New York
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa New York ovat:

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 709 arvosteluun

Ota kiertue viikonloppuna!

Upea kiertue. Näki paljon. Jos haluat nähdä paljon alueita, se on paljon. Et pääse ulos kaikista naapureista, mutta se on parasta. Se on hiukan hankala tai tunkeutuva ihmisiin, jotka asuvat siellä, mutta hienoa nähdä kuinka kaupunginosat ovat ja mitä heillä on tarjottavanaan. Mene viikonloppuna. Opasmme kattoi paljon New Yorkia, koska liikennettä oli vähemmän. Hän teki hienoa työtä. Ihmiset valittivat ilmastoinnista. Se oli hieno minulle ja lapsilleni.

Fantastinen!!!!

Marc Baron teki erittäin mielenkiintoisen kiertueen vielä paremmin. Hänen tietonsa The Sopranoista oli loistava, ja hänen persoonallisuutensa ja huumorinsa ansiosta se oli paras kiertue, jonka olemme tehneet.

Tämä oli hieno kiertue, joka on lippun arvoinen. Näimme kaupunginosan alueita, joita emme ole aiemmin nähneet, ja meillä oli loistava opas, joka tiesi niin paljon käydyistä alueista.

Retkellä näki monta mielenkiintoista paikkaa, opas Carlos kertoi niistä mielenkiintoista , uutta tietoa sekä hän oli erittäin mukava.suosittelen retkeä, todella hyvä kokemus !

Aivan kiehtovaa

Valmentaja oli ajoissa ja otti meidät ilmoitettuun paikkaan. Se kaatoi sateella, mutta opas pystyi silti tekemään matkan mielenkiintoiseksi. Me tekisimme sen uudestaan