New York Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Monen päivän matkat
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
60 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

New York: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta New York ovat

Boston

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa New York?

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Tämä oli hieno, informatiivinen kiertue. Lämpötila oli vähän reipas, joten opas vei meidät sisään kiertueensa alkuun, jota arvostettiin. Hän oli hyvin tietoinen paikallisesta alueesta ja pystyi osoittamaan ja puhumaan monista paikallisista maamerkeistä, jotka eivät välttämättä liittyneet kiertueeseen. Hän näytti meille kaikki alueen erilaiset muistomerkit ja antoi jopa tulkintansa niistä symbolismista. Suosittelisin tätä kiertoajelua, ja sinun tulisi myös maksaa lisämaksu museosta ja observatoriosta.

Ostin liput tältä sivustolta tietämättä, menetkö sinne New Yorkin osavaltion henkilöllisyystodistuksellasi. Se oli ALOOOOOOOT halvempaa. Intrepid oli mahtava, mutta tämä sivusto sai minut rahoilleni 100%. Sinun pitäisi mainostaa sitä, kun olet maksamassa. Maksoin 60,00 dollaria, kun minun olisi pitänyt maksaa vain 32,00 dollaria, koska olen kotoisin alueelta.

Guggenheim mielenkiintoinen

Kannattaa varata aikaa kulkea museon kierrekäyttävät. Ainakaan nyt elokuun alussa ei ollut liikaa ruuhkaa, vaan tauluja pääsi ihastelemaan rauhassa. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.

Mieletön paikka!

Varaa kunnolla aikaa, meillä meni ensimmäiseen kerrokseen ja esityksiin jo 6 tuntia, puolet näkemisistä jäi seuraavaan kertaan! Suosittelen lippuja johon kuuluu kaikki!

Kun tulen lastenlasten kanssa New Yorkiin , kukin vuorollaan tulee MoMAan - ja innokkaana!