Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

Aktiviteetin tarjoaja: SUMMIT One Vanderbilt

NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

Aktiviteetin tarjoaja: SUMMIT One Vanderbilt

alkaen 39,08 € per henkilö

Todista näkymät New Yorkin ylle lipulla SUMMIT One Vanderbilt -hotelliin. Nouse 93 kerrokseen ja astu mukaansatempaavaan, moniaistiseen taidekokemukseen, josta avautuvat huikeat 360 asteen näkymät kaupunkiin.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Uppoudu Kenzo Digitalin kuratoimaan moniaistiseen taidekokemukseen joka käänteessä.
 • Nauti New Yorkin laajoista näköalapaikoista ulkoilmaterassilta ja sisäloungesta, joka sijaitsee lähes 1 100 jalan korkeudessa Manhattanin yläpuolella.
 • Tunne vilske ja hälinä 325 metrin (1 070 jalkaa) korkeudesta katujen yläpuolella Levitationissa, kahdessa läpinäkyvässä lasikattoisessa skyboxissa.
 • Valitse, haluatko kokea SUMMITin päivällä tai yöllä, ja kumpikin tarjoaa ainutlaatuisen vierailun.
Koko kuvaus

Käy SUMMITissa, joka sijaitsee ikonisen modernin maamerkin One Vanderbiltin huipulla. Tutustu paikkaan, joka muuttaa suhdettamme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme immersiivisten, moniaististen kokemusten avulla.

MITMIT on paikka, joka muuttaa suhteemme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme.

Käy Grand Central Terminalin pääaulassa ja tutustu sen luomisen tarinaan. Opi kaikki nähtävyydestä, joka on suunniteltu ylittämään arkipäiväinen olemassaolo, ja tutustu tilaan uudella kiehtovalla tavalla. Aloita aisteja stimuloivalla hissimatkalla 91. kerrokseen. Siirry SUMMIT AIRiin, joka on Kenzo Digitalin suunnittelema uusi tapa nähdä tilaa ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. AIR tarjoaa uudenlaisen perspektiivin, kun Manhattanin horisontti heijastuu ympärilläsi ja kahdessa kerroksessa on lattiasta kattoon ulottuvia peilejä. Testaa sitten rajasi SUMMIT LEVITATIONissa ja nauti siitä, miten huikeaa on astua kaupungin ylle kahdella lasisella reunalla, jotka riippuvat 1 063 jalan korkeudessa Madison Avenuen yläpuolella. Katso, kuinka kuvasi leijuu pilvissä multimedianäytöllä, ja ota yhteys leikkisään puoleesi hopeapallon AFFINITY-huoneessa. Kun saavut 93. kerrokseen, voit ihailla NYC:n nähtävyyksiä ja ääniä toisesta näköalapaikasta ulkona olevalta näköalatasanteelta.

Jos haluat intiimimmän, aikuisystävällisen iltakokemuksen, valitse SUMMIT Air at Night -tapahtuman aikana. Vieraat voivat nauttia pääsystä kaikkiin nähtävyyden alueisiin, LED-valoshow'sta ja sitä säestävästä eloisasta musiikista sekä cocktaileista, joita voi ostaa 93. kerroksen baarista.

Sisältää
 • Pääsy SUMMITiin
 • Kaikki sisätiloissa tapahtuvat immersiiviset taide-elämykset
 • Pääsy Apres-ravintolaan ja -kahvilaan.
 • Auringonlaskun sisäänpääsyajat
 • Pääsy "SUMMIT Ascentiin" (korkein taso)
Ei sovellu
 • Huimauksesta kärsivät

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

SUMMITiin pääsee Grand Central Terminalin pääaulan kautta, jonne pääsee helposti autolla, MTA:n metrolla, bussilla ja LIRR/Metro North -lähijunalla.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Mukavat jalkineet
 • Aurinkolasit

Ei sallittu

 • Ruoat ja juomat
 • Matkatavarat tai suuret laukut
 • Hameet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Liput on ajastettu. On tärkeää, että saavut ajoissa. Jos myöhästyt sovitusta aikataulusta, uusi aikataulu riippuu saatavuudesta ja peritään maksu sekä mahdollinen lipun hinnanero.
 • Pukeudu asianmukaisesti, jotta vältät ei-toivotun altistumisen lasi- ja peililattioille. On suositeltavaa käyttää housuja, shortseja tai sukkahousuja, jos mahdollista.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,8 /5

perustuen 4558 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Paikka on sensaatiomainen, mutta asiakaspalvelu ja empatia olivat KAUKIA. Se oli väärään aikaan ja saavuin 2 tuntia etuajassa. Se olin vain minä, pyysin päästä sisään ennen 3 kertaa ja minua evättiin ja he silti pyysivät poistumaan sisäänkäynnin edestä, eikä siellä ole paikkaa istua. Vietin 2 tuntia jaloillani!!! . Kun aikani koitti, klo 19.00 ja menin sisään, huomasin, ettei sillä ollut mitään väliä, että minut päästettiin sisään (01) henkilö, koska siellä oli ihmisiä istunut siitä hetkestä lähtien kun halusin päästä sisään. Älä hallitse aikaa, jonka henkilö viettää sisällä.

Lue lisää

3. lokakuuta 2022

Se oli erinomainen kokemus! Pidin kaikesta siinä ja kuinka mukaansatempaava se oli. Jopa hissimatka 91 kerrokseen on super siistiä! Henkilökunta on kaikki erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ehdotukseni on, että älä käytä korkokenkiä, koska se on haitallista peileille, ja he myös laittavat muovipäällysteen kenkiin suojaamaan peilejä. Suosittelen myös, että et käytä mekkoa tai hametta, koska alla olevat peilit paljastavat kaiken.

Lue lisää

6. elokuuta 2022

Clairement la meilleure vue de New-York. C’est époustouflant, même la vue depuis les toilettes est à couper le souffle. En revanche, énormément de monde, il faut faire la queue pour accéder aux vitres et pouvoir faire des photos. Je recommande quand même, mais il faut se préparer à ce bain de foule !

24. tammikuuta 2023

Käännä

Tuotteen tunnus: 404501