New York Esteetön pääsy pyörätuolilla

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kuljetukset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
173 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/11

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Boston

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa New York?

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 23 572 arvosteluun

Meillä oli päivälippu ja olimme paikalla klo 9, pystyimme varmistamaan välittömän aikavälin ja olimme kärjessä kymmenen minuuttia myöhemmin. Kuinka loistava tämä alusta on, kuvataan jo kaikkialla, ja se on ehdottomasti rahan arvoinen. Emme olleet aivan tarkistaneet, että ensimmäisen tason jälkeen oli vielä kaksi. Joten sinun ei tarvitse olla "alhaalla" niin kauan. Se on vielä henkeäsalpaava ylhäällä, koska siellä on 360 asteen näkymä. Muuten, lipunmyynti getyouguiden kautta matkapuhelimella oli erittäin helppoa!

Tämä toiminta oli poikkeuksellinen, henkeäsalpaava näkymä ja henkilökunta oli erittäin lämmin ja välittävä. Toisaalta sinun on oltava varovainen, koska lippujen skannauksesta vastaava agentti ei voinut skannata minun. Näytin hänelle tilausnumeron ja hän päästi minut läpi, mutta se voi olla häiritsevää! Suosittelen kuitenkin tätä hienoa kokemusta edulliseen hintaan!

Empire State on ehdoton. Upea museo ja erittäin mukava ja puhdas järjestely. Olimme siellä sunnuntaiaamuna, eikä siellä ollut väkijoukkoja. Saimme nauttia kauniista näkymistä ympäri. Erittäin organisoitu ja hanki lippusi matkapuhelimeesi. Voin suositella milloin tahansa.

Olin erittäin, erittäin tyytyväinen. Olen skeptinen ihminen ja innokas ostamaan verkosta, mutta Get Your Giden kanssa se oli niin helppoa, että kaikki sujui hienosti. Maksusta kohtaamispaikan kuvaukseen ja vinkkeihin kaikki oli hienoa Tulostin liput etukäteen.

Aivan erityinen kokemus, jopa hissimatka on vaikuttava. Ja sitten tämä upea näkymä koko kaupunkiin. Pysyimme auringonlaskuun asti. Sitten se oli täynnä, koska kaikki halusivat kokea auringonlaskun. Mutta myös iltavalon kokeminen siellä on ihanaa.