Valitse päivämäärät
New York

Show't ja musikaalit

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
27 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 27

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa New York ovat:

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Iloisesti yllättynyt esityksestä… En odottanut sitä, kun otetaan huomioon paikan hinta muihin Broadway-esityksiin verrattuna… Loppujen lopuksi se oli todella hienoa… puvut asettavat esityksen rytmin… kaikki oli hienoa… negatiivinen hinta juomat baarissa ylihinnoiteltuja! 10 dollaria lasillisesta koksista, 25 dollaria gin-tonicista…

Tämä on loistava matka kaikille Sopranos-faneille. Opas on osaava ja tarjoaa hienon käsityksen kirjoittamiseen ja huomion yksityiskohtiin, jotka menivät näyttelyn tekemiseen. Suosittelen kaikille sopranos-faneille, jotka vierailevat New Yorkissa!

Fantastinen!!!!

Marc Baron teki erittäin mielenkiintoisen kiertueen vielä paremmin. Hänen tietonsa The Sopranoista oli loistava, ja hänen persoonallisuutensa ja huumorinsa ansiosta se oli paras kiertue, jonka olemme tehneet.

Aivan kiehtovaa

Valmentaja oli ajoissa ja otti meidät ilmoitettuun paikkaan. Se kaatoi sateella, mutta opas pystyi silti tekemään matkan mielenkiintoiseksi. Me tekisimme sen uudestaan

Aivan mahtava! Neljä tuntia lentää!

Upea opas, erittäin yksityiskohtainen kiertue, jota tukee video ja hienot kysymykset ja vastaukset. Suosittelen ehdottomasti tätä kiertoajelua. Opas on mahtava.