Valitse päivämäärät
New York

Ilma- ja helikopterikierrokset

  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Yhdistelmäkierrokset
16 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Ilma- ja helikopterikierrokset

Ilma- ja helikopterikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa New York ovat:

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

FANTASTINEN!

Otin 7-vuotiaan poikani, joka todella rakasti kokemusta. Se tuntui lyhyeltä (mutta selvyyden vuoksi he eivät lyhytaikaisesti ajallamme), mutta mielestäni se oli niin uskomatonta, että aika vain lensi. Mutta minusta onneksi se ei ollut pitkä matka, koska tunsin varmasti, että menetin lounaani (mutta olen taipuvainen liikuntatautiin - hyvä tietää tulevaisuutta varten).

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Fantastinen lento selkeällä taivaalla, lentäjä Keenan oli erittäin informatiivinen ja ystävällinen, 4 perheestäni ei ollut koskaan lentänyt helikopterilla ennen kuin lentokone tuli ylitse. Hyvä arvoinen ja se merkitsi kaikki laatikot kiitos. Maajoukot olivat myös erittäin ystävällisiä ja hauskoja.

Koska meillä ei ollut kiinteää aikaväliä, maa-isännät huolehtivat meistä erittäin hyvin ja olimme paikallaan seuraavalle lennolle, meillä oli loistava kokemus ja lentäjä oli erittäin perehtynyt kaupunkiin, koko lento oli loistava.

Loistava! Rakasta helikopterimatkaa. Helikopteri oli erittäin mukava ja uusi malli! Todella arvoinen rahani! Ajo seuraavalla kerralla newyork-yönäkymästä! 100% suositeltavaa