Valitse päivämäärät
New York

Perheystävälliset aktiviteetit

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
  • Monen päivän matkat
81 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 81

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa New York ovat:

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Ostin lipun ilman tiettyä aikaa, joten päätin mennä klo 18 nauttimaan auringonlaskusta - yleensä tämän ajan lippu nettisivuilla on normaalia kalliimpi. Joka tapauksessa, kun ostat lipun täältä, sinun on vaihdettava fyysiseen lippuun rakennuksessa (jonossa minulla kesti 30 minuuttia, joten varaa aikasi) ja sen jälkeen vain nauti. Se on ruuhkaa ajasta johtuen, mutta se kannattaa. Valot ja empire state building ovat henkeäsalpaavia.

Siskoni ja minä rakastimme tätä risteilyä. Opas oli informatiivinen ja viihdyttävä. Olimme lähellä Lady Libertyä, liian monien siltojen alla muistaaksemme, vangitimme Manhattanin alaosan ikonikuvan, näimme kaupunginosat, risteilyimme majesteettiseen Hudsoniin, Cloistersiin, Columbiaan jne. Emme olisi voineet nähdä tätä kaikkea laskeutuu 2,5 tunnissa. Turvallinen, rentouttava, opettavainen. Erittäin suositeltavaa.

Ostin liput tältä sivustolta tietämättä, menetkö sinne New Yorkin osavaltion henkilöllisyystodistuksellasi. Se oli ALOOOOOOOT halvempaa. Intrepid oli mahtava, mutta tämä sivusto sai minut rahoilleni 100%. Sinun pitäisi mainostaa sitä, kun olet maksamassa. Maksoin 60,00 dollaria, kun minun olisi pitänyt maksaa vain 32,00 dollaria, koska olen kotoisin alueelta.

Lipunmyynti oli helppoa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Sisäänpääsyprosessi oli erittäin sujuvaa. Näkymät olivat upeat!

Ostimme liput sinun kauttasi, mutta he eivät kunnioittaisi varaamaamme aikaa