Niagaran putoukset

Parhaat aktiviteetit

Niagaran putoukset: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Niagaran putoukset? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Niagaran putoukset : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 572 arvosteluun

Pieni ryhmäkierros, meitä oli 4. Erinomainen kokemus, loistava organisaatio. He hakivat meidät sovitusta paikasta ja toivat meidät takaisin kokemukseen ajoissa. Erittäin ystävällinen henkilökunta, joka huolehti kaikesta. Kolme kokemusta tehtiin: laskeutuminen vesiputouksen taakse (jono on sujuvaa lipuista huolimatta, mutta ei mitään dramaattista), Skylon Tower (nollaviiva) ja veneretki (nolla rivillä jo lippuja). Kaikki kolme näyttäviä ja kiitos tämän stressittömän kiertueen tiedostotasolla. Suosittelen amerikkalaisen matkapuhelinnumeron käyttöä yhteystiedoissa. Erittäin suositeltava kiertue niille, jotka haluavat nähdä tärkeimmät asiat 4 tunnissa.

Meillä oli hämmästyttävä iltapäivä oppaamme Hassanin ansiosta. Meidät noutettiin ja jätettiin hotellillemme, ja Hassan odotti meitä jokaisella pysäkillä. Tietenkin kohokohta oli Horn Blower -venematka putouksiin. Tämä oli yksi harvoista kertoista, kun olemme koskaan varanneet kiertueen, mutta tämä on ehdottomasti pakollinen!

Se oli mahtavaa !!!!! Oppaamme oli hämmästyttävä. En muista hänen nimeään, mutta se oli nuori laiha kaveri, mustat hiukset ja parta. Hän oli erittäin ammattimainen ja selitti kaiken todella hyvin. Meidät haettiin Tower-hotellista klo 15 ja meillä oli melkein 5 tunnin kiertue. Erittäin suositeltavaa

Hyvin organisoitu, elämyksellinen päivä Niagaralla.

Kuljettaja/opas oli erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen. Aktiviteetit hyvin mietittyjä. Retken pituus 9 h oli juuri sopiva. Tällainen ohjattu reissu Niagaralle tuntui hyvältä omatoimimatkan sijaan.

Kuskimme ja oppaamme Michael oli viihdyttävä ja mukaansatempaava, päivän ohjelma soljui vaivattomasti eteenpäin