Lisää päivät

New YorkShoppailukierrokset

Suosituksemme kategoriassa New York Shoppailukierrokset

New York: Woodbury Commons Outlet Mall -shoppailukierros

1. New York: Woodbury Commons Outlet Mall -shoppailukierros

Tämä kierros on täydellinen kaikille, jotka rakastavat shoppailua. Hyppää ilmastoidun bussin kyytiin New Yorkin keskustassa sijaitsevassa Port Authorityn linja-autoterminaalissa ja lähde kohti Woodbury Commonsia, jonka yli 200:ssa myymälässä voit tehdä uskomattomia löytöjä. Woodbury Commonin 220 outlet-myymälää muodostavat maailman suurimman designer outlet -kylän. Myymälöissä on useita huippumerkkejä, kuten Balenciaga, Burberry, Chanel, Coach, Chloe, Dolce & Gabbana, Etro, Fendi, Gap Outlet, Giorgio Armani, Gucci, J.Crew/Crewcuts, Jimmy Choo, Lacoste, Neiman Marcus Last Call, Polo Ralph Lauren, Prada, Saks Fifth Avenue Off 5th, Tod's, Tory Burch sekä Zegna. Voit tehdä ostoksia jopa 25-65% alennuksella. Myymälät ovat auki ympäri vuoden kiitospäivää sekä joulupäivää lukuunottamatta. Ostoskeskuksessa on myös lokeroita, vuokrattavia lastenrattaita, pyörätuoleja, rahanvaihtopisteitä sekä pankkiautomaatteja. Käytössäsi on myös kattava ruokailualue erilaisine ravintoloineen. Varatessasi tämän kierroksen saat ilmaisen VIP-kuponkivihkosen (arvo 10 dollaria), jonka avulla voit säästää jopa satoja dollareita.

NYC:stä: Woodbury Common Premium Outlets -ostoskierros

2. NYC:stä: Woodbury Common Premium Outlets -ostoskierros

Vietä päivä Woodbury Common Premium Outletsissa, New Yorkin suurimmassa outlet-keskuksessa, ja saat alennuksia 220 liikkeestä. Woodbury Common -bussi NYC:stä lähtee päivittäin Times Squarelta ja vie sinut New Yorkin osavaltion pohjoisosaan koko päivän kestävälle ostosretkelle. Valitse aikatauluusi sopiva lähtöaika. Yli 220 liikkeessä on alennuksia tuotemerkkien ja suunnittelijoiden tuotteista, kuten Ralph Lauren, Calvin Klein, Diesel, Gap, Nike, Puma, Timberland, Tommy Hilfiger ja paljon muuta. Saat ohjeet verkkokauppaostoksia varten sähköisen kirjan, joka tarjoaa lisää alennuksia ja nopeuttaa ostosten tekemistä. Älä huolehdi siitä, että sinulla on nälkä, kun teet kaikki ostokset; voit tuoda terveellisen ruokahalusi mihin tahansa 15 ruokapaikasta, jotka sijaitsevat suoraan Woodbury Common -ostoskompleksin sisällä. Sieltä löytyy jotain jokaiseen makuun. Saatavilla on päivittäiset lähdöt ja joustavat paluukuljetukset sekä varatut istumapaikat aikataulun mukaisessa bussissa, jotta voit olla mahdollisimman joustava, kätevä ja turvallinen näinä epävarmoina aikoina.

