New York
Kävelyretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 653 arvosteluun

Jonathan oli oppaamme ja hän on yksi parhaista oppaista, joita olen tähän mennessä tavannut. Matkan aikana hän jatkoi syöttöä meille kaikilla asiaankuuluvilla tiedoilla ja piti meidät kiinni koko ajan. Hän pysähtyi säännöllisin väliajoin ja kertoi kaikille kokopäiväohjelmansa, mukaan lukien tauot, ja toisti samaan aikaan ajoittain, jotta pysyt rentoana aina. Hän vei meidät kaikkiin tärkeisiin turistikohteisiin ja toisinaan seurasi meitä ja joskus antoi meidän nauttia yksin. Hän muisti kaikkien nimien !!! Kaiken lisäksi, jos sinulla on yksi vapaa päivä, päiväretki NYC: stä Washington DC: hen on välttämätöntä, koska näkisit monia asioita, jotka tiesit elämän ajan. Vain yksi parannuskohta - istuimien eteen kiinnitetyt lasitelineet on puhdistettava kunnolla ja istuinpeite näyttää vanhalta, ja se on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Yhteenvetona, erinomainen kiertue - sisältö-, kokemusta- ja raha-viisas.

Se oli pitkä päivä, joka alkoi varhain aamulla ja päättyi myöhään illalla, nur oli sen arvoinen. Koskaan ajatellut, että pystyt näkemään niin paljon yhtenä päivänä. Erittäin hieno kokemus. Opas Jonathan oli erittäin poliittisesti, avuliaasti, humoristisesti ja palloilla koko matkan ajan.

Hieno retki

Kannatti pistäytyä. Hienot nähtävyydet. Toki olisi mennyt pidempikin aika mutta tällä,kertaa se ei aikataulullisesti sopinut. Hyvä retki ja miellyttävä opas, Okei.

good guide

Reipas ja innostunut opas, helppo saada selvää puheesta. Kertoi asioita rennosti ja mukavasti.

Hyvä kokemus

Hyvä kokemus, opas oli erinomainen ja nähtävyyksillä oli mukavampi käydä, kun sai faktatietoa