Tekemistä kohteessa
Niagaran putoukset

Ihaile upeita putouksia sekä Kanadan että Yhdysvaltain puolilta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kumpi Niagaran putouksen puolista on parempi?

Niagaran putoukset sijaitsevat ainutlaatuisella paikalla Kanadan ja Yhdysvaltain välissä. Ne koostuvat yhteensä kolmesta vesiputouksesta. Molemmat puolet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, halusitpa sitten nähdä putousten talvisen ihmemaan tai kokea niiden jylinän kesällä.

 • Horseshoe Falls -putous

  1. Horseshoe Falls -putous

  90% Niagara-joesta virtaa Horseshoe Falls -putouksen läpi, joka sijaitsee Kanadan puolella. Tämä upea putous erottaa Yhdysvaltain ja Kanadan kirjaimellisesti.

 • American Falls -putous

  2. American Falls -putous

  American Falls -putous sijaitsee nimensä mukaisesti Yhdysvaltain puolella. Putouksella voi ihailla henkeäsalpaavia näköaloja ja vierailijat pääsevät millimetrien päähän putouksen reunasta!

 • Bridal Veil -putous

  3. Bridal Veil -putous

  Bridal Veil sijaitsee New Yorkin osavaltion puolella ja se on putouksista pienin. Vieraile Cafe of Winds -luolassa ja näe, kuinka vesi jylisee ylitsesi putouksen loppuun!

 • Hurjapäät

  4. Hurjapäät

  63-vuotias Annie Taylor oli ensimmäinen monista hurjapäistä, joka laski Horseshoe Falls -putouksen tynnyrissä. Horseshoe on jäätävän vaarallinen putous, mutta Annien hermot olivat sitäkin kylmemmät!

 • Venekierros

  5. Venekierros

  Venekierrokset lähtevät Niagaran rotkolta, joka sijaitsee putousten alapäässä. Risteilyjen järjestäjiä on kummankin maan puolella, joten niiden vertailu etukäteen on suositeltavaa.

Suunnittele vierailusi

 • Montako päivää putouksille kannattaa varata?

  Niagaran putoukset voi kokea päivässä, mutta varaa aikaa enemmän, mikäli haluat tutustua alueen aktiviteetteihin, kierroksiin ja risteilyihin. Monet käyvät putouksilla päiväkierroksella joko Torontosta tai New Yorkista.

 • Paras aika vierailulle

  Heinäkuu ja elokuu ovat odotetusti vilkkaimmat ajat putouksilla. Vieraile Niagaralla kesäkuussa tai syyskuussa, mikäli haluat välttää pahimman väenpaljouden. Muista myös, että maailmassa on harvoja asioita, jotka ovat yhtä uskomattomia, kuin jäätyneet Niagaran putoukset talvisaikaan!

 • Kuinka pääsen putouksille?

  Putouksille pääsee linja-autolla sekä Toronton Pearsonin lentokentältä että Buffalon lentäkentältä. Osa bussikuljetuksen järjestäjistä tarjoaa alennuksia ryhmille. Ota huomioon, että Toronto on huomattavasti lähempänä putouksia kuin Buffalo, joten Kanadan puolella vieraileminen säästää aikaa. Putouksille pääsee myös kahdesti päivässä junalla Toronton Union Station -rautatieasemalta.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Putouksia voi ihailla kaikkina vuorokauden aikoina.
 • Hinta
  Voit ihailla putouksia ilmaiseksi, mutta pysäköintimaksu on n. 20 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on apua. Katsasta suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Niagaran putoukset sijaitsevat Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla, joten sinne pääsee monesta eri paikasta. Putouksille pääsee suorinta reittiä autolla, mutta saatavilla on myös erilaisia bussikuljetuksia. Tarkista internetistä etukäteen juuri sinulle sopiva kierros Kanadan tai Yhdysvaltain puolelta.
 • Lisävinkkejä
  *Ota mukaasi sadetakki, sillä putousten pärskeet voivat kastella sinut!
  *Ota mukaasi tarvittavat asiakirjat (esim. passi ja viisumi), mikäli aiot ylittää rajan.

Niagaran putoukset: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Niagaran putoukset? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Niagaran putoukset : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 288 arvosteluun

Hyvä kohde, järjestelyt olisivat voineet olla paremmat

Helppo varata, kyyti tuli ajallaan. Opas oli aika vähäsanainen, olisi voinut kertoa paljon enemmän kohteesta ja matkasta. Viinimaistelu kiva, mutta vähän sellainen liukuhihnatunnelma. Niagaraa ennen käytiin kaupungissa jonka nimeäkään ei mainittu ( taisi olla Niagara on the lake) mutta tästäkään ei kerrottu mitään. Putouksilla hienoa vaikka onkin turistirysä. Aikaa riittävästi. Paluumatkalla ei kuskilla ollut sanottavaa, paitsi ennen saapumista muisti mainita tippaustarpeesta. Tästä olisi saanut paljon enemmän irti jos informaatiota olisi jaettu enemmän kaukaa tulleille. Sellainen 6+ järjestelyjen osalta, luontokohteena 10.

melko vaikuttava kokemus

Hyvä, mutta väsyttävä reissu. Bussi nouti hotellilta luvattuna aikana, opas oli huumorimiehiä ja kertoi paljon torontosta ym. matkalla Niagaralle. Putoukset vaikuttavat. Viininmaistelu ++. Kokonaisuudessaan mahtava retki.

erinomainen

Erittäin hyvin järrjestetty retki. käynti Niagaran kaupungin vanhassa osassa mukava yllätys. erityismaininta ja kiitos oppaallemme,Michaelille. Poikkeuksellisen mahtava showmies rautaisella ammattitaidolla.

Kuskimme ja oppaamme Michael oli viihdyttävä ja mukaansatempaava, päivän ohjelma soljui vaivattomasti eteenpäin