1. Yhdysvallat
 2. New York (osavaltio)
 3. New York
 4. Manhattan

TriBeCa -arkkitehtuurin ja historian kävelykierros

Tuotteen tunnus: 276037
Näytä galleria
New Yorkin osavaltion COVID-19-matkailuneuvonta vaatii tiettyjen osavaltioiden kävijöitä karanteeniin 14 päivän ajaksi. Jos matkustat New Yorkiin joistain näistä osavaltioista, vierailijoiden tulee täyttää verkossa Matkustusterveyslomake..
Yli 300 vuoden historiansa aikana TriBeCa yhdistää historialliset maamerkit ja rohkeat arkkitehtoniset ominaisuudet yhdeksi kiehtovaksi naapurustoksi. Liity joukkoomme nähdäksesi kuinka TriBeCasta, kerran viljelymaasta, tuli Yhdysvaltojen rikkain…
Tietoa tästä aktiviteetista
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kesto: 2,5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
englanti
Kirjanen
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Valitse osallistujat ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Opi kuinka TriBeCa muuttui unisesta maaseudusta 1800-luvun teollisuuskeskukseksi
 • Tutustu sen kaduihin ja rakennuksiin, jotka auttoivat muotoilemaan sekä TriBeCan että New Yorkin identiteettia ja persoonallisuutta
 • Opi uskomattomia tarinoita maailmankuulujen nähtävyyksien, kuten Ghostbusters Firehouse, takana
Koko kuvaus
New Yorkissa paras tapa nähdä lähiö on kuin paikallista: jalan kautta. Ei ole parempaa tutkittavaa naapuruutta kuin TriBeCa. Aloita TriBeCan eteläisimmästä kohdasta ja jatka tietä pohjoiseen.

New York Cityn sertifioitu opas kertoo uskomattomia tarinoita TriBeCan rakennuksista, jotka ovat pelanneet suuresti New Yorkin näkemistä tänään. AT Stewart -rakennuksesta Frederick-hotelliin, kiertue tutkii monia New Yorkin ensimmäisiä. Jatkossa tämä kiertue tutkii yhdistelmää historiallisia rakennuksia, jotka ovat muuttuneet kuivatuotteiden varastoista luksusasunnoiksi, sekä moderneja rakennuksia, jotka ovat auttaneet muuttamaan TriBeCa: n viljelysmailta rikkaimmaksi postinumeroksi Yhdysvalloissa.

Käy yksi New Yorkin vaikeimmista nähtävyyksistä, Staple Street taivassilta. Lopuksi tutkia TriBeCan näkymätöntä historiaa ja oppia naapuruston rooli orjuuden torjunnassa 1800-luvulla.
Sisältää
 • Opastettu kiertoajelu
 • Naapuruussuositukset, mukaan lukien parhaat paikat brunssille, joka ei rikko pankkia, parhaimmat piilotetut puhepaikat Manhattanilla ja upeat valokuvien paikat kaupungissa ollessasi kaupungissa
Ei sisällä
 • Palkkioita ei sisälly hintaan, ja vaikka sitä ei koskaan odoteta, jos olisit hauskaa ja haluaisit ladata oppaan, se arvostetaan suuresti.

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Etsi mustaa Metro Tours sateenvarjoa. Lähin metro: 4/5/6 / J / Z Brooklyn Bridge City Hall, R / W City Hall tai 2/3 Park Place.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Mukavat jalkineet
 • Säänmukainen vaatetus
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Retket sateessa tai paistaa
• Tarkista sää ja tuo asianmukaiset tavarat (esim. Aurinkovoide, sateenvarjo, jne.): Jos sää muuttuu liian surkeaksi, saat ilmoituksen sähköpostitse, puhelimitse tai tekstinä, jolloin voit varata varauksen uudelleen tai saada täyden hyvityksen.

alkaen 29,56 € per henkilö

Asiakasarvostelut

Järjestäjä:

Metro Tours USA

Tuotteen tunnus: 276037