Valitse päivämäärät

New York Kulttuuri ja historia

92 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Washington, DC

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 11 134 arvosteluun

Valitsimme matkan saksaksi, mutta saimme 1 päivää aikaisemmin sähköpostin, että saksalainen opas oli sairas. Meille tarjottiin kuitenkin osallistumista englanninkieliseen kurssiin tai sen siirtämistä 3 päivään. Valitsimme englannin ja se oli hienoa. Matkaoppaamme Chris teki hienoa työtä ja saimme paljon tietoa. Koska sinä päivänä oli muistopäivä, jouduimme odottamaan hieman esimerkiksi hautausmaalla, mikä kannatti, koska pääsimme tapaamaan presidenttiä. Valkoista taloa ei myöskään voinut nähdä normaalisti, mutta päivä oli kuitenkin onnistunut.

Tämä oli todella yksi parhaista matkoistamme! Milly näytti meille paljon parhaista paikoista ilmiömäisen näkymän Manhattanille! Muistomerkit olivat myös erittäin vaikuttavia! Mukava sivuvaikutus on, että ryhmät ovat pieniä ja pysäkeillä on riittävästi aikaa, mutta ei liian kauan! En olisi missannut tätä kiertuetta mistään. Milly saa ison 10!!

Se oli hieno matka Washingtoniin. Järjestäjän bussi oli moderni ja ilmastoitu. Kyydissä oli 3 opasta, jotka jakoivat meidät kolmeen kieliryhmään bussissa. Puhutaan englanniksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi ja italiaksi. Erityisesti haluan kiittää Irista.

Hyvin järjestetty matka, jossa ajat on parhaimmillaan hallittu. Oppaamme, Briant, oli erittäin hyvä ja valmistautunut, myös erittäin mukava!

Bussilähtöjä oli helppo löytää, matka oli hyvin suunniteltu,