New York: Hamptons, Sag Harbor ja Outlet -shoppailukierros

3. New York: Hamptons, Sag Harbor ja Outlet -shoppailukierros

Suuntaa päiväksi pois New Yorkin hulinasta ja tutustu Hamptoniin päiväkierroksella. Tutustu Sag Harborin ja Southamptonin kaupunkeihin ja tee löytöjä Tanger Outlets -myymälässä. Elämys alkaa New Yorkista kulkien läpi Queensien, jonka jälkeen vilkas kaupunki jää taaksesi. Kuulet, minkä vuoksi Long Island on rikkaiden suosiossa. Näe, kuinka suuret kaupungit muuttuvat avoimiksi alueiksi, niityiksi ja vaikuttaviksi kodeiksi. Itään suunnatessasi voit nähdä Long Island Duckin. Näe sitten kuun muassa Jerry Seinfeldin, David Lettermanin, Paris Hiltonin ja Steven Spielberginkin asuttama Southampton. Alue on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Käveleskele hienolla päätiellä ja mene sitten historialliselle satama-alueella. Näe matkan varrella julkkisten taloja. Seuraavaksi voit maistella ilmaiseksi viiniä yhdessä Southamptonin parhaista ja vanhimmista viinitiloista. Suuntaa sitten ihastuttavaan Sag Harboriin, joka houkuttele kävijöitä kiehtovalla tunnelmallaan. Käy satamassa ihailemassa alueen rikkaiden asukkaiden jahteja. Tutustu sitten antiikkikauppoihin ja vanhoihin liikkeisiin tehdäksesi löytöjä. Nauti lounas ja käy seuraavaksi Tanger Outletsissa. Voit löytää lukuisa tarjouksia sen useista eri merkkiliikkeistä. Iltapäivällä kierros palaa takaisin kohti New Yorkia, jossa olet perillä illalla.

New York City: Garment District Wholesale Shopping Tour

4. New York City: Garment District Wholesale Shopping Tour

Pukeudu kuin diiva ja shoppaile kuin tiukkapipo upealla, jopa 4-tuntisella kierroksella New York Garment Centerin yksityisissä näyttelytiloissa. Tämä ei ole kiertoajelu! Tämä on ostosmatka; sellainen, joka on yleensä varattu stylisteille tai rikkaille ja kuuluisille. Olitpa 18 tai 80**, voit kokea todellisen bargainista-onnellisuuden tällä retkellä New Yorkin jännittävän Garment Districtin läpi. Henkilökohtainen kauppias johdattaa sinut kulissien taakse ja pääset yksinoikeudella yksityisiin tukkukaupan näyttelytiloihin, jotka eivät ole avoinna yleisölle ja jotka ovat käytettävissä vain näillä kierroksilla. Osta ajankohtaisia designvaatteita ja asusteita tukkuhinnoin ja alle niiden. Jokainen korkeasti koulutettu henkilökohtainen kauppias on perehtynyt huipputrendien tuntemukseen ja antaa vieraille todellisen katsauksen kulissien taakse kaikkeen, mitä NYC:n nopeatempoisella muotimaailmalla on tarjota. Lisäksi saat vinkkejä ja ehdotuksia juuri oikeiden, omaan imagoosi sopivien vaatekappaleiden valintaan. Kierroksen päätteeksi saat myös Extra-listan. Kierros kestää alle 4 tuntia, jos ryhmässä on alle 4 osallistujaa. Suunnitelluilla ryhmäkierroksilla näyttelytilat ovat käytettävissä vain naisille.

NYC: Woodbury Common Premium Outlets Yksityinen kuljetus

5. NYC: Woodbury Common Premium Outlets Yksityinen kuljetus

Nauti kokopäivän mittaisesta ostoskierroksesta Woodbury Common Premium Outlets -myymälässä ja löydä erilaisia suosittuja muotimerkkejä. Saavu ylellisellä limusiinilla, jonka kuljettaja odottaa sinua, kunnes olet saanut ostospäiväsi päätökseen. Henkilökohtainen kuljettajasi noutaa sinut Manhattanilla sijaitsevasta hotellistasi kello 9.00 aamulla ja matkustaa osavaltion pohjoisosaan Woodbury Common Premium Outlets -myymälään, joka on New Yorkin tunnetuin alennuskeskus. Osta vaatteita tunnetuilta yhdysvaltalaisilta ja eurooppalaisilta muotimerkeiltä 25-60 %:n alennuksilla. Koko päivän kestäneen alennusmyyntien metsästyksen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotelliisi Manhattanilla klo 17:00.

Yksityinen Paholainen pukeutuu Pradaan -kierros kohteisiin

6. Yksityinen Paholainen pukeutuu Pradaan -kierros kohteisiin

Ohita kuuluisa ravintola Smith & Wollensky, jossa Andy kiirehtii hakemaan Mirandalle pihvin lounaaksi; käy St. Regis -hotellissa, jossa Andy hankkii Mirandan tyttärille Harry Potter -romaanin harvinaispainoksen; näe Mirandan loistelias kaupunkitalo; näe Andrean asunto Broome St ja Orchard St -kadulla ja paljon muuta!

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Shoppailukierrokset

Shoppailukierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

New York, Shoppailukierrokset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

New York: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.