Valitse päivämäärät

New York Itseopastetut aktiviteetit

531 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/34

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Washington, DC

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 77 arvosteluun

Se oli hieno kokemus. Emme todellakaan tarvinneet etusijaa, koska jonoja ei ollut, torstai klo 13. 2. kerroksen museo on todella mukava, enkä todellakaan jättäisi sitä väliin, vaikka sinulla on etuoikeus punaisen pikakaistan kautta. 360° näkymä 80. kerroksessa (sisällä) oli jo kaunis, mutta 86. kerroksessa, ulkona, juuri suuren tornimaston alapuolella, oli todella mahtava! Olimme siellä tammikuun lopulla, niin melko kylmää ja paljon tuulta, mutta selkeä sää, niin kaunis. Tietosähköpostit olivat erittäin hyödyllisiä!

Menimme hiljaisena päivänä, meiltä kysyttiin, haluaisimmeko käyttää iPadia kuvauksia paikoista, joita näet tornista. Tämä oli 15 dollaria, se oli hieman vanhentunutta, mutta osa tiedoista oli mielenkiintoista. Varmista, että valitset parhaan paketin varauksen yhteydessä. Kahvilan ruoka tulee syödä sieltä, missä penkki löytyy, ellei ravintolassa syö.

Express Pass on ehdottomasti suositeltavaa, varsinkin kiireisinä aikoina. Ainoa jono, jota joudut odottamaan, on Empire State Buildingin pääsisäänkäynnin edessä. Sisään päästyään sinut ohjataan kaikkien rivien ohi. Hinta on tietysti korkea - harvinaiselle kokemukselle, mutta todennäköisesti hyväksyttävä.

jos sinun on valittava vain yksi rakennuskäynti, suosittelen tätä. 86 kerrosta ja todellinen tarina tämän rakennuksen ympärillä. Rakastimme vierailuamme. Pieni asunto, aineet eivät välttämättä olleet kovin miellyttäviä ja se on ketju. Mutta minulla on silti jotain tekemistä.

Fantastinen näkymä. Suosittelemme lippua klo 10, koska näköalatasanteella on vähän myöhemmin todella ruuhkaa. Muuten laiturille pääseminen ylipäätään kestää noin 40 minuuttia, jonkin verran jonotusta. Hissit, turvatarkastus, historialliset tiedot jne.