New York
Ruoka ja juoma

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Upea Niagaran putous on katsomisen arvoinen

Bussin lähtöaika oli The Visitor Centerillä klo 7.00 aamulla, mutta meitä kehoitettiin tulemaan jo klo 6.15, koska "on paljon ihmisiä ja kova tungos". Ei pitänyt paikkaansa, aivan hyvin olisimme ehtineet, jos olisimme tulleet vasta klo 6.45 paikalle. Bussimatka oli pitkä, opas oli hyvä ja kielitaitoinen, mutta puhui aivan liian nopeasti, että kaiken olisi ehtinyt "tallentaa" aivoihinsa. Menomatkalla pysähdyttiin mielenkiintoisessa, kauniissa kanjonissa Horseheadsissa. Illalla katselimme Kanadan puolen putousta pääasiassa.Harmi, kun alkoi sataa. Yövyimme erittäin hyvässä hotellissa Kanadan puolella. Seuraavana aamuna tutustuimme molempiin putouksiin saarelta käsin ja seilasimme myös laivalla putousten juurelle. Erikoinen kokemus, meikit lähti ... Paluumatka oli taas pitkä, lounas, jonka matkalla söimme, oli erittäin hyvä ja edullinen. Shoppailukierros taas oli mielestämme melko turha, koska emme harrasta shoppailua lainkaan, toki pysähdys oli tarpeellinen huili matkan varrella.

Olemme tyytyväisiä läpäisyyn, teimme todella paljon kolmen päivän aikana ja tietenkin pelasimme paljon. Valitettavasti sovellus ei toiminut meille, mutta se toimi yhtä hyvin paperikopion kanssa. Pystyimme kuitenkin ainakin sovelluksen avulla selvittämään, onko lähellä muita tarjouksia

Fantastic pass pääsyä moniin aktiviteetteihin. Haittana on, että joudut silti seisomaan rivillä monissa museoissa / aktiviteetteissa saadaksesi pääsylipun New York Pass -kortillasi. Kustannusten suhteen lippu on ehdottomasti sen arvoinen, ajankäytön kannalta vähemmän.

Sinun tulisi ehdottomasti ostaa NYC Pass. Empire State Building, Rockefeller Center, bussimatka, veneretki, Intrepid ja paljon muuta ovat pelkän arvoisia passilla.

NY-passi on ehdottomasti erittäin suositeltava. Retket on kuitenkin varattava hyvin aikaisin, koska muuten ne on varattu kokonaan.