New York Ensikertalaisille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kuljetukset
  • Päiväretket
  • Seikkailut
19 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Boston

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa New York?

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

todella nauttinut hissistä ylös ja alas ja pienestä näyttelystä, joka heijastui sisälle. Mitkä olivat: "Alueiden" eteneminen vuosien varrella ja rakennus ulkopuolelta - tullessasi alas. Valitettavasti päivämme näkymä ei ollut loistava, koska se oli erittäin pilvinen päivä ja se alkoi lunta. Se ei kuitenkaan ottanut pois sitä, kuinka upeat näkymät olivat pilvien läpi näkemistämme pilkuista. Joten päätimme olla muutaman tunnin baarissamme ja nauttia muutamasta cocktailista uskomattomassa ympäristössä. Minusta ei pitänyt siitä, että yritit myydä vieraillesi vuokrata iPadia, joka näyttää näkemäsi rakennusten nimet. IPad-tekniikka oli todella upea, mutta vastusti sitä, että joutui maksamaan ylimääräistä, kun pääsykustannukset olivat jo melko korkeat.

Ostin liput tältä sivustolta tietämättä, menetkö sinne New Yorkin osavaltion henkilöllisyystodistuksellasi. Se oli ALOOOOOOOT halvempaa. Intrepid oli mahtava, mutta tämä sivusto sai minut rahoilleni 100%. Sinun pitäisi mainostaa sitä, kun olet maksamassa. Maksoin 60,00 dollaria, kun minun olisi pitänyt maksaa vain 32,00 dollaria, koska olen kotoisin alueelta.

Upeat näkymät, erinomainen selostus, tunnisti kaikki päärakennukset ja kaupunginosat Mnhattanilla sekä Brooklynissa ja Queensissa, mukaan lukien Vapaudenpatsas, Governors' Island, tärkeimmät sillat ja niiden historia, riittävän pitkä ollakseen erittäin viihdyttävä, mutta ei liian pitkä, jotta siitä tulee ikävä. Se oli täydellinen!

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Kaikki meni hyvin. Kaikki ajallaan ja mukavasti. Itse pistorasia on erittäin kauniisti suunniteltu ja tarjoaa laajan valikoiman merkkejä. Ajoimme takaisin NY:hen laukkujen kanssa. Se on ehdottomasti sen arvoista.