Tekemistä kohteessa Niagaran putoukset, Yhdysvallat

Ihaile luonnon ihmeitä, tutustu valtion puistoon ja lähde risteilylle putousten Yhdysvaltojen puolelta.

Niagaran putoukset, Yhdysvallat: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Niagaran putoukset, Yhdysvallat parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Niagaran putoukset, Yhdysvallat parhaat sisäaktiviteetit sadepäivinä?

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Niagaran putoukset, Yhdysvallat?

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Niagaran putoukset, Yhdysvallat?

Niagaran putoukset, Yhdysvallat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Niagaran putoukset, Yhdysvallat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Niagaran putoukset, Yhdysvallat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 486 arvosteluun

Upea Niagaran putous on katsomisen arvoinen

Bussin lähtöaika oli The Visitor Centerillä klo 7.00 aamulla, mutta meitä kehoitettiin tulemaan jo klo 6.15, koska "on paljon ihmisiä ja kova tungos". Ei pitänyt paikkaansa, aivan hyvin olisimme ehtineet, jos olisimme tulleet vasta klo 6.45 paikalle. Bussimatka oli pitkä, opas oli hyvä ja kielitaitoinen, mutta puhui aivan liian nopeasti, että kaiken olisi ehtinyt "tallentaa" aivoihinsa. Menomatkalla pysähdyttiin mielenkiintoisessa, kauniissa kanjonissa Horseheadsissa. Illalla katselimme Kanadan puolen putousta pääasiassa.Harmi, kun alkoi sataa. Yövyimme erittäin hyvässä hotellissa Kanadan puolella. Seuraavana aamuna tutustuimme molempiin putouksiin saarelta käsin ja seilasimme myös laivalla putousten juurelle. Erikoinen kokemus, meikit lähti ... Paluumatka oli taas pitkä, lounas, jonka matkalla söimme, oli erittäin hyvä ja edullinen. Shoppailukierros taas oli mielestämme melko turha, koska emme harrasta shoppailua lainkaan, toki pysähdys oli tarpeellinen huili matkan varrella.

Nautin todella tästä matkasta, veneretki neito oli uskomaton, opas Alicia oli erittäin mukava, kaksi kuljettajaa Robert ja toinen kuljettaja (unohdin hänen nimensä), he ajoivat meidät turvallisesti. Ainoa asia, josta en pitänyt, on vain yksi ruokapaikka, siellä pitäisi olla yksi tai kaksi ruokapaikkaa lisää. He pysähtyivät kahdesti supermarketissa ostamaan ruokaa ja käymään wc:ssä. Se oli puhdas ja heidän ruokansa (söin pizzaa, voileipiä) oli herkullista ja tuoretta. Bussin takana on wc, mutta siellä ei ollut desinfiointiainetta, joten ota se mukaasi, kun käytät kylpyhuonetta. Kaiken kaikkiaan matka oli miellyttävä! Ensi kerralla menen kahdeksi päiväksi. Unohdin mainita, että bussi saapui ajoissa ajoissa Niagara-puistosta. Palasimme klo 23 ja pääsimme helposti junalla ja bussilla kotiin! Kiitos Alicia, Robert ja toinen ajaja!

Kiertue oli sen arvoinen, kaksi työntekijää Roberto ja hänen kollegansa Pete tekivät kiertueesta todella nautinnollisen. Itse nautin mukavuudesta ajon aikana, vaikka matka oli pitkä. Ei ole helppoa tulla toimeen aikuisten kanssa, mutta Roberto oli kiertueen aikana niin kärsivällinen ja varmisti, että liikumme ryhmänä. Se oli erittäin hyvä seikkailu ja olin ensimmäistä kertaa Amerikassa. Olen afrikkalainen Zimbabwesta

Kaunis kokemus, olen aina hämmästynyt uskomattomista luonnonnäkymistä. Matka on hieman pitkä, matkaa on 8 tuntia, vaikka menomatka menisi nopeasti, ja paluumatkan maisemat auttavat olemaan kyllästymättä 8 tunnin paluumatkan aikana. Se on kuitenkin pitkä ja vaikea kokemus, mutta ehdottomasti tekemisen arvoinen.