Tekemistä kohteessa
New York (osavaltio)

Paljon muutakin kuin NYC – Tutustu Niagaran putouksiin, järviin ja historiallisiin kaupunkeihin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

New York (osavaltio): usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen New York (osavaltio) parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen New York (osavaltio) kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

New York (osavaltio): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York (osavaltio)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

New York (osavaltio) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 67 978 arvosteluun

Ostin lipun ilman tiettyä aikaa, joten päätin mennä klo 18 nauttimaan auringonlaskusta - yleensä tämän ajan lippu nettisivuilla on normaalia kalliimpi. Joka tapauksessa, kun ostat lipun täältä, sinun on vaihdettava fyysiseen lippuun rakennuksessa (jonossa minulla kesti 30 minuuttia, joten varaa aikasi) ja sen jälkeen vain nauti. Se on ruuhkaa ajasta johtuen, mutta se kannattaa. Valot ja empire state building ovat henkeäsalpaavia.

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Lipunmyynti oli helppoa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Sisäänpääsyprosessi oli erittäin sujuvaa. Näkymät olivat upeat!

Ostimme liput sinun kauttasi, mutta he eivät kunnioittaisi varaamaamme aikaa