New York
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 28 322 arvosteluun

todella nauttinut hissistä ylös ja alas ja pienestä näyttelystä, joka heijastui sisälle. Mitkä olivat: "Alueiden" eteneminen vuosien varrella ja rakennus ulkopuolelta - tullessasi alas. Valitettavasti päivämme näkymä ei ollut loistava, koska se oli erittäin pilvinen päivä ja se alkoi lunta. Se ei kuitenkaan ottanut pois sitä, kuinka upeat näkymät olivat pilvien läpi näkemistämme pilkuista. Joten päätimme olla muutaman tunnin baarissamme ja nauttia muutamasta cocktailista uskomattomassa ympäristössä. Minusta ei pitänyt siitä, että yritit myydä vieraillesi vuokrata iPadia, joka näyttää näkemäsi rakennusten nimet. IPad-tekniikka oli todella upea, mutta vastusti sitä, että joutui maksamaan ylimääräistä, kun pääsykustannukset olivat jo melko korkeat.

Erittäin avulias henkilökunta / miehistö. Kiinnostavaa tietoa puhujalta, joka kertoo erilaisista kohteista, rakennuksista ja siltoista. Upeat näkymät kaupunkiin!

Hyvää vastinetta rahalle. Alkuperäinen päivämäärä / aika varattu, näkyvyyttä ei ollut. He tarjosivat mahdollisuuden ajoittaa uudelleen ilmaiseksi.

Näkymä on uskomaton, tekisin sen uudelleen.rehellisesti, älä tuhlaa rahaa iPadisi kanssa. Näkymä oli mielenkiintoisempi katsella.

Ei linjaa ollenkaan. Kätevä ostaa lippu. Sen arvoinen.