Nichuptén laguuni: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

1. Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

Tutustu Cancunin viidakon värikkääseen meren elämään ja kirkkaan sinisiin vesiin tässä opastetussa vesiseikkailussa. Anna adrenaliinisi pumppaamaan pikavenematkalla Nichupte-laguunin ympäri ja hidasta vauhtia rauhallisella snorklauksella Punta Nizucin koralliriutan vedenalaisten patsaiden yllä. Hanki pelastusliivi ja snorklausvarusteet venesatamassa ennen kuin opit käyttämään pikavenettä turvallisesti. Nouse kaksipaikkaiseen pikaveneesi ja tutustu Nichupté-laguuniin, jossa on runsaasti mangrovekasvillisuutta. Navigoi mangroveviidakon läpi, kun oppaasi osoittaa mielenkiintoisimman eläimistön ja kasviston varmistaaksesi, että löydät kaiken tämän ainutlaatuisen alueen tarjonnan. Saavu noin 35 minuutin kuluttua Mayan koralliriutalle Punta Nizuciin. Katso joitain Musa-patsaita, jotka muodostavat vedenalaisen museon, jossa sinulla on mahdollisuus uida ja snorklata. 30 minuutin kuluttua palauta pikavene venesatamaan.

Cancún: Läpinäkyvä venekierros juomineen

2. Cancún: Läpinäkyvä venekierros juomineen

Risteile Karibian turkoosien vesien halki täysin läpinäkyvällä veneellä. Rentoudu laivalla, nauti kaksi olutta, näe Cancúnin hämmästyttävää kasvistoa ja eläimistöä ja ota uskomattomia valokuvia, joita voit näyttää ystävillesi. Nichuptén laguunin kristallinkirkkaat vedet ovat todella lumoavia. Kun liukuu veden läpi, nauti ympärilläsi olevan luonnon uskomattomista väreistä, kun linnut istuvat mangroveilla ja kalat uivat riutalla veneen alla.Hyvästi.

Cancun: Mangroveviidakko- ja snorkkelikierros.

3. Cancun: Mangroveviidakko- ja snorkkelikierros.

Ihaile paikallista merielämää tällä upealla snorklausretkellä Cancunista. Opas toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja antaa sinulle ohjeet ennen kuin lähdet kohti Punta Nizucia. Kun navigoit mutkittelevien kanavien läpi, istu alas, nauti luonnon kauneudesta ja pidä silmällä paikallista villieläimistöä. Laguunissa asuu monia eläimiä, kuten leopardisammakoita, iguaaneja, valkokilpikonnia ja rapuja - onhan se viidakko. Mesoamerikkalainen riutta on maailman toiseksi suurin riutta, ja se tarjoaa monenlaisia paikkoja snorklaamiseen Cancunissa. Nouse rehevistä mangroveista Karibianmerelle, ja turkoosit vedet vievät henkeäsi. Kun snorklaat Punta Nizucin riutalla, näet, miksi tämä alue on kuuluisa runsaasta merenelävästä, kaloista ja hämmästyttävistä koralliriuttamuodostelmista. Snorkkelioppaiden tiimi osoittaa asioita, joita ei kannata jättää väliin, ja on myös valmiina auttamaan aloittelijoita.

Cancun: Cancunin lahden yllä laskuvarjohyppy

4. Cancun: Cancunin lahden yllä laskuvarjohyppy

Lentele Cancunin lahden yllä tällä Cancunissa järjestettävällä ryhmäaktiviteetilla. Sekoita piristävä kyyti ja upeat rannikkonäkymät. Nouto mukavasti hotellistasi Cancunissa. Risteile veneellesi vesitaksilla. Nouse 250 jalan korkeuteen ilmaan 10-12 minuutin ajaksi. Tunne tuulenvire kasvoillasi ja ihaile Nichupte Lagoonia, Isla Mujeresia ja hotellialuetta. Vietä turvallinen ja mukava kokemus 20 vuotta toimineen yrityksen kanssa.

Cancún: Jaettu pikaveneen ja vesiskootterin vuokraus snorkkelikierroksella

5. Cancún: Jaettu pikaveneen ja vesiskootterin vuokraus snorkkelikierroksella

Nauti kokopäivän seikkailusta tällä täpötäydellä yhdistelmämatkalla. Yhden päivän aikana voit kokea kuuluisan Jungle Tour -seikkailun ja vuokrata vesiskootterin 30 minuutiksi. Jungle Tourin aikana pääset myös ajamaan omalla pikaveneelläsi ja snorklaamaan Punta Nizúcissa. Ja mikä parasta, tämä retki kelpaa ihmisille, joilla ei ole minkäänlaista veneilykokemusta. Aja 13 jalan pikaveneillä ja vesiskoottereilla, joita on helppo ajaa, jotka ovat turvallisia, vakaita ja täysin sopivia ensikertalaisille veneilijöille. Sinulle opetetaan, miten navigoida (ohjaat ruoria aivan kuin autoa) omaa pikaveneesi ja vesiskootterisi. Päivän pikaveneosuuden aikana seuraat erittäin koulutettua opasta, joka esittelee sinulle kauniita mangrovekanavia ja Punta Nizúcin lahtea. Snorklaus tapahtuu kauniilla Punta Nizúcin koralliriutalla, joka on osa maailman toiseksi suurinta koralliriuttasulkua ja joka on tunnettu uskomattoman kirkkaasta vedestään, koralliriutoistaan ja vedenalaisesta museostaan.

Cancun: Cancún: Hop-On-Hop-Off Sightseeing Bus Tour

6. Cancun: Cancún: Hop-On-Hop-Off Sightseeing Bus Tour

Tutustu Cancúnin parhaisiin puoliin ilman auton vuokraamisen vaivaa. Varaa liput tälle hop-on hop-off-kierrokselle ja tutustu kaupunkiin kaksikerroksisen bussin kyydissä. Matkusta hotellialueen ympäri, nauti Nichupté-laguunin parhaista näkymistä ja pysähdy tutustumaan trooppisiin rantoihin ja moderneihin ostosalueisiin. Kyytiin bussista noustaan valitsemallasi pysäkillä kahdeksasta tarjolla olevasta pysäkistä. Kuuntele suoraa espanjankielistä selostusta ja nouse bussista milloin haluat. Tutustu upeisiin rantoihin, käy tyylikkäässä ravintolassa, kävele La Islan ja Plaza Kukulcánin kaupoissa tai osallistu vesiurheiluun Aquaworldissa. Voit aloittaa kyydin miltä tahansa viralliselta pysäkiltä (lunastuspisteet): -10:00 am Bus Terminal ADO Cancún: Keskusta. Calle Pino, Lt 1 y 2, Smz.23, 77500 Cancún Q.Roo. Matkustajien odotushuoneessa. -Klo 10:20 Playa Tortugas: Km. 6 Ylittää bulevardin, laguunin puolella olevalla bussipysäkillä. -Klo 10:30 Plaza la Fiesta: Km.8 Kongressikeskuksen edessä, laguunin puolella, Plazan pääsisäänkäynti. -Klo 10:45 Plaza la Isla 1: Km.12 Pääsisäänkäynti, Liverpoolin edessä. Klo 10:50 Aquaworld: Plaza Plaza Plaza Plaza, Plaza de la Plaza, Plaza de la Plaza: -10:50 klo 10:50: Km. 15 Flowrider - Subsee Explorer -11:00 am: Playa Delfines: Km.17 näköalapaikka (CANCUN-kyltin edessä). -11:10 klo Plaza Kukulkán: Km.13 Bulevardilla, Hospital La Joyan pääsisäänkäynnin vieressä. -11:15 klo Plaza Forum: Km. 12 Plaza Forumin pääsisäänkäynti (Jättimäinen Hard Rock Café -kitarakello). -11:25 Playa Tortugas: Km.6 Playa Tortugasissa, bussipysäkillä meren puolella. -11:35 Puerto Cancún: Km. 1 Pääsisäänkäynti (Starbucks) -11:50 am Mercado 28: AV. Xel-ha (MERAMEX-Mexican Art Marketin edessä). -12:00 pm Bussiterminaali ADO Cancún: Keskusta. Calle Pino, Lt 1 y 2, Smz.23, 77500 Cancún Q.Roo. Matkustajien odotushuoneessa. Bussit kulkevat noin 2 tunnin välein riippuen paikallisesta liikenteestä.

Cancun: San Miguelito Site & Maya-museo ja San Miguelito Site

7. Cancun: San Miguelito Site & Maya-museo ja San Miguelito Site

Käy Cancúnin mayamuseossa ja tutustu mayakansan kulttuurille ja historialle omistettuun näyttelytilaan. Tutustu yhteen koko maailman historiallisesti merkittävimpiin mayojen aineellisen kulttuurin arkeologisiin kokoelmiin ja vieraile San Migueliton arkeologisella alueella tämän nähtävyyslipun avulla.Hyvä... Tule sisään museoon Cancunin mayamuseon ohituslipulla ja valmistaudu nauttimaan taiteellisesta ja historiallisesta kokemuksesta. Ihaile museon sisäänkäyntiä, jota koristavat Jan Hendrixin veistokset, jotka esittävät alueen ympäristöä vesipinnalla. Tutustu näyttelytilaan, joka koostuu kolmesta kahdeksan metriä korkeasta salista. Pysähdy eri näyttelytiloissa, joiden seinissä on pinnoitettua lasia, josta avautuu upea näkymä San Migueliton metsään ja Nichupten laguuniin. Opi lisää museon kokoelmista ja ihaile matkan varrella erilaisia historiallisia esineitä, sillä Cancunin mayamuseossa on yksi maailman merkittävimmistä mayakulttuurin arkeologisista kokoelmista. Hyödynnä hintaan sisältyvä pääsy San Migueliton arkeologiselle alueelle. Tutustu kohteen eri ominaisuuksiin ja näe rakenteita, joissa oli aikoinaan puutaloja ja palmuja ja joissa perheet asuivat viimeisinä vuosina ennen espanjalaisten konkistadorien saapumista. Hämmästele mayakansan aineellista kulttuuria ja opi samalla heidän historiastaan tällä kaikenikäisille täydellisellä nähtävyyslipulla.Hyvästi.

Cancun: Nichupte Lagoonin 3-tuntinen melontaretki

8. Cancun: Nichupte Lagoonin 3-tuntinen melontaretki

Nauti ainutlaatuisesta kajakkikokemuksesta Nichupten laguunin mangroveissa. Seuraa opastasi 3 tunnin kierroksella vesimaiseman halki, kun näet upeat näkymät paikalliseen kasvistoon ja eläimistöön. Aloita päiväsi perehdyttävällä turvallisuuskoulutuksella ja melontatunneilla. Astu sisään mangrovemetsään ja ihaile ekosysteemissä asustavia lintulajeja. Käy erilaisissa kanavissa ja laguuneissa, ja jos olet onnekas, voit nähdä alueella eläviä eksoottisia eläimiä. Joitakin lintu- ja kalalajeja, joita voit nähdä, ovat esimerkiksi albatrossit, haikarat, haukat, merimetsot, kaakkurilinnut, pistiäiset, barrakudat, pufferkalat, neulakalat, meritähdet ja monet muut. Pysähdy ottamaan valokuvia ja lataamaan akkuja vesipullon ja hedelmäisten välipalojen kera, ennen kuin suuntaat takaisin majapaikkaasi.Viime vuonna Seuraava retki on valmis. Voit valita aktiviteetin aikaisin aamulla, keskipäivällä Cancúnin kauniin auringon paisteessa tai auringonlaskun aikaan.

Cancun: Columbus romanttisen illallisen risteily

9. Cancun: Columbus romanttisen illallisen risteily

Astu romanttiselle risteilylle espanjalaiseen Galleoniin. Päivälliseksi voit valita surffaus 'n' turf -menun, hummerin illallismenun, ribeye-menun tai kasvisruokalistan, joka tarjoillaan paistetun perunan ja höyrytettyjen vihannesten kanssa. Vietä loppu illasta tanssimalla rakastamasi kanssa ihaillen henkeäsalpaavia näkymiä Nichupté-laguunille elävän saksofonimusiikin mukana. Nauti risteilyn ajaksi avoimesta baarista, jossa on joitain Cancunin parhaita cocktaileja.

Cancunista: Cancún: Läpinäkyvä venekierros juomineen

10. Cancunista: Cancún: Läpinäkyvä venekierros juomineen

Kokeile veneilykierrosta Karibianmerellä lasipohjaisessa veneessä ja ihaile näkymiä veneen pohjan läpi, kun matkustat veden halki. Nauti olutta, vettä ja virvoitusjuomia kierroksen aikana.Vierailun aikana voit nauttia olutta, vettä ja virvoitusjuomia. Havainnoi meren elämää nousematta veneestä tällä Cancunista lähtevällä veneretkellä. Ota epätodellisia kuvia, kun ihailet näkymiä veneestä, joka on täysin kirkas. Kurkista aaltojen alle vedenalaiseen maailmaan, joka kuhisee värikästä elämää. Aloita seikkailusi astumalla Nichupte Lagoonin vesille, joka on yli kolmen tuhannen hehtaarin laajuinen luonnonsuojelualue. Laguunista virtaa Karibianmeren ihaniin vesiin. Katsele veneen läpi kauniita meren riuttoja pysytellen kuivana juoma kädessä. Nauti vertaansa vailla olevista näkymistä veneen täydellisen läpinäkyvyyden ansiosta ja tarkkaile monenlaisia kaloja, mantarauskuja, etanoita ja kilpikonnia.

Lisää päivät

Nichuptén laguuni

Kaikki aktiviteetit

35 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Nichuptén laguuni: Koe enemmän

Näytä kaikki

Nichuptén laguuni: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nichuptén laguuni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.