetYourGiden liput hyväksyivät skannerit ilman ongelmia. Tämä vierailu oli yksi matkamme vaikuttavimmista kokemuksista.

Meillä oli pikalippu ja säästimme paljon odotusaikaa lipunmyynnissä ja hisseissä - sekä ylös että alas laskettaessa. Tutut kertoivat meille etukäteen, että päivän aikana tapahtui niin vähän, että he olisivat voineet säästää pikalipun. Olimme siellä klo 18. Siellä oli toisin. Ei tunnin odotus, mutta aika vähän.

Upea näkymä New Yorkiin yöllä. Empire State Building on upea 20- ja 30-luvun art deco -tyylinen monumentti, jossa on jotain Gotham Citystä. Upeita kuvia yöllä 85. kerroksessa. Sisäänkäynnin järjestäminen jättää toivomisen varaa, mutta vierailu on ehdottomasti sen arvoinen. Vetovoima tehdä epäröimättä.

Empire State on ehdoton. Upea museo ja erittäin mukava ja puhdas järjestely. Olimme siellä sunnuntaiaamuna, eikä siellä ollut väkijoukkoja. Saimme nauttia kauniista näkymistä ympäri. Erittäin organisoitu ja hanki lippusi matkapuhelimeesi. Voin suositella milloin tahansa.