New York
Showt ja musikaalit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta New York, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa New York?

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York : Mitä vierailijat sanovat

Tämä oli hieno, informatiivinen kiertue. Lämpötila oli vähän reipas, joten opas vei meidät sisään kiertueensa alkuun, jota arvostettiin. Hän oli hyvin tietoinen paikallisesta alueesta ja pystyi osoittamaan ja puhumaan monista paikallisista maamerkeistä, jotka eivät välttämättä liittyneet kiertueeseen. Hän näytti meille kaikki alueen erilaiset muistomerkit ja antoi jopa tulkintansa niistä symbolismista. Suosittelisin tätä kiertoajelua, ja sinun tulisi myös maksaa lisämaksu museosta ja observatoriosta.

Tämä on loistava matka kaikille Sopranos-faneille. Opas on osaava ja tarjoaa hienon käsityksen kirjoittamiseen ja huomion yksityiskohtiin, jotka menivät näyttelyn tekemiseen. Suosittelen kaikille sopranos-faneille, jotka vierailevat New Yorkissa!

Fantastinen!!!!

Marc Baron teki erittäin mielenkiintoisen kiertueen vielä paremmin. Hänen tietonsa The Sopranoista oli loistava, ja hänen persoonallisuutensa ja huumorinsa ansiosta se oli paras kiertue, jonka olemme tehneet.

Aivan kiehtovaa

Valmentaja oli ajoissa ja otti meidät ilmoitettuun paikkaan. Se kaatoi sateella, mutta opas pystyi silti tekemään matkan mielenkiintoiseksi. Me tekisimme sen uudestaan

Aivan mahtava! Neljä tuntia lentää!

Upea opas, erittäin yksityiskohtainen kiertue, jota tukee video ja hienot kysymykset ja vastaukset. Suosittelen ehdottomasti tätä kiertoajelua. Opas on mahtava